Günaydın kızlaarr bugün erken kalkıp ekmek alma bahanesine baya bi yürüyüş yaptım çok iyi geldi artık düzenli yürüyüşe başlamamız gerekiyoo
1 saat yürüyüş çok iyiymiş canımm...Buarada başınsağolsun alışınca zor oluyo evin bireylerinden biri gibi oluyoo..Günaydın canım.... Ne güzel yürüyüş yapman. Ben her akşam 1 saat yürüyorum. Hem akşam yediklerimide eritmiş oluyorum...
Kızlar bugün moralim bozuk dün akşam muhabbet kuşum öldü... Ağlamaktan içim sışıma çıktı sabaha kadarda kabus gördüm... Tabi Rabbimden gelene ne denir ama kötü oldum işte böyle....
tüm anne adaylarım hayırlı haftalar diliyorum umarım mutlu bir hafta bizleri bekliyordur.bugün 3 lü tarama testim var arkadaşlar bebeğimide göreceğim inşallah :):)
1 saat yürüyüş çok iyiymiş canımm...Buarada başınsağolsun alışınca zor oluyo evin bireylerinden biri gibi oluyoo..
Lovercim ne güzel bebişini görmüşsün bende göreceğim inşallah bugün çok özledim onu bu arada aynı haftalardayız senle sen 3lü test yaptırdınmıgunaydın kızlar ıyı haftalar herkese..bende cumartesı bebegımı yanı kızımı gördum doktor onaylı tekrar kız oldugunu.hersey yolundaydı bı assagı bı yukarı donup duruodu ılk gordugumuzde sırtını yaslamıs uzun vazıyette paşalr gibi oturuodu tabı ellerı yıne oynak hep havalrdaydı...bana doktorum aralık sonunda detaylı ultrasonu yaptır bunun ıcınde prof rıza madazlı veya prof recep has cok ıyıdır ıkısınden bırını sec dedı bende bugun randevu ıstıcem rıza beyden sızler kımde yaptırcaksının detaylıyı?
gunaydın kızlar ıyı haftalar herkese..bende cumartesı bebegımı yanı kızımı gördum doktor onaylı tekrar kız oldugunu.hersey yolundaydı bı assagı bı yukarı donup duruodu ılk gordugumuzde sırtını yaslamıs uzun vazıyette paşalr gibi oturuodu tabı ellerı yıne oynak hep havalrdaydı...bana doktorum aralık sonunda detaylı ultrasonu yaptır bunun ıcınde prof rıza madazlı veya prof recep has cok ıyıdır ıkısınden bırını sec dedı bende bugun randevu ıstıcem rıza beyden sızler kımde yaptırcaksının detaylıyı?
Canım hakan bey benim doktorum. Orda farklı fiyata muayene alan tek doktor ama iyi biri. ona yaptırcaksın demek. Seninle aynı zamanda gitsek tanışırdık ne güzel. Ama benim bi sonraki muayenem aralık sonu... Çok güzel baktı benim bebişide. Fetal çok uzun sürmüyor zaten sanada anlatıyor bak bu kalp kapoakçıkları bak bu besleyen damarlar falan. İyicene için rahatlıyor. Ben ayrıntılı ultrasonla aynı gün yaptırdım fetal ekoyu. Hepsine birden toptan bakıldı yani....
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım
Günaydın.
SUBARU uğramamaış işimi bıraktın yoksa merak ettim her sabah ofise gelince açardın pcni canım???
Zonox unda msjlarını göremedim oda uğramamış?
haftasonu kursta olunca biraz kopuyorum takiibimde zor oluyor İnşallah herkes iyidir
bazı arkadaşlarımız cinsiyet sayımı yapmış ama belli olan arkadaşların bazılarının cinsiyetleri yazılı değil kızlar.
Ne güzel..kızlar minnoşumu artık hissediyorum özellikle gece yatarken sırtüstü yatınca hareketleniyo canım paşam benim ya
Günaydın Baharnaz..son zamanlarda forumda epey bir durgunluk var zaten...Turko Gezgin de çok uğramazlar oldular..Şikayetler bitti,herkes normal yaşamına döndü sanırım...
Ne güzel..Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum...Tedirgin olmalı mıyım? onu da bilmiyorum...
yok canım bende henüz 2 gündür hissediyorum seninde eli kulagındadır.görümcem 20. haftası dolana kadar hiçbirşey hissetmemiş herkesin bünyesi farklı.zaten doktorlara görede daha erken benim doktorun bana verdigi tarihe göre daha 2 hafta vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?