2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tüm anne adaylarım hayırlı haftalar diliyorum umarım mutlu bir hafta bizleri bekliyordur.bugün 3 lü tarama testim var arkadaşlar bebeğimide göreceğim inşallah :):)

Günaydın kızlaarr bugün erken kalkıp ekmek alma bahanesine baya bi yürüyüş yaptım çok iyi geldi artık düzenli yürüyüşe başlamamız gerekiyoo

Günaydın canım.... Ne güzel yürüyüş yapman. Ben her akşam 1 saat yürüyorum. Hem akşam yediklerimide eritmiş oluyorum...

Kızlar bugün moralim bozuk dün akşam muhabbet kuşum öldü... Ağlamaktan içim sışıma çıktı sabaha kadarda kabus gördüm... Tabi Rabbimden gelene ne denir ama kötü oldum işte böyle....

1 saat yürüyüş çok iyiymiş canımm...Buarada başınsağolsun alışınca zor oluyo evin bireylerinden biri gibi oluyoo..

tüm anne adaylarım hayırlı haftalar diliyorum umarım mutlu bir hafta bizleri bekliyordur.bugün 3 lü tarama testim var arkadaşlar bebeğimide göreceğim inşallah :):)

Günaydın canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.... Bebişinlede özlem giderirsin ne güzel...

1 saat yürüyüş çok iyiymiş canımm...Buarada başınsağolsun alışınca zor oluyo evin bireylerinden biri gibi oluyoo..

Sağolasın canım...Valla öle benim iki tane muhabbet kuşum var biri dişi biri erkek... Çok güzel anlaşıyolardı dişi olanı öldü... Mavişim tek kaldı şimdi... Bidaha öle hayvin alıpta alışmaya son... Mavişim tek kalcak ama napalım.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ıyı haftalar herkese..bende cumartesı bebegımı yanı kızımı gördum doktor onaylı tekrar kız oldugunu.hersey yolundaydı bı assagı bı yukarı donup duruodu ılk gordugumuzde sırtını yaslamıs uzun vazıyette paşalr gibi oturuodu tabı ellerı yıne oynak hep havalrdaydı...bana doktorum aralık sonunda detaylı ultrasonu yaptır bunun ıcınde prof rıza madazlı veya prof recep has cok ıyıdır ıkısınden bırını sec dedı bende bugun randevu ıstıcem rıza beyden sızler kımde yaptırcaksının detaylıyı?

Lovercim ne güzel bebişini görmüşsün bende göreceğim inşallah bugün çok özledim onu bu arada aynı haftalardayız senle sen 3lü test yaptırdınmı

Canım gözün aydın ...Ben küçükyalıda yaptırdım ayrıntılı ultrasonumu. Kendi doktoruma...

kızlar millet nerelerde bugün kimseden ses seda çıkmıo, Valla pazar gününden farksız burası...

Son düzenleme:

evet hakan bey ayrı dediler banada ... belki denk gelemeyiz ama ; ben genede gitmeden önce haber veririm ....
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım

çok geçmiş olsun ... gribi yeni atlattım .. çok zor hamilelikte ... hergün ıhlamur içtim ... inşallah çabuk atlatırsın ..gerekirse izin al yat evde

herkese günaydın ...çalışan annelere hayırlı işler .... istanbulda dünkü kadar olmasada bugünde hava serin dikkat etmek lazım ....

Günaydın.

SUBARU uğramamaış işimi bıraktın yoksa merak ettim her sabah ofise gelince açardın pcni canım???

Zonox unda msjlarını göremedim oda uğramamış?

haftasonu kursta olunca biraz kopuyorum takiibimde zor oluyor İnşallah herkes iyidir

bazı arkadaşlarımız cinsiyet sayımı yapmış ama belli olan arkadaşların bazılarının cinsiyetleri yazılı değil kızlar.

Son düzenleme:
kızlar minnoşumu artık hissediyorum özellikle gece yatarken sırtüstü yatınca hareketleniyo canım paşam benim ya

Günaydın Baharnaz..son zamanlarda forumda epey bir durgunluk var zaten...Turko Gezgin de çok uğramazlar oldular..Şikayetler bitti,herkes normal yaşamına döndü sanırım...

kızlar minnoşumu artık hissediyorum özellikle gece yatarken sırtüstü yatınca hareketleniyo canım paşam benim ya
Ne güzel..Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum...Tedirgin olmalı mıyım? onu da bilmiyorum...

yok canım bende henüz 2 gündür hissediyorum seninde eli kulagındadır.görümcem 20. haftası dolana kadar hiçbirşey hissetmemiş herkesin bünyesi farklı.zaten doktorlara görede daha erken benim doktorun bana verdigi tarihe göre daha 2 hafta vardı

çok geçmiş olsun ... gribi yeni atlattım .. çok zor hamilelikte ... hergün ıhlamur içtim ... inşallah çabuk atlatırsın ..gerekirse izin al yat evde[/QUOTE]
Sağolasın canım sen antibiyotik kullandınmı? Ben korkuyorum kullanmaya

ay sevindim o zaman...aslında bir de, kızlar daha geç hareketlenir falan diyorlar...onun da etkisi var sanırım.hayırlısı ....ama merakla bekliyorum..eminim çok güzel bir duygudur...

günaydın arkadaşlar herkese çok mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum benim bu akşam dr randevum var üçlü test yaptıracam ve kuzumu görücem bana şans dikleyin dr a gideceğim zaman çok heycanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…