2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonox iyi olmana sevindim testlerede takılma hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah ben çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem 350 canım
hastanede geçen gün 3 lü test oldum sonuç 20 gün sonra çıkıcak

Deren Allah rahmet eylesin canım

blue-sky arkadaşlar iyi, olsunda bebişlerini göbüşlerinde büyütsünlerde çok sık uğramasalarda olur ama arada bir paylaşsınlar insan merak ediyor canım dimi ama.

aral inşallah sonucun iyi çıkar.

sağol canım bende sana cihangir beyin detaylı fiyatını sorucaktım herşey dahil 350 tl mi bu arada çarşamba günü umarım beişinin herşeyi çok ama çok sağlıklı çıkar canım muayne sonrası yaşadıklarını yapılanları ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim bende ayn hocaya gelicem malum

Baharcım yazdıgın şu 350 ayrıntılı ultrasonun fiyatı mı

ıns canım bu gunler gecıcı umarım hersey yolunda gıder...benım kendısınden oyle bır beklentım olmadı zaten....esıme soylemıs geleyım dıe...
yok benım daha oncekı gebelıgımde bır hafta ılgılenıpde sonra arkamdan baktım baktım karsılık goremedım demesıne cok kızdım...ya bır hafta yabancı olsa yıne bakar ınsan hıc agzını acar mı bunun ıcın...yıne aynı seylerı duymak ıstemıyorum cok kızgınım...

canım AFP için yaptırcam eşimle görüştüm kızılaya gidicem. kan vericekmişim sonrada tahlil beklicem. zaten benim hastanemdeki doktorum gayet iyi detylıya medipolde gidicem. çok saol yazdıkların için önemsemişsin o kadar yazmışsın çok işime yaradı bu bilgiler. yarın gidiyorum 4lüye. allah yardımcım olsun
kuşumm hoşgeldinn inşallah iyi geçer kayınvalidenle 1 haftan. dortiden haber yok hala ben de merak ediyorum:26:
canım gazla alakası yok damar gibi atıo ama gaz gibi değil. içerden gelen bi hareket olduğu bariz belli. ben platese gittim dün. allahım, oğlum 1 dk durmadı sürekli hareket halindeydi. içim bi tuhaf oldu

Baharcım bu arada hal hatır sormadan daldım
iyisinizdir inşallah..Senin tansiyonun yükseliyr diye hatırlıyordum
şimdi nasıl durumlar?
İnşallah testinde iyi cıkar da hepimiz rahat bi nefes alırız..

ayrıntılı ultrasonu benım dr um kendısı yapıyo yıne muayenehanesınde 200 tl....sadece muayene fıyatı alıyor....

Hiç işin o kısmını dusunme canımm benim..
Konusursa eger kendi ayıbı olur bu..
Sen moralini hep iyi tut ne yaparsa ne söylerse söylesin hiç görme duyma..
Sadece melegini dusun oldu mu canımm benim..İyi olacak hersey..Seninle İzmirin tozunu atmamıza az kaldı böyle düşün oldu mu tatlım
Seviyorum ben sizi

canım bana davet gönderebilirmisin nasıl üye olunuyor bu siteye

ayrıntılı ultrasonu benım dr um kendısı yapıyo yıne muayenehanesınde 200 tl....sadece muayene fıyatı alıyor....

Ben en son gecen hafta gittigimde 3 lü testi sordum o kadar o da gerek yok dedi..
Ayrıntılı ultrasonu sornradan buradan ögrendim bakalım bizimki nasıl yapacak..
Randevumuz 20 Aralık' ta..Daha da var yaa..Özledim ben kuzumu

Tesekkurler kizlar (Aral, zonox ) cevabiniz icin.. pek bi mutlu oldum, benimde karnimin sol tarafinda arada bir damar atar gibi filan hisler oluyor ama ben hamilelikten organlarin calisimi artti ve gaz filan diyordum, herhalde ciddi bir tekme beklemisim :)) insan bilmeyince yasamayinca emin olamiyor gerci bana cok seyrek oluyor bu ama, insan cok seviniyor iste... Daha guclu hissedecegim gunleri iple cekiyorum:)

ıızmır mı tozu mu ayyyykotusun sennnnnn gercekden az mı kaldı....ayyy cok ozledım valla gezmeyı... kordonda soyle mıs gıbı sıcaccık bı cay ıcmeyı ıncıralaltında kumru yemeyı sankı uc bes yedı senedır yatıyormusum gıbı bu yatakda neyse guzel kızımla yakısıklıoglunla gezerız ıns....saglıkla gelsınlerde....

Canım başın sağolsun... Testinin iyi çıkmasına sevindim....

Kızlar sanırım yavaş yavaş çoğu kişi ayrıntılı ultrasonu yaptırmaya başlamış... Benim yaptırdığım hastanede ayrıntılı+fetal ultrasonografi+4 boyutlu ultrasonografi 150 lira...fiyat sormuş bazılarınız... Haberiniz ola canlarım isteyen varsa bilgi verebilirim...

bu arada eşim atandı öğretmenliğe bugün hemde yakınımıza şükürler olsun...
Kızlar Dortiyi bende merak ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum ama neden girmedi anlamıyorumda. Nese iyi düşünelim iyi olsun...

canım saol :) sen de hoşgedin. ben yarın 4lü için kızılaya gidicem. aklımda kalmasın 3lü yaptırmamıştım. 55 tl alıolar birde toxoplasma testi yaptırcam oda 17 tl. benim hastanede bu ikisi 350 milyon. :26: kızılayada güveniyorum bakalım ne çıkıcak bahtımıza

canım tekme değil :) ama çok sağlam seğirmeler ve atmalar oluo. benim sol kasığımda oğlumun ayakları orda daha kuvvetli oluo atmalar. elleride göbek değiliğim orda, göbeğimdede hafif hafif atmalar hissediyorum ama kafasının olduğu yerde bişi olmuo inşallah yakında tekmelerini hissederizzz:97:

derencıgım basınızsagolsun canım....
duncancıgım hayırlısı olsun bak bebıs uguruyla gelıyo ıns....

Kızlar forum çok yavaş ilerliyor bugünlerde... Herkesçikler nerelerde bakim.....

benim bilgisayar açık ..arada gidip geliyorum başına .. yemek yaptım ........temizlik v.s. yoruldum..... şimdi bitti işim ..(daha yapsam iş çokta yeterrrr:)))

işyerinde olanlarda yoğunlaştı galiba

kızzz niye kötü olayım ben..Senlen gezcen işte..Sende bi prenses bende bi prens anasını satıcaz buraların..Seninki yaza kadar büyümüş olur..Benimki dogsun hemen sokaga cıkıcam zaten..Hayatta duramam evde :)) cok güzel günler görecegiz allahın izniyle..Hep güzel dusunelim güzel olsun canımm benimm
canımmmmm bebegin cok ugurlu maasallah ne güzel haberler gelmiş size..allah daha güzel haberler almayı asip etsin inşallah cumlemize :))

benim bilgisayar açık ..arada gidip geliyorum başına .. yemek yaptım ........temizlik v.s. yoruldum..... şimdi bitti işim ..(daha yapsam iş çokta yeterrrr:)))

işyerinde olanlarda yoğunlaştı galiba
güzel güzel dinlen simdi cok bile yapmıssın yeter gari
ohh bende yemek yaptım...pişiyor simdi..Evimide topladım..
cok sukur bugunumuze :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…