2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Deren,
bende cinsiyeti öğrenmeden önce dört ya da beş defa bana bebeğin ismini sorduklarında onlara Rumeysa demiştim. Cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince eşime bu ismi koyacağımı söyledim. bunu anlattığım pek çok kimsede rüyada görülen ismin konması gerektiğini söyledi. Benim kızımın ismide bir sahabe ismi ve daha önce ben bu ismi hiç duymamış ve düşünmemiştim bile...

benıde ekledınmı yeşim dumanlı

Ekledim Canım

İsmiyle Yaşasın Kızın Canım Ben Çok Beğeniyorum Rümeysa İsmini
Benim Çevremde Rüyada Görülen İsimlerin Koyulması Taraftarı Dediğim Gibi 2. İsim Olarak Koyacağım İnşallah

Son düzenleme:

derencım ısmın neydı arkadas oldukmu bız

Senin var mı facebook hesabın sekerim.
varsa beni ekleyebilirsin
Facebook'a Hoş Geldin

selam benıde ekleyın yeşim dumanlı

hoş geldin canım iyi oluyor bence her şehirde birer arkadaşımız olucak belki bebeklerimiz doğduktan sonra bi yerlerde buluşuruz

haklısın canım valla yakın degiliz malesefff

Kızlarrrrrrrrr...walla ben hepinizi merak ediyorum...facede arkadaş olmak istiyorum ama şimdi işyerinde olduğumdan face i açamıyorum,yasak..evde de modemim bozuldu... bugün yarın yenisini getircekler ama ne zaman bilmiyorum...özelden msj atsanız isimleri yada sayfa linklerinizi de modemim gelir gelmez ekleyeyim sizleri...zor mu olur sizlere?:26:

Ben Atıyorum Şimdi

Herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım umarm herkes iyidir

Selam kizlarr,

OHH OH face lerde verilmis..bende ekledim birkacinizi ama kim kim henuz bilemedim:)))

Mesajlasarak ogreniriz artikin

Bu arada..Rumeysa ismine BA YI LI YO RUMMM...esime begendiremedim, yoksa kesin kizimin ismini rumeys koyardim:))
Ismiyle yasasin insallah kiziniz AWSHAR.

ben daha kızıma isim koyamadım bu gidişede doğunca bile hala karar vermiş olamıcaz

ben daha kızıma isim koyamadım bu gidişede doğunca bile hala karar vermiş olamıcaz

Henuz zamaniniz var canim, insallah bulursunuz guzel bir isim kiziniza.

Henuz bizde karar vermis degiliz, ama kafamizda netlesirdigimiz birkac isim var, esimle catisma halindeyiz:))):88:

kızlar bebeişlere kıyafet hangi mağazalrı düşünüyorsunuz?
mothercare ayoın 15.inde indirim varmış.giden oldumu hiç???

hosgeldin canim,
ıyilik guzellik,
sen nasilsin??
Bu arada sen hamileligini yarilamissin bile canim, tebriklerr!!

evet yarıladım ama sanki git gide zorlaşıo hareket edio bebişim çok güzel bişey ama geceleri dönmekten uyuyamıorum sanki kızım rahat edemiomuş gibi gelio daha zor günler bizleri beklio heralde. Bende çok aşırı derecede halsizlik var sizlerde de var mı? Tuşlara bile zor basıyorum

henuz zamaniniz var canim, insallah bulursunuz guzel bir isim kiziniza.

Henuz bizde karar vermis degiliz, ama kafamizda netlesirdigimiz birkac isim var, esimle catisma halindeyiz:))):88:

aynen bizde öyleyiz cnm aslında ben ceylin irem koymayı düşünüorum ama eşim ceylin ismni istemiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…