kızlar bgn dinimize göre takvimde sene başına denk gelıo bgn ve musaıt olanlarınız ve içinden yapmak isteyenler gun içinde 3 kez okuyabılırse bu sene başı duasını okusun... nerden çıktı dıyenlerınız olcak ama ben yapıoken aklıma sizler geldınız hamile arkadaşlarım...
kopyalıyamadım google da sene başı duası yazınca cıkıo ılgılenenlere duyrulur...
Derencim selamıma bir tek sen karsılık verdin canım cook saol
Bazen burdaki anneleri anlamak zor valla..
İnsan selama karsılık vermez mi??
Neyse cok sukur oglusumla doyduk hava cok güzel actım her yeri bari biraz evi temizleyim dedim...
Özlemişim temizlik yapmayı valla..
Bu arada rüyada görülen isimler için bende hep konuldugunu gördüm cevremde..Mesela bizzat ben yasadım hemen anlatayım..
Seneler önce amcamın gelini hamileyken rahmetli dedeimi gördüm.Amcanlara söyle kız torunu olacak adını Basak koysunlar dedi...Sabah uyandım soktayım hemen yengeme söyledim..AA dedi daha belli diil ki cinsiyet..Ama gel gelelim dunya tatlısı bi kız dunyaya geldi ve ona İsra Başak adını koydular..Nasıl sevindim..Şimdi kereta kocaman kız oldu bile...Ama inşallah ben görmem rüyamda isim falan yaa..:18:Hazır benim oglumun ismi..Artık Efecim diye seviyorum ben karnımı
Cook mersi şekerim..Öpüyorum seni ve kuzunu..Biz oglumla temizlik yapmaya gidiyoz..Şimdiden alıssın anneye yardım etmeye dimi ama..
Babasına benzer inşallah oglusum..Saolsun eşimin elinden her iş geliyor
Çok Sağol Lover Araştırıyorum Şuan Bende Okuyacağım İnşallah
Bazen Mesajlar Atlanıyo Esracım Yada Annişlerimiz Dalgın Oluyorlar Banada Çok Oluyo Bazen Alıştım Ben :87:
Anlattığın Hikaye Etkileyici Canım Gerçekten
Bende Koyma Taraftarıyım Artık Hem Talha Hoş Bir İsim
Nasıl Olsa İlk İsmimizi Babamız Seçecek Yanında Talha Olmasının Hiç Bir Sakıncası Yok
Kızlar bu konu çok komik anne haller diye bebek büyütürkenki komik anlar paylaşılıyo okuyun çok eğlenceli:))
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
hoşbuldummm canımmmmm bebiş nasıl oynuyormuu
çok hoş bir isim çok güzel canımmiyiyiz sen????
ben sabahtan beri ağlıyorum çok tuhaf.bazı şeyler düşünüyorum hemen duygusallaşıyorum.dengesiz bir hal içindeyim
bu arada isimler bulunuyor artık
bende kıızımın adını masal düşünüyorum.nasıl?
hira ismi çok güzel canımmmbende ruyamda bebegının adı ibrahım demişti bana doktor ama kız oldu bebişimallah gunah yazmasın dıo kı esım göbek adını ibrahım koyarız :44: heralde sureklı bebeklere kafa yormaktan ruyalar artık sırf bebeklere adandı bizde
bizim bebişe 2 isim var aklımızda hoşumuza gıden
MİNA VEYA HİRA..... hira dagında peygamber efendımız kuran ılk kez ınmeye başladıgı yer mina ise kutsal topraklarda adı gecen dağ şeytan taşlanan topraklar ve bır kac guzel anlamı daha var ama suan bunlar fikir halınde beklıo bı kösede
Türkan Çıldır | Facebook arall buda benim facem
pardon ya lover sana değil gülesrama arkadaşlık isteği yollamışım
tugba adında güzel bir bayanla arkadaş oldumda hanginizsiniz bilmiyorumm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?