2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok Sağol Lover Araştırıyorum Şuan Bende Okuyacağım İnşallah

Bazen Mesajlar Atlanıyo Esracım Yada Annişlerimiz Dalgın Oluyorlar Banada Çok Oluyo Bazen Alıştım Ben :87:
Anlattığın Hikaye Etkileyici Canım Gerçekten
Bende Koyma Taraftarıyım Artık Hem Talha Hoş Bir İsim
Nasıl Olsa İlk İsmimizi Babamız Seçecek Yanında Talha Olmasının Hiç Bir Sakıncası Yok

bende ruyamda bebegının adı ibrahım demişti bana doktor ama kız oldu bebişimallah gunah yazmasın dıo kı esım göbek adını ibrahım koyarız :44: heralde sureklı bebeklere kafa yormaktan ruyalar artık sırf bebeklere adandı bizde
bizim bebişe 2 isim var aklımızda hoşumuza gıden
MİNA VEYA HİRA..... hira dagında peygamber efendımız kuran ılk kez ınmeye başladıgı yer mina ise kutsal topraklarda adı gecen dağ şeytan taşlanan topraklar ve bır kac guzel anlamı daha var ama suan bunlar fikir halınde beklıo bı kösede

Bu arada kızlar eklemek isteyen olursa diye sizinle paylasıyorum..Ekleyenler nickini de belirtirse en aznından kim kimdir daha rahat anlarım..
Hadi ben kactımm

Giriş Yap | Facebook

merhaba aekadaşlar ben sizlerle face de arkadaş olmak istiyorum nasıl yapsak ki lover canım sana istek yolladım

hoşbuldummm canımmmmm bebiş nasıl oynuyormuu

:)) bişiler kıpırdıyo ama bebiş mi bağırsaklarım mı emin değilim henüz:))[/QUOTE]
bebegindir caımm o
çok hoş bir isim çok güzel canımm
[]

hira ismi çok güzel canımmm

Fdilek48 anam cok güldüm sen cok yasa emi
ay biz neler yapcaz acep....hala gülüyorum süpermiş yaaaa
En çok şuna bayıldım..kopyalamazsam olmaz

"Sabah kalktık hazırlandık. O sırada Duru da oyalanıyor kendi halinde. Bi ara çamaşır odasına gitmiş emekleyerek. Neyse aldık çıktık. Montu falan üzerindeydi. Gittik anneme babam açtı kapıyı girdik içeri. Babam annem oturuyoruz ben tam gitmeye hazırlanıyorum bi baktım Durunun elinde kırmızı tangam. Sallıyor ve o an babamın kucağında. Meğer cadoloz almış çamaşır odasından ve biz farketmemişiz. O an nasıl kaçtığımı ordan ve benden sonra neler olduğunu bilmiyorum"

Merhab arkadaşlar 19 haftalık hamileyim gece genelde sırt üstü yatıyorum tabi sağa sola dönüyorum ama genelde sırt üstü yatıyorum nasıl bir yatış pozisyonunda yatmalıyım bu sağa sola dönmeler bebeğe zarar verirmi cvp verirseniz sevinirim birde arkadaşlar gıeyfurt sıkıp içsem zararı olurmu bilgilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…