2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze Merhabalar Kızlar
Malesef Geçtiğimiz Salı Günü Anneannemi Kaybettik Kırşehirdeydim Merak Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim
3'Lü Testimizin Sonucunu Aldık Çok Şükür Herşey Yolunda
Geçmişi Okuyamadım Umarım Hepiniz Ve Melekleriniz Çok İyisinizdir

hoşgeldin canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin

Başın sağolsun Allah sabır versin ...3lü testin içinde çok sevindim

canım ne güzel ya bende özledim ama cumartesiye kadar beklemem gerek.bol şans sana
canım başınız sagolsun.mekanı cennet olsun

canım ne güzel ya bende özledim ama cumartesiye kadar beklemem gerek.bol şans sana

çok teşekkür edrim canım insan çok heycanlanıyor kuzusunu göreeği zaman seninde az kalmış kuzunu görmene

İyi haberlerle dön inş canım...

Başın sağolsun...3 lü testin iyi çıkmasına sevindim canım...

hoşgeldin canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin

Başın sağolsun Allah sabır versin ...3lü testin içinde çok sevindim

İyi haberlerle dön inş canım...

Başın sağolsun...3 lü testin iyi çıkmasına sevindim canım...

Hepinizden Allah Razı Olsun Kızlar
Dilerim Sizlerin Test Sonuçlarıda Çok İyi Çıkar

Başın sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür verir inşallah. çok yorma kendini, üzme. biliyorum elde değil ama bebağin için canım.

Başın sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür verir inşallah. çok yorma kendini, üzme. biliyorum elde değil ama bebağin için canım.

Sağolasın Melekcimm Allah Razı Olsun Rabbim Cümlemize Hayırlı Ömürler Versin İnşallah

Selam canlarımmm

yoğuın bir haftasonu geçridim bayadır yoktum. beni merak etmişsiniz allah razı olsun yokluğumun hissedilmesi güzel bişey gerçekten. en son baharnaz sormuştu eşimle aile ziyaretleri yaptık. teyzemlere gittik. teyzem hırka başlamış oğluma banada başlıcak ben de örebilirsem örücem

bugün hastaneye gittik. biliosunuz doktorumu değiştirdim aynı hastanede bi erkek doktora gidiorum. oğlumu ilk kez tüm olarak göremedik boyu 19 cm kilosu 180 grm. 1 cm uzamış ve 50 grm almış. doktor çok iyi dedi ama yinede moralsizim ne yalan söylim. ben 3 haftadır hareketlerini hissediodum bugün doktoruma sordum hissedersin artık dedi. yemekten sonra sürekli atıyor. ama hareket hissetmeyenler üzülmesin 22. haftaya kadar zamanı var. doktorum zayıf anne olduğun için çabuk hissetmişsindi dedi ve ekledi sen de çatlak olmıcağa benzior dedi ha bir de 4 lü test yapıcak mısın dedi benim 18+1 SAT a göre. 2 gün içinde 4 lü yapılması gerek karar senin bebeğin sağlıklı ama yinede yapılması iyidir dedi. sizce napim ben???

bu arada yeni cinsiyet öğrenen arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun. kötü haber göremedim ve çok sevindfim buna. hep güzel haberlerle gelin kızlar üzmeyin bizleri bugün zaten hastanede kendimi zor tuttum. benim doktorumun odası bebek doktoru odasının yanında. daha yeni doğmuş bir bebeği annesi kontrole getirdi. 10 15 dk sonra bi çıktı kadın gözler yaş dolu kucağında çıplak bebeği yanında doktorlar yoğun bakıma gittiler. içim cız etti. şuan yazarken bile ağlıyorum. sinirlerim harap bugün.

Bu arada zonox sen hem platese gidiyomuşsun hem evde yapıyosun heralde ,ağır olmasın bu arada cezamı yedin kapsama alnı dışına çıkmışsın inşallah geçicidir

canım ben pazarları platese gdyorum. evdede ebru şallı ile yapıorum. ağır olmuyor. doktorum hiç bir kısıtlaman yok istediğin kadar yürü istediğin kadar plates yap dediama bu spesifik bir öneri. doktora danışman gerek yinede

nasılsınız kılarr akşama misafir davet ettim onun hazırlıgı içindey im bu aralar sohbetlerden uzakkalıyorum herkes iyidir inşallahh

derencimbaşın sağolsun canım kalanlarınıza ömür versin rabbimm bebegide kendii çok üzme yazıl yavrunua unutma canımm allah rahmet eylesi nenecine

hoşgeldin canım maşallah arda bebeğe allahım korusun kuzularımızı

aral bebişini görmeye gidecekmişsinn bebişinden iyi haberler getir bize inşallah canımm
hoşgeldin turkocum oğluşun naıl iyisinizdir inşallah evet heyecan dorukta çınarımı görücem bugün çoooooook özledim minnoşumu

zonoxhoşgeldin canım bu aralar ben pek katılamıyorum buraya
ardacıgı görmüşün maşallahhh maşallahhh
yaa şu aylar çabuk geçse diyorum sanki ilk bebegim gibi bir an önce kucagıma almayı istiyorum dün çok güzel ciciler aldım ogluşuma onları seviyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…