hoşgeldin canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versinHerkeze Merhabalar Kızlar
Malesef Geçtiğimiz Salı Günü Anneannemi Kaybettik Kırşehirdeydim Merak Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim
3'Lü Testimizin Sonucunu Aldık Çok Şükür Herşey Yolunda
Geçmişi Okuyamadım Umarım Hepiniz Ve Melekleriniz Çok İyisinizdir
Herkeze Merhabalar Kızlar
Malesef Geçtiğimiz Salı Günü Anneannemi Kaybettik Kırşehirdeydim Merak Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim
canım ne güzel ya bende özledim ama cumartesiye kadar beklemem gerek.bol şans sanagünaydın arkadaşlar herkese çok mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum benim bu akşam dr randevum var üçlü test yaptıracam ve kuzumu görücem bana şans dikleyin dr a gideceğim zaman çok heycanlanıyorum
canım başınız sagolsun.mekanı cennet olsunHerkeze Merhabalar Kızlar
canım ne güzel ya bende özledim ama cumartesiye kadar beklemem gerek.bol şans sana
canım başınız sagolsun.mekanı cennet olsun
İyi haberlerle dön inş canım...günaydın arkadaşlar herkese çok mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum benim bu akşam dr randevum var üçlü test yaptıracam ve kuzumu görücem bana şans dikleyin dr a gideceğim zaman çok heycanlanıyorum
Herkeze Merhabalar Kızlar
İyi haberlerle dön inş canım...
Başın sağolsun...3 lü testin iyi çıkmasına sevindim canım...
hoşgeldin canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin
Başın sağolsun Allah sabır versin ...3lü testin içinde çok sevindim
canım ne güzel ya bende özledim ama cumartesiye kadar beklemem gerek.bol şans sana
canım başınız sagolsun.mekanı cennet olsun
İyi haberlerle dön inş canım...
Başın sağolsun...3 lü testin iyi çıkmasına sevindim canım...
Başın sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür verir inşallah. çok yorma kendini, üzme. biliyorum elde değil ama bebağin için canım.
başın sağolsun derencimm mekanı cennet olsunn..
Bu arada zonox sen hem platese gidiyomuşsun hem evde yapıyosun heralde ,ağır olmasın bu arada cezamı yedin kapsama alnı dışına çıkmışsın inşallah geçicidir
hoşgeldin canım maşallah arda bebeğe allahım korusun kuzularımızıSelam canlarımmm
yoğuın bir haftasonu geçridim bayadır yoktum. beni merak etmişsiniz allah razı olsun yokluğumun hissedilmesi güzel bişey gerçekten. en son baharnaz sormuştueşimle aile ziyaretleri yaptık. teyzemlere gittik. teyzem hırka başlamış oğluma banada başlıcak ben de örebilirsem örücem
bugün hastaneye gittik. biliosunuz doktorumu değiştirdim aynı hastanede bi erkek doktora gidiorum. oğlumu ilk kez tüm olarak göremedik boyu 19 cm kilosu 180 grm. 1 cm uzamış ve 50 grm almış. doktor çok iyi dedi ama yinede moralsizim ne yalan söylim. ben 3 haftadır hareketlerini hissediodum bugün doktoruma sordum hissedersin artık dedi.yemekten sonra sürekli atıyor. ama hareket hissetmeyenler üzülmesin 22. haftaya kadar zamanı var. doktorum zayıf anne olduğun için çabuk hissetmişsindi dedi ve ekledi sen de çatlak olmıcağa benzior dedi ha bir de 4 lü test yapıcak mısın dedi benim 18+1 SAT a göre. 2 gün içinde 4 lü yapılması gerek karar senin bebeğin sağlıklı ama yinede yapılması iyidir dedi. sizce napim ben???
bu arada yeni cinsiyet öğrenen arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun. kötü haber göremedim ve çok sevindfim buna. hep güzel haberlerle gelin kızlar üzmeyin bizleribugün zaten hastanede kendimi zor tuttum. benim doktorumun odası bebek doktoru odasının yanında. daha yeni doğmuş bir bebeği annesi kontrole getirdi. 10 15 dk sonra bi çıktı kadın gözler yaş dolu kucağında çıplak bebeği yanında doktorlar yoğun bakıma gittiler. içim cız etti. şuan yazarken bile ağlıyorum. sinirlerim harap bugün.
canım ben pazarları platese gdyorum. evdede ebru şallı ile yapıorum. ağır olmuyor. doktorum hiç bir kısıtlaman yok istediğin kadar yürü istediğin kadar plates yap dediama bu spesifik bir öneri. doktora danışman gerek yinede
hoşgeldin turkocum oğluşun naıl iyisinizdir inşallah evet heyecan dorukta çınarımı görücem bugün çoooooook özledim minnoşumuaral bebişini görmeye gidecekmişsinn bebişinden iyi haberler getir bize inşallah canımm
hoşgeldin canım maşallah arda bebeğe allahım korusun kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?