2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında ilk doktorum ve yeditepedeki gerek yok detaylı yeter dediler. bu son gittiğimde gerek var demedi bana bıraktı bebeğin sağlıklı maşallah. 4lüyü ister yaptır ister yaptırma dedi. ama kararsızım

CAnım hamile olalım ya da olmayalım pamuklu olan hersey en saglıklı olanı..Evlenirken heves edip almıstım bööle dantelli saten camasırlar ama hiç rahat edemedim cok saglıksız..Sende denemek için bi tane % 100 pamuk olanından al sekerim..Hem bende pamuk olanı denicem bi...Cunku kıs geliyor karnımızı sıcak tutalım dimi ama..
Hem gaza olmaz hemde belki sacma ama bebek daha guvende olur sanki..Ödüm kopuyo üşücek diye..Ne delü bi anneyim benbir de uzun uzun atlet almak lazım..Belimizi ve böbreklerimizi sıcak tutmak için..Ayy alıncak ne cok sey var daha

Lovercim ne güzel bebişini görmüşsün bende göreceğim inşallah bugün çok özledim onu bu arada aynı haftalardayız senle sen 3lü test yaptırdınmı

hayır doktor 3lüyü istemedı benden gerek yok dedı.bakalım 4lü isticekmı 2li test sonucu ıyı demıstı gerek yok 3lu ye dedı sende ınsallah hayırlı haberlerını alırsın:80:

bu arada detaylı ultrasonu karnımızdan bakmıcaklarmı alttan mı bunun muayenesı ay eşimle gıderım dıodum eger alttansa tek gıdeyım bari

aslında ilk doktorum ve yeditepedeki gerek yok detaylı yeter dediler. bu son gittiğimde gerek var demedi bana bıraktı bebeğin sağlıklı maşallah. 4lüyü ister yaptır ister yaptırma dedi. ama kararsızım

Kuzum face de yazılan yorumlara bayıldım hani sen yazmıssın ya napayım diye..Aferin akıllı hatunlar varmıs güzel seyler yazmıslar...
bence gerek yok sekerım..Detaylı ultrason yeterli gibi....

2li testten sonra bile çoğu dr. 3lüye gerek görmüyor.ben 3lüyüde yaptırmıyorum ..benmki afp fetal ultrasanograf verdi ..onda herşeyi gözüküyormuş... sanırım 4lüde yaptırmayacağım (Allahın izni ile sonuçlarım iyi çıkarsa) .. yine de sen bilirsin... ama detaylıya gireceksen herşey bakılıyor onda

Son düzenleme:

canım sana katılıyorum
zaten şu yazdıgın afp fetal ultrasanograf iyi bişeymiş..Sen gecenlerde yazınca ben bi arastırmıstım netten..
Detaylı en iyisi..ayy minicik organlarını görüyosunhersey ayna gibi karsında..süper yaaa

aaaa nerdesiniz ayoooll:84:
kimsecikler yok olanlarda bişey yazmıyo

Kuzum face de yazılan yorumlara bayıldım hani sen yazmıssın ya napayım diye..Aferin akıllı hatunlar varmıs güzel seyler yazmıslar...
bence gerek yok sekerım..Detaylı ultrason yeterli gibi....
aynen canım ben de cevapları çok beğendim. %50 ayrılmış millet yaptır ve yaptırma arasında. eşimi aradım oda dediki allaha şükür bişeycik çıkmaz ama aklında kalmasın git yaptır. kızılayı aradım 55 tl 4 lü kan tahlili. yarına kadar düşünücem

canım zaten 19. haftamdayım kötüde çıksa (allah esirgesin) yapıcak bişey yok. 2lim çok temizçıktı 2 doktor yaptırma gerek yok dedi. bu profta sana kalmış testin gayet güzel dedi :44: insanın kafasını karıştırıyorlar ya.

mrblar arkadaşlar nasılsınız sabahtan bu yana cerenli yağmurun sonucunu aradım durdum sonunda yazdıklarını okudum
baya bir kişinin cinsiyeti belli olmuş herkesin allah gönlündekini vermiş cok şükür sağlıklada kucağımıza almaı nasip eder insallah.
zonoxcum test konusunda kafan karısmıs sanırım ben olsam yaptırıım cunku afp ıle dortlu test de zaten aynı seyler tetkık edılmıyor 2li 3 lü ve dörtlü testlerde kromozomlarla ılgılı bir anomalilik varmi diye bakılıyor ikili test erken tetkık acısından onemlıydı onu yaptırdıktan sonra %100 saglıklıdır denılemıyor cocuklarımız ıcın 3 lü ve 4 lü testde ise ıkılı teste ek seylere bakılıyor edward sendromu falan gıbısadece doktor ve hastaneler ımkanına gore dortlu veya 3 lü yapıyor dortlu test daha ılerı teknolojı falan fılan nese sıkıldım yazmaktan ama bu testlerın telafısı yok canım bence yaptırılmalı %1 ıhtımalde olsa ben kendı adıma bılmek ıstrım bılım bıze bu sansı vermıs neden kullanmıyoruz kı

selam sekerlıkler.....
hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
ben bıraz uzgunum annemler carsamba gunu gıdıyor....kayınvalıdem gelecekmıs aslında hıc ıstemıyorum ama.....o zor ıslere gelemez en fazla bır hafta verıyorum kendısıne....bakalım n kadar dayanacak...
aslında annem gıdınce yengem gelecektı amcam cok rahatsızmıs o yuzden erteledıler bende malum kayınvalıdeme kaldım...
neyse saglık olsun....

kızlar dortı aldı mı? sonuclarını cumartesı alacaktı gecmısı okumadım ıkı gunur hıc gırmedım topıge....

Hosgeldin kuzucum ve melegii....
Sen zaten yatacagın için bırak naparsa yapsın kaynanan..cok afedersin eş...k gibi yapacak tatile gelmiyo sana sonucta..
Sende tv pc derken vakit gecir..Hatta istersen sana güç takviyesi yapmak için gelebilirim bile sanaÇenemle ezerim valla onu
Hem bu hafta hava günesli olacak yagmurda yok sana gelmem de kolay olur..Hem kuzunuda görürüm kızzz

Merhabalar arkadaslar..!
Umarim herkes iyidir ve sorunsuz devam ediyordur hamilelikleriniz..
Arkadaslar biliyorum daha erken ama heyecanla bekliyorum bebegimin ilk hareketlerini hissetmeyi ben, eminim bircogunuz da ben gibidir..
Benim hisseden arkadaslara bi sorum olacak, nasil bir his, ilk hissettiginizde hemen anladinizmi bebeginiz oldugunu, gaz vs hareketlerinden farklimi yani? yani ben hafif seyler hissediyorum ama gazdir diyorum filan..
Daha ayrintili anlatirsaniz coook sevinirim :)

bu yazıyı okurken cok uzuldum kendı adıma bence artık bızler ucundan da olsa cocuk sahıbı olmanın ne demek oldugunu ıdrak etmeye basladık kı bız daha cok basındayız ısın bızım eslerımızın annelerı kayınvalıdelerımız ve omlarda eksıksız 9 ay karı nlarında bızım suan karnımızda tasıdıgımız dunya tatlısı cocukların babalarını karnında tasıdı ve bence hıcbır kayınvalıde es.. k gıbı lafını sırf bunun ıcın haketmıyor bızım onlarla sorunumuz ne olursa olsun

hoşgeldin canım ben hissediyorum bebişimi bazen sanki içimde birşey geziniyormuş gibi bazende pıt pııt atma şeklinde bence senin hissettiklerinde gaz filan değil bebiştir çünkü düşün gebelikten önce böyle gaz vs hareketleri hissedermiydin

hosbuldum esracıgım....
kayınalıdeyı yasayıp gorecegız artık ama ben az cok tanıyorum kendısını...aslında kendı evınde n yapıyosa benımkıdede onu yapacak benım bakılacak bıseyım yok...
esracıgım n zaman ıstersen tatlım....herzaman beklerım bır alo de yeter....
kardesımın oglu var evde cok sevımlı annesının adıda esra butun gun eya eya dıye paralıyo kendını evet bılmıyo ya ya dıo annem de kızıyo turkce ogretın dıye...

kızlar dortı aldı mı? sonuclarını cumartesı alacaktı gecmısı okumadım ıkı gunur hıc gırmedım topıge....

malesef ses seda yok dortiden hepimiz çok merak ediyoruz ... inşallah sadece interneti bozuktur falanda o yüzden bize iyi hBERlerini Verememiştir diye düşünmeye başladım aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum

En kısa zamanda alo dicem canım sana...
Senin en cok yemek yapılmasına ve etrafın arada toplanmasına ihtiyacın olur zaten..O kadarcık işi de kim olsa yapar yanii..Malum senin hep yatman dinlenmen lazım..İnşallah canın sıkılmadan atlatırsın şu süreyi...

ıns nevracıgım hersey yazdıgın gıbıdır....en kısa surede guzel haberlerını okuruz dortınınde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…