2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım,
Geçmişi okudum bir cırpıda...
Ama cok acıktıgımız için oglumla, yemek yiyelim öyle geri dönüp yorum yapcaz sizlere...
Hepinizi öpüyorum

gözün aydın canımm maşallahh senin minişinee
[
OTE]

turkü hoşgeldin[/QUOTE]

hoşbuldummm canımmmmm bebiş nasıl oynuyormuu

Eşimdende Onayı Alırsam Mutlaka Koyacağım Canım
Ablamın Oğlunun Adıda Furkan Efe Furkan İsmini Anneme Söylemişler Rüyasında Oda O Yüzden Koymuştu
Dediğim Gibi Benim Çevremdekiler Rüyada Görülen İsimi Koyma Taraftarı Fakat Eşim Böyle Düşünmüyor Fazla
Dün Pek İstekli Söylemedi Mert & Talha Olsun Diye Onunda İçine Sinsin İstiyorum Kendi İçimede Sinsin İstiyorum
Du Bakalım Hayırlısı Olsun

derencim site daveti için çok teşekkür ederim gezgim az önce güzel şeyler var takip ederim bundan sonra başka bildiğiniz siteler varmı böyle

kızlardan biri hamiş iççamaşırları aldığını söylemişti duncan, balcı siz olabilirmisiniz yada alan hamişimiz nerden aldı acaba
FDilek sendemi almıştın acaba? nerden aldınız?
canım ben dün paylaştım bi site ama almadım daha normal eskilerimi kullanabiliyorum bide hangi bedeni alcam anlamış değilim ihtiyaç olunca alıcam galiba :))

derencim site daveti için çok teşekkür ederim gezgim az önce güzel şeyler var takip ederim bundan sonra başka bildiğiniz siteler varmı böyle

Valla Bende Dün Dilekden Öğrendim Canım Siteyi Hatta Davetiyemide O Yolladı Sağolsun

ohh isimler de konuyor artık ne güzel..
biz de düşünüyoruz hala..

canım sürekli ölçüyorum tansiyonumu zaten..birtek orada yüksek çıkıyor. küçük 7 inin üstünde değil ama..ödem bende de yok şükür şimdilik, baş ağrım da olmuyor..ama dediğin gibi kontrol etmek lazım sürekli..

kızlar günaydınlar ve bol tepikli gününüz olsun....

he he duncancım cok güzel bir dilek olmus bu..

ben de ben de çok kilo alanlardanım..üstelikdikkat ediyorum ama doktorum kullandığım hormonlardan da oldugunu soyledi.
şimdi 3 haftadır verdiğilisteye uyuyorum bakalım ne olack..:97:

sanırım biraz da o mide bulantıları yüzünden yediğimiz kraker, ekmek leblebi den oldu..
hareketsizlik de onemli tabii..

iyiyiz sen????
ben sabahtan beri ağlıyorum çok tuhaf.bazı şeyler düşünüyorum hemen duygusallaşıyorum.dengesiz bir hal içindeyim
bu arada isimler bulunuyor artık
bende kıızımın adını masal düşünüyorum.nasıl?

hyaırlı olsun kızın canım allah saglıkla kavustursun bebegıne

kızlar bgn dinimize göre takvimde sene başına denk gelıo bgn ve musaıt olanlarınız ve içinden yapmak isteyenler gun içinde 3 kez okuyabılırse bu sene başı duasını okusun... nerden çıktı dıyenlerınız olcak ama ben yapıoken aklıma sizler geldınız hamile arkadaşlarım...
kopyalıyamadım google da sene başı duası yazınca cıkıo ılgılenenlere duyrulur...

Derencim selamıma bir tek sen karsılık verdin canım cook saol
Bazen burdaki anneleri anlamak zor valla..
İnsan selama karsılık vermez mi??
Neyse cok sukur oglusumla doyduk hava cok güzel actım her yeri bari biraz evi temizleyim dedim...
Özlemişim temizlik yapmayı valla..
Bu arada rüyada görülen isimler için bende hep konuldugunu gördüm cevremde..Mesela bizzat ben yasadım hemen anlatayım..
Seneler önce amcamın gelini hamileyken rahmetli dedeimi gördüm.Amcanlara söyle kız torunu olacak adını Basak koysunlar dedi...Sabah uyandım soktayım hemen yengeme söyledim..AA dedi daha belli diil ki cinsiyet..Ama gel gelelim dunya tatlısı bi kız dunyaya geldi ve ona İsra Başak adını koydular..Nasıl sevindim..Şimdi kereta kocaman kız oldu bile...Ama inşallah ben görmem rüyamda isim falan yaa..:18:Hazır benim oglumun ismi..Artık Efecim diye seviyorum ben karnımı

Bu arada sedasem Masal ismi harika bir secim bayıldım..Ne kadar masum ve duru bir isim...

ben baktım canım.allah razı olsun abdest alıp okuyacagım ınsallah.sagol canım

hosgeldın canım

Cook mersi şekerim..Öpüyorum seni ve kuzunu..Biz oglumla temizlik yapmaya gidiyoz..Şimdiden alıssın anneye yardım etmeye dimi ama..
Babasına benzer inşallah oglusum..Saolsun eşimin elinden her iş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…