2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin turkocum oğluşun naıl iyisinizdir inşallah evet heyecan dorukta çınarımı görücem bugün çoooooook özledim minnoşumu

hoşbuldumm canım şükürr çok iyiyiz maşallahh bir oynuyorki bizimkii ayy çok hoşuma gidiyorr eee erkek dahamı güçlü oluyor ne :))))
kızım daha geç ve daha hafif hissettirirdi bu haftalarda kendinşi ama çok hoşuma gidiyorr oynaması
sende minnoşunla hasret gider biraz valla görmekte ayrı bir heyecan çınarr ebbege arkadaşlarında slm söylee

sağol turkocum maşallah oğluşuna hareketli demek bende çınarımın hareketlerini hissediyorum biraz erken hissetmeye başladım ama sanırım bizim bu erkeklerimiz kıpırdak olucak biraz allahım sağlık versinde kıpır kıpır olsunlar benim ilk çocuğum olucak inşallah ve onu o kadar özlem ve sabırsızlıkla bekliyoruz ki anlatamam allahım ne olursun sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza aminnn canım siz oğluşuna isim düşümediniz mi bu arada maşallah sana ne mutlu bu genç yaşta bir kızın var ve bir oğluşun olucak maşallah sana canım çınarıma arkadaşlarının selmlarını ileteceğim

Canım bende doktora gideceğim ve 3 lü testimi yaptıracağım bende çok heyecanlıyım acaba bebeğim ne kadar değişti çok merak ediyorum senin içinde dua edicem sonuçlarımız temiz çıkar umarım

Canım bende doktora gideceğim ve 3 lü testimi yaptıracağım bende çok heyecanlıyım acaba bebeğim ne kadar değişti çok merak ediyorum senin içinde dua edicem sonuçlarımız temiz çıkar umarım
çok sağol canım sende benim gibi çok heycanlısın demek ki canım umarım kuzularımız çok sağlıklıdır ve kocaman olmuşlardır inşallah canım umarım 3 lü testlerimiz iyi çıkar benim dualarımda seninle bol şanslar

saol canım benim. ben de ciciler almaya başladım. odasına girip girip seviyorum onları. minicik hepsi ne tatlılar. allah giydirmeyide nasip etsin

inşallah saglıklı bişelde kucaklarımıza alacagızz
ewet canımm bir kızım var birde oglum olsun istemiştim çok şükür rabbime
yaşım 26 ewet onlarla arkadaş gigi olmayı hayal ediyorum hepp artık bir arada büyürlerr kızım 3 yaşındaa çok şükür rabbimde cümle isteyenlerinde kalbindekini varsinnn
isim olarak furkan diye düşünmüştükk bir duamızda öyle dilemiştik eşimle erkek oldugunu duydugumuzdada ismi hazır demiştikk bizimkilere hayırlıısyla dogsunlarda paşalarr gerisi kolayy o günü sabırsızlıkla bekliyorum ilk çocugum gibii dün ona aldıgım elbisleri sevdimm heyecanlanıyorumm valla bacımm

Zonoxcum sen 3 lü yaptırmışmıydın hatırlayamadımm??

Kızlar unnado diye bi anne bebek sitesine üyeyim markafoni gibi..Bugün hamilelik iç giyim kampanyası var okadar şık dantellilerki anlatamam emzirme kapri setleri falan var alsammı diye düşünüyorumm..Siteye üye olmak isteyenlere davetiye atabilirimm...
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo belden kemerliler var taşıyıcı özelliği oluyomuşş onlarda çok değişik..

Eklentiler

• $2479_051210_51.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $051210_8586-_4763.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
canım furkan ismi çok güzel rabbim kuzularını sana bağışlasın inşallah çabuk ve güzel geçsin bu günlerdxe bizde sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza

bana doktor 3lü teste gerek yok dedi. sadece AFP yaptıracakmışım .. 1 ay sonrada fetal ultrasanografi .....
yarın yaptıracağim AFP yi ...sonuç bir kaç gün yada bir hafta sonra çıkıyormuş heralde ....... 1-2 gün olmam bugünden sonra .... kardeşimde kalıcam ,hem hastane onlara çok yakın hemde .. yeni doğan yeğenimle vakit geçireceğim ... çok özledim minnoşumu ....daha 5 günlük .. çok minik oluyorlar kızlar ... öyle zor geldiki tutmak ... giydirmek .... Allah yardımcımız olsun ..

çok güzelmiş ..rahat gibi duruyor ..... bende 1 ay önce streç dikişsiz çamışırlar var yaa yüksek bel- paçalı hafif onlardan aldım ... nasıl rahat ..hemde karnın şekline giriveriyor ..hemde çok uygun fiyatı .. tavsiye ederim

canım bende üyeyim siteye ama girmiyordunm bir süredir gerkçkten güzllermiş sağol canım bende girip bir bakayım

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Ben hafta sonu çok kötü oldum boğazım çok ağrıdı faranjit oldum galiba hep yattım bugün mecburen işe geldiğim için kalkmak zorunda kaldım

Benimde prensim,erkeğim,paşam olacakmış inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi
Canım öncelikle gecmiş olsun inşallah tez zamnda iyi olursun..
Bu arada paşan hayırlı olsun...
canımm valla cok merak ettim seni...Mekanı cennet olsun ananenin..Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşallah..
Cok sukur bebeginde iyiymiş.Sevindim valla...Allaha emanet olun canlarım

canımmm en sagdaki camasırın aynısından arkadasım aldı cok terletigini hiç rahat edemedigini söyledi..Hamileligin son 3 ayında ısı basması ve terleme cok oldugundan normal iç camasırı bile giyemiyorum demişti..O yuzden aldıgı bu camasırı da hiç giyememiş.Dogumuna 15 gün var.cogu seyi hep ona danısıyorum..Saolsun yardımcı oluyor..

Bu arada herkese cümleten kocaman bir merhaba
dorti hala yok inanılmaz merak ediyorum..
İnşallah hersey yolundadır

canı ben 2li yaptırdım. eski doktorum 3lü 4 lü gerek yok dedi. yeni doktora gittim prof. aynı hastanede. oda bana bıraktı ister yaptır istersen yaptırma dedi. şaşırdım iyice. 4lü test benm hastanemde 280 milyonmuş. yaptıranlar kaça yaptırdı acaba:26:

Merhaba arkadaşlar güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
İyi haberlerle dönenlerin gözü aydın, haber bekleyenlere de hayırlı haberler diliyorum.
Derencim başın sağolsun hayatım mekanı cennet olsun. Çok üzmemeye çalış kendini bebişini düşün.

CAnım 2 li test iyi cıktıgı içinde benimde doktorum 3 lü ye gerek yok dedi...
ayrıca 4 lü test cok pahalıymıs yawww

Zonoxcum ben 3 lü yaptırdım özel muayeneye gittiğim için lab.da yaptırdım 60 liraydı 4 lü hastanenden dolayı pahalı galiba..Bence yaptır içinde kalmasın canım..Benim bi akraba hiçbi testi yaptırmadı 8. ayında şuan dr. demiş kafatası küçük 3 lü sonucunu istemiş oda yaptırmadım demiş ..Bunlar zamanlı ve telafisi olmayan şeyler tabi yinede sen bilirsinn...

Esracım banada saten gibi geldi onu düşünmedim değil hemde pamuk daha sağlıklı bakayım pamuklu varmı..Emzirme kapri takımları hoşuma gitti hemde yaza geliyoya rahat giyinirim..Fiyatlarıda çok uygun hem...Bu siteyi seviyoruummm bizi bizden başka anlayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…