2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm ütü yapmayı zaten sevmezdim şimdi innaılmaz belim agrıyo daha cok nefret ediyorum
Bu arada mantar bol protein içerir..Biz cok severiz..Hatta gecenlerde yaptım sotesini doyadoya yedik kocişimle

Canımm öncelikle cok gecmiş olsun...Bundan sonra nolur cok dikat et..buugn baska bir topikte aynı olayı yasayan bir anne ve 2 aylık bebeginin hikayesini okudum..Onlarda kurtulmus sagsalim..aman valla allah korusun..cok dikkat etmek lazım...Bebek dogduktan sonra uykusuz kalacagımız için daha da dikkatli olmamız lazım.
Kusma bulantı bende de ara ara oluyor ama en cok ac kaldıgım zaman kötü oluyorum..Eskiden kusunca cok halsiz kalır bir iki saat yatmak zorunda kalırdım..Ama şimdi kssam bile enerjir bişey olmuyo hatta hemen arkasından yemek yiyebiliyorum..Cook sukur bugunlerime..İnşallah tamamen bitecek ...Gönlünüzü ferah tutun
ben bebegime hiç bişi almadım çok heycanlanıyorm ona bişiler almak istiyorm biran evvel gelse mayıs

maaasllah size..allah nazarlardan korusun sizi
Bugün öğrendim,

Kızım oluyormuş :))

Kızçem benim

hayırlı olsun prensesin canımmm
saglıkla kavusursunuz inşallah birbirinize

Yurdumun en güzel anneleri..
Sizlere son durumu acıklıyorum

Kızlar : 16
Erkekler : 16
Bakalım eşitlik ne zaman bozulacak:26:

canım topikte yaptıranlar oldu hiçbir sorun yaşamadılar.gönlünü ferah tut
canım bende öyle elimi vücudumun neresine koysam kalp atışlarımı hissediyorum
hamile giysileri giymeye basladınız mı siz arkadslar ben daha hiç giymedim bhakalm ne zaman baslıcm
canım ben giyiyorum zaten normal elbiselerde şimdi hamile kıyafeti gibi onlardan giyiyorum bide hamile pantalonu giyiyorum
Bugün öğrendim,

Kızım oluyormuş :))

Kızçem benim

canım hayırlı olsun prensesin

elini koyunca mı attığını hissediyorsun (o bende de oluyor ama sanırım o kalp atışı değil..kan dolaşımı fazlalılığı gibi bişey) .... yoksa karnında sürekli öyle bir hismi var? Allahalla ... çünkü kendi kalp atışımızı bile hissedemiyoruz normalde

elimi atmama gerek yok nevracım.kalp çarpıntımı hissediyorum.kasıklarımda göbeğiimde uyurken kulaklarımda bile duyuyorum sanki.çok hızlı atıyo.....

saolasınnn ....evet evet ben sordum fetal ultrasonu da .... ocağın ilk haftası senin o dediğin küçükyalıdaki hastaneye gidicem bende ... hakan bey varmış orda dediler ..telefonla sordum ..

Canım hakan bey benim doktorum. Orda farklı fiyata muayene alan tek doktor ama iyi biri. ona yaptırcaksın demek. Seninle aynı zamanda gitsek tanışırdık ne güzel. Ama benim bi sonraki muayenem aralık sonu... Çok güzel baktı benim bebişide. Fetal çok uzun sürmüyor zaten sanada anlatıyor bak bu kalp kapoakçıkları bak bu besleyen damarlar falan. İyicene için rahatlıyor. Ben ayrıntılı ultrasonla aynı gün yaptırdım fetal ekoyu. Hepsine birden toptan bakıldı yani....

Teşekkür ederim arkadaşlar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Kızlarla erkekleri eşitledim demek prensesim sayesinde :)

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım

sanada günaydıınnn....
ben iyiyim teşk ederimmmm
çok geçmiş olsunn ...dikkat et kendine sürekli ılık sıvı alman gerekiyor
çalışırkende çok zor allah yardımcın olsunnn

günaydın ..mutlu bir hafta geçirmemizi diliyorumm..
istanbullll çok soğukkk kar havası var dışarda..oldu olucak karda yağsa bari...
çalışan anneler dikkat edin kendinize
sıkı giyinin
Aynı güzel temmenilerde bulunmak istiyorum..Bugün düne göre nisbeten iyi...Dün çok soğuktu...:18:

Benimde prensim,erkeğim,paşam olacakmış inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi

günaydın anneler ve minik bebişleri

Benimde prensim,erkeğim,paşam olacakmış inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi
canım geçmiş olsun.paşanda hayırlı olsun

Günaydın kızlaarr bugün erken kalkıp ekmek alma bahanesine baya bi yürüyüş yaptım çok iyi geldi artık düzenli yürüyüşe başlamamız gerekiyoo

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine istanbuldaysan hvalrda soğudu sıkı giyinmek lazım...

canım bende çok tesekkür ederm benide eklemişşinyas 23 hamiş kaldım kilo 55 bebegim erkek bunlardab yazaym dedim canım

Aramıza hoşgeldin oğluşun hayırlı olsun...

Canım ucuz atlatmışsın geçmişler olsun çokkkkk....

Yvonna senin mayıs annesi olduğunu bilmiyordum tebrik ederim senide kuzunuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…