hoşgeldin turkocum oğluşun naıl iyisinizdir inşallah evet heyecan dorukta çınarımı görücem bugün çoooooook özledim minnoşumu
sağol turkocum maşallah oğluşuna hareketli demek bende çınarımın hareketlerini hissediyorum biraz erken hissetmeye başladım ama sanırım bizim bu erkeklerimiz kıpırdak olucak biraz allahım sağlık versinde kıpır kıpır olsunlar benim ilk çocuğum olucak inşallah ve onu o kadar özlem ve sabırsızlıkla bekliyoruz ki anlatamam allahım ne olursun sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza aminnn canım siz oğluşuna isim düşümediniz mi bu arada maşallah sana ne mutlu bu genç yaşta bir kızın var ve bir oğluşun olucak maşallah sana canım çınarıma arkadaşlarının selmlarını ileteceğimhoşbuldumm canım şükürr çok iyiyiz maşallahh bir oynuyorki bizimkii ayy çok hoşuma gidiyorr eee erkek dahamı güçlü oluyor ne :))))
kızım daha geç ve daha hafif hissettirirdi bu haftalarda kendinşi ama çok hoşuma gidiyorr oynaması
sende minnoşunla hasret gider biraz valla görmekte ayrı bir heyecan çınarr ebbege arkadaşlarında slm söylee
Canım bende doktora gideceğim ve 3 lü testimi yaptıracağım bende çok heyecanlıyım acaba bebeğim ne kadar değişti çok merak ediyorum senin içinde dua edicem sonuçlarımız temiz çıkar umarımgünaydın arkadaşlar herkese çok mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum benim bu akşam dr randevum var üçlü test yaptıracam ve kuzumu görücem bana şans dikleyin dr a gideceğim zaman çok heycanlanıyorum
çok sağol canım sende benim gibi çok heycanlısın demek ki canım umarım kuzularımız çok sağlıklıdır ve kocaman olmuşlardır inşallah canım umarım 3 lü testlerimiz iyi çıkar benim dualarımda seninle bol şanslarCanım bende doktora gideceğim ve 3 lü testimi yaptıracağım bende çok heyecanlıyım acaba bebeğim ne kadar değişti çok merak ediyorum senin içinde dua edicem sonuçlarımız temiz çıkar umarım
derencimbaşın sağolsun canım kalanlarınıza ömür versin rabbimm bebegide kendii çok üzme yazıl yavrunua unutma canımm allah rahmet eylesi nenecine
zonoxhoşgeldin canım bu aralar ben pek katılamıyorum buraya
ardacıgı görmüşün maşallahhh maşallahhh
yaa şu aylar çabuk geçse diyorum sanki ilk bebegim gibi bir an önce kucagıma almayı istiyorum dün çok güzel ciciler aldım ogluşuma onları seviyoruzzz
sağol turkocum maşallah oğluşuna hareketli demek bende çınarımın hareketlerini hissediyorum biraz erken hissetmeye başladım ama sanırım bizim bu erkeklerimiz kıpırdak olucak biraz allahım sağlık versinde kıpır kıpır olsunlar benim ilk çocuğum olucak inşallah ve onu o kadar özlem ve sabırsızlıkla bekliyoruz ki anlatamam allahım ne olursun sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza aminnn canım siz oğluşuna isim düşümediniz mi bu arada maşallah sana ne mutlu bu genç yaşta bir kızın var ve bir oğluşun olucak maşallah sana canım çınarıma arkadaşlarının selmlarını ileteceğim
saol canım benim. ben de ciciler almaya başladım. odasına girip girip seviyorum onları. minicik hepsi ne tatlılar. allah giydirmeyide nasip etsin
canım furkan ismi çok güzel rabbim kuzularını sana bağışlasın inşallah çabuk ve güzel geçsin bu günlerdxe bizde sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımızainşallah saglıklı bişelde kucaklarımıza alacagızz
ewet canımm bir kızım var birde oglum olsun istemiştim çok şükür rabbime
yaşım 26 ewet onlarla arkadaş gigi olmayı hayal ediyorum hepp artık bir arada büyürlerr kızım 3 yaşındaa çok şükür rabbimde cümle isteyenlerinde kalbindekini varsinnn
isim olarak furkan diye düşünmüştükk bir duamızda öyle dilemiştik eşimle erkek oldugunu duydugumuzdada ismi hazır demiştikk bizimkilere hayırlıısyla dogsunlarda paşalarr gerisi kolayy o günü sabırsızlıkla bekliyorum ilk çocugum gibii dün ona aldıgım elbisleri sevdimm heyecanlanıyorumm valla bacımm
Zonoxcum sen 3 lü yaptırmışmıydın hatırlayamadımm??
Kızlar unnado diye bi anne bebek sitesine üyeyim markafoni gibi..Bugün hamilelik iç giyim kampanyası var okadar şık dantellilerki anlatamam emzirme kapri setleri falan var alsammı diye düşünüyorumm..Siteye üye olmak isteyenlere davetiye atabilirimm...
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo
Kızlar unnado diye bi anne bebek sitesine üyeyim markafoni gibi..Bugün hamilelik iç giyim kampanyası var okadar şık dantellilerki anlatamam emzirme kapri setleri falan var alsammı diye düşünüyorumm..Siteye üye olmak isteyenlere davetiye atabilirimm...
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım
Canım öncelikle gecmiş olsun inşallah tez zamnda iyi olursun..Benimde prensim,erkeğim,paşam olacakmış inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi
canımm valla cok merak ettim seni...Mekanı cennet olsun ananenin..Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşallah..Herkeze Merhabalar Kızlar
Malesef Geçtiğimiz Salı Günü Anneannemi Kaybettik Kırşehirdeydim Merak Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim
3'Lü Testimizin Sonucunu Aldık Çok Şükür Herşey Yolunda
Geçmişi Okuyamadım Umarım Hepiniz Ve Melekleriniz Çok İyisinizdir
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo belden kemerliler var taşıyıcı özelliği oluyomuşş onlarda çok değişik..
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo belden kemerliler var taşıyıcı özelliği oluyomuşş onlarda çok değişik..
canı ben 2li yaptırdım. eski doktorum 3lü 4 lü gerek yok dedi. yeni doktora gittim prof. aynı hastanede. oda bana bıraktı ister yaptır istersen yaptırma dedi. şaşırdım iyice. 4lü test benm hastanemde 280 milyonmuş. yaptıranlar kaça yaptırdı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?