gözün aydın canımm maşallahh senin minişineeiyi akşamlar kızlar ben dr dan geldim kuzum iyimiş çok şükür 3 lü test için erken dedi dr 10 gün sonra gel dedi sanırım 4 lü test yapıcak tetanoz aşısını sordum bu ayın sonunda kesin vurul dedi sola yat düz yatma artık dedi ve vitamini gün aşırı iç dedi 4 kilo almışım yani yuh diyorum kendime ve artık dikkat etmeli ve yürüyüşe başlamalıyım benden havadisler bu kadar
derencimrüyanda bebeginin ismini koymuşlar bence bu mubarek ismin ona verilmesi çok güzel birşeyy ben olsam koyardımm biz eşimle ben tedavi aşamasındayken furkan süresini çok okuyordumm tedaviden elimiz boş dönmeyiz inşalllah diye dua ederdimm ve bir gün dedikki hamile kalırdı erkek olursa adını furkan koyarız diye dilemiştikk ve hamile oldugumu ögrendiğimizde eşimm hemenn ilkk sözüü furkanım geliyorr demişti ve rabbim gönlümüze göre verdi çok şükürr ama bu rüyayıda es geçme güzel bir rüya canımm 2 isimde koyabilirsinn tabikide karar size kalıyorr hayırlısı olsunn tatlımmm
Günaydın canlarım,
Geçmişi okudum bir cırpıda...
Ama cok acıktıgımız için oglumla, yemek yiyelim öyle geri dönüp yorum yapcaz sizlere...
Hepinizi öpüyorum
derencim çok sağol canım:)
gözün aydın canımm maşallahh senin minişinee
[
OTE]
turkü hoşgeldin
canım ben dün paylaştım bi site ama almadım daha normal eskilerimi kullanabiliyorum bide hangi bedeni alcam anlamış değilim ihtiyaç olunca alıcam galiba :))kızlardan biri hamiş iççamaşırları aldığını söylemişti duncan, balcı siz olabilirmisiniz yada alan hamişimiz nerden aldı acaba
FDilek sendemi almıştın acaba? nerden aldınız?
derencim site daveti için çok teşekkür ederim gezgim az önce güzel şeyler var takip ederim bundan sonra başka bildiğiniz siteler varmı böyle
canım sürekli ölçüyorum tansiyonumu zaten..birtek orada yüksek çıkıyor. küçük 7 inin üstünde değil ama..ödem bende de yok şükür şimdilik, baş ağrım da olmuyor..ama dediğin gibi kontrol etmek lazım sürekli..subaru çok şükür iyi olmana sevindim merak etmiştim kolay gelsin kendini fazla yorma
çılgınkız heyecandan olabilir tansiyonun yüksekliği yinede evde de kontrol altında tut başağrın filan olursa mutlaka ölç, benimde genelde yüksek ödem yok bende ama tansiyonum yüksek limonla ve tuzsuz şeyler yiyerek çözmeye çalışıyorum sınırda bekliyoruz 13 8 lerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
Zonnetje buralarda kış gelmedi ama eli kulağında işe başlıyorsun tekrar sanırım dikkat et tansiyonunu kontrol altında tut canım
kızlardan biri hamiş iççamaşırları aldığını söylemişti duncan, balcı siz olabilirmisiniz yada alan hamişimiz nerden aldı acaba
FDilek sendemi almıştın acaba? nerden aldınız?
kızlar günaydınlar ve bol tepikli gününüz olsun....
aral bende çok kilo alanlardanım canım(( ve bu drum beni üzüyor ama canımın çektiği şeyleride yemiyorum anlamıyorum
listemi değiştirdi diyetisyenim Nur hnmda bana kilo almamaya bak demişti tansiyonum yükseliyor dediğimde, bense şekerden korkuyorum hayırlısı canım biraz sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış
ilk zamanlar hiç sebze yiyemiyordum sürekli salçalı ekmek yada tost hep bunlarla karnımı doyurdum :) şimdi çok şükür herşeyden yiyebiliyorum ama çalışan bir bayan olmanın zorluğunu çekiyorum tabi öğün saatlerim uymuyo yada yemeksanayinin yemekleri çok yağlı olabiliyo bazen aç kalıp abur cuburla besleniyorum oda ayrı bi tat verio ama inan normal yemekten daha çok kilo aldırıyo ne yapayım canım bu güzel yola başkoyduk artık kilosuyla rahatsızlığıyla herşeyi kabulum :)
iyiyiz sen????
ben sabahtan beri ağlıyorum çok tuhaf.bazı şeyler düşünüyorum hemen duygusallaşıyorum.dengesiz bir hal içindeyim
bu arada isimler bulunuyor artık
bende kıızımın adını masal düşünüyorum.nasıl?
Herkese Merhaba Arkadaşlar keyifler iyidir umarım
kızlar bgn dinimize göre takvimde sene başına denk gelıo bgn ve musaıt olanlarınız ve içinden yapmak isteyenler gun içinde 3 kez okuyabılırse bu sene başı duasını okusun... nerden çıktı dıyenlerınız olcak ama ben yapıoken aklıma sizler geldınız hamile arkadaşlarım...
kopyalıyamadım google da sene başı duası yazınca cıkıo ılgılenenlere duyrulur...
cook sukur canım oglum ben iyiyiz siz nasılsınız..
hosgeldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?