Kızlar Bende Ekledim Sizleri
Fatma B.Karaman
benıde ekledınmı yeşim dumanlı
Selam Deren,
bende cinsiyeti öğrenmeden önce dört ya da beş defa bana bebeğin ismini sorduklarında onlara Rumeysa demiştim. Cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince eşime bu ismi koyacağımı söyledim. bunu anlattığım pek çok kimsede rüyada görülen ismin konması gerektiğini söyledi. Benim kızımın ismide bir sahabe ismi ve daha önce ben bu ismi hiç duymamış ve düşünmemiştim bile...
Ekledim Canım
İsmiyle Yaşasın Kızın Canım Ben Çok Beğeniyorum Rümeysa İsmini
Benim Çevremde Rüyada Görülen İsimlerin Koyulması Taraftarı Dediğim Gibi 2. İsim Olarak Koyacağım İnşallah
selam benıde ekleyın yeşim dumanlı
hoş geldin canım iyi oluyor bence her şehirde birer arkadaşımız olucak belki bebeklerimiz doğduktan sonra bi yerlerde buluşuruz
haklısın canım valla yakın degiliz malesefff
derencım ısmın neydı arkadas oldukmu bız
Kızlarrrrrrrrr...walla ben hepinizi merak ediyorum...facede arkadaş olmak istiyorum ama şimdi işyerinde olduğumdan face i açamıyorum,yasak..evde de modemim bozuldu...bugün yarın yenisini getircekler ama ne zaman bilmiyorum...özelden msj atsanız isimleri yada sayfa linklerinizi de modemim gelir gelmez ekleyeyim sizleri...zor mu olur sizlere?:26:
aral sen aslıydın demi k.b.aklım karıştı bir yandanda kızımı uyutuyorumm yaa
selam kizlarr,
ohh oh face lerde verilmis..bende ekledim birkacinizi ama kim kim henuz bilemedim:)))
mesajlasarak ogreniriz artikin
Bu arada..rumeysa ismine ba yı lı yo rummm...esime begendiremedim, yoksa kesin kizimin ismini rumeys koyardim:))
ısmiyle yasasin insallah kiziniz awshar.
Herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım umarm herkes iyidir
ben daha kızıma isim koyamadım bu gidişede doğunca bile hala karar vermiş olamıcaz
valla öyle bir enerji yolladınki şimdi bana aralcım yorgunluk diye birşey kalmadı :) güzel görüşün için teşkür sizlerde öylesinizevet canım face im açık sağol defne tuğbacım çok pozitif ve çok güzelsin maşallah
hosgeldin canim,
ıyilik guzellik,
sen nasilsin??
Bu arada sen hamileligini yarilamissin bile canim, tebriklerr!!
defne ben yeşim dumanlı face okkda boyle bul benı
henuz zamaniniz var canim, insallah bulursunuz guzel bir isim kiziniza.
Henuz bizde karar vermis degiliz, ama kafamizda netlesirdigimiz birkac isim var, esimle catisma halindeyiz:))):88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?