sağol canım bende sana cihangir beyin detaylı fiyatını sorucaktım herşey dahil 350 tl mi bu arada çarşamba günü umarım beişinin herşeyi çok ama çok sağlıklı çıkar canım muayne sonrası yaşadıklarını yapılanları ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim bende ayn hocaya gelicem malumZonox iyi olmana sevindim testlerede takılma hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah ben çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem 350 canım
hastanede geçen gün 3 lü test oldum sonuç 20 gün sonra çıkıcak
Deren Allah rahmet eylesin canım
blue-sky arkadaşlar iyi, olsunda bebişlerini göbüşlerinde büyütsünlerde çok sık uğramasalarda olur ama arada bir paylaşsınlar insan merak ediyor canım dimi ama.
aral inşallah sonucun iyi çıkar.
Zonox iyi olmana sevindim testlerede takılma hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah ben çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem 350 canım
blue-sky arkadaşlar iyi, olsunda bebişlerini göbüşlerinde büyütsünlerde çok sık uğramasalarda olur ama arada bir paylaşsınlar insan merak ediyor canım dimi ama.
ıns canım bu gunler gecıcı umarım hersey yolunda gıder...benım kendısınden oyle bır beklentım olmadı zaten....esıme soylemıs geleyım dıe...En kısa zamanda alo dicem canım sana...
Senin en cok yemek yapılmasına ve etrafın arada toplanmasına ihtiyacın olur zaten..O kadarcık işi de kim olsa yapar yanii..Malum senin hep yatman dinlenmen lazım..İnşallah canın sıkılmadan atlatırsın şu süreyi...
canım AFP için yaptırcam eşimle görüştüm kızılaya gidicem. kan vericekmişim sonrada tahlil beklicem. zaten benim hastanemdeki doktorum gayet iyi detylıya medipolde gidicem. çok saol yazdıkların için önemsemişsin o kadar yazmışsın çok işime yaradı bu bilgiler. yarın gidiyorum 4lüye. allah yardımcım olsunmrblar arkadaşlar nasılsınız sabahtan bu yana cerenli yağmurun sonucunu aradım durdum sonunda yazdıklarını okudum
baya bir kişinin cinsiyeti belli olmuş herkesin allah gönlündekini vermiş cok şükür sağlıklada kucağımıza almaı nasip eder insallah.
zonoxcum test konusunda kafan karısmıs sanırım ben olsam yaptırıım cunku afp ıle dortlu test de zaten aynı seyler tetkık edılmıyor 2li 3 lü ve dörtlü testlerde kromozomlarla ılgılı bir anomalilik varmi diye bakılıyor ikili test erken tetkık acısından onemlıydı onu yaptırdıktan sonra %100 saglıklıdır denılemıyor cocuklarımız ıcın 3 lü ve 4 lü testde ise ıkılı teste ek seylere bakılıyor edward sendromu falan gıbısadece doktor ve hastaneler ımkanına gore dortlu veya 3 lü yapıyor dortlu test daha ılerı teknolojı falan fılan nese sıkıldım yazmaktan ama bu testlerın telafısı yok canım bence yaptırılmalı %1 ıhtımalde olsa ben kendı adıma bılmek ıstrım bılım bıze bu sansı vermıs neden kullanmıyoruz kı
kuşumm hoşgeldinn inşallah iyi geçer kayınvalidenle 1 haftan. dortiden haber yok hala ben de merak ediyorum:26:selam sekerlıkler.....
hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
ben bıraz uzgunum annemler carsamba gunu gıdıyor....kayınvalıdem gelecekmıs aslında hıc ıstemıyorum ama .....o zor ıslere gelemez en fazla bır hafta verıyorum kendısıne....bakalım n kadar dayanacak...
aslında annem gıdınce yengem gelecektı amcam cok rahatsızmıs o yuzden erteledıler bende malum kayınvalıdeme kaldım...
neyse saglık olsun....
canım gazla alakası yok damar gibi atıo ama gaz gibi değil. içerden gelen bi hareket olduğu bariz belli. ben platese gittim dün. allahım, oğlum 1 dk durmadı sürekli hareket halindeydi. içim bi tuhaf olduMerhabalar arkadaslar..!
Umarim herkes iyidir ve sorunsuz devam ediyordur hamilelikleriniz..
Arkadaslar biliyorum daha erken ama heyecanla bekliyorum bebegimin ilk hareketlerini hissetmeyi ben, eminim bircogunuz da ben gibidir..
Benim hisseden arkadaslara bi sorum olacak, nasil bir his, ilk hissettiginizde hemen anladinizmi bebeginiz oldugunu, gaz vs hareketlerinden farklimi yani? yani ben hafif seyler hissediyorum ama gazdir diyorum filan..
Daha ayrintili anlatirsaniz coook sevinirim :)
ıns canım bu gunler gecıcı umarım hersey yolunda gıder...benım kendısınden oyle bır beklentım olmadı zaten....esıme soylemıs geleyım dıe...
yok benım daha oncekı gebelıgımde bır hafta ılgılenıpde sonra arkamdan baktım baktım karsılık goremedım demesıne cok kızdım...ya bır hafta yabancı olsa yıne bakar ınsan hıc agzını acar mı bunun ıcın...yıne aynı seylerı duymak ıstemıyorum cok kızgınım...
canım bana davet gönderebilirmisin nasıl üye olunuyor bu siteyeZonoxcum sen 3 lü yaptırmışmıydın hatırlayamadımm??
Kızlar unnado diye bi anne bebek sitesine üyeyim markafoni gibi..Bugün hamilelik iç giyim kampanyası var okadar şık dantellilerki anlatamam emzirme kapri setleri falan var alsammı diye düşünüyorumm..Siteye üye olmak isteyenlere davetiye atabilirimm...
resmini eklediğim 2 tanesi hoşuma gitti organik antibakteriyel diyoo belden kemerliler var taşıyıcı özelliği oluyomuşş onlarda çok değişik..
ayrıntılı ultrasonu benım dr um kendısı yapıyo yıne muayenehanesınde 200 tl....sadece muayene fıyatı alıyor....
hoşgeldin canım ben hissediyorum bebişimi bazen sanki içimde birşey geziniyormuş gibi bazende pıt pııt atma şeklinde bence senin hissettiklerinde gaz filan değil bebiştir çünkü düşün gebelikten önce böyle gaz vs hareketleri hissedermiydin
ıızmır mıHiç işin o kısmını dusunme canımm benim..
Konusursa eger kendi ayıbı olur bu..
Sen moralini hep iyi tut ne yaparsa ne söylerse söylesin hiç görme duyma..
Sadece melegini dusun oldu mu canımm benim..İyi olacak hersey..Seninle İzmirin tozunu atmamıza az kaldı böyle düşün oldu mu tatlım
Seviyorum ben sizi
Herkeze Merhabalar Kızlar
Malesef Geçtiğimiz Salı Günü Anneannemi Kaybettik Kırşehirdeydim Merak Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim
3'Lü Testimizin Sonucunu Aldık Çok Şükür Herşey Yolunda
Geçmişi Okuyamadım Umarım Hepiniz Ve Melekleriniz Çok İyisinizdir
Zonox iyi olmana sevindim testlerede takılma hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah ben çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem 350 canım
Tesekkurler kizlar (Aral, zonox ) cevabiniz icin.. pek bi mutlu oldum, benimde karnimin sol tarafinda arada bir damar atar gibi filan hisler oluyor ama ben hamilelikten organlarin calisimi artti ve gaz filan diyordum, herhalde ciddi bir tekme beklemisim :)) insan bilmeyince yasamayinca emin olamiyor gerci bana cok seyrek oluyor bu ama, insan cok seviniyor iste... Daha guclu hissedecegim gunleri iple cekiyorum:)
derencıgım basınızsagolsun canım....
duncancıgım hayırlısı olsun bak bebıs uguruyla gelıyo ıns....
Kızlar forum çok yavaş ilerliyor bugünlerde... Herkesçikler nerelerde bakim.....
kızzz niye kötü olayım ben..Senlen gezcen işte..Sende bi prenses bende bi prens anasını satıcaz buraların..Seninki yaza kadar büyümüş olur..Benimki dogsun hemen sokaga cıkıcam zaten..Hayatta duramam evde :)) cok güzel günler görecegiz allahın izniyle..Hep güzel dusunelim güzel olsun canımm benimmıızmır mıtozu mu ayyyykotusun sennnnnn gercekden az mı kaldı....ayyy cok ozledım valla gezmeyı... kordonda soyle mıs gıbı sıcaccık bı cay ıcmeyı ıncıralaltında kumru yemeyı sankı uc bes yedı senedır yatıyormusum gıbı bu yatakda neyse guzel kızımla yakısıklıoglunla gezerız ıns....saglıkla gelsınlerde....
Canım başın sağolsun... Testinin iyi çıkmasına sevindim....
Kızlar sanırım yavaş yavaş çoğu kişi ayrıntılı ultrasonu yaptırmaya başlamış... Benim yaptırdığım hastanede ayrıntılı+fetal ultrasonografi+4 boyutlu ultrasonografi 150 lira...fiyat sormuş bazılarınız... Haberiniz ola canlarım isteyen varsa bilgi verebilirim...
bu arada eşim atandı öğretmenliğe bugün hemde yakınımıza şükürler olsun...
Kızlar Dortiyi bende merak ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum ama neden girmedi anlamıyorumda. Nese iyi düşünelim iyi olsun...
güzel güzel dinlen simdi cok bile yapmıssın yeter garibenim bilgisayar açık ..arada gidip geliyorum başına .. yemek yaptım ........temizlik v.s. yoruldum..... şimdi bitti işim ..(daha yapsam iş çokta yeterrrr:)))
işyerinde olanlarda yoğunlaştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?