2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

DEREN bana mail gelmemiş sanırım biraz bekliycem eğer gelmezse tekrar yazarım şimdilik çıkayım

merhabalarr kızlarrrr.... bu aralarrr maleseff işyerimm çokk yoğunn hiçç giremiyorumm akşamları daa eve gider gitmezz yemek yeyip yatıyorummm sıkılmaya başladımm... amaa bebişimm iyi şükürr detaylı usg bakıldıı herşey yolunda gidiyo çok şükürr sizlerde ne var ne yokk....

canım aynen bende totişlik yolunda ilerliyorum zaten kiloya müsait bir yapım var nur hanım bana da klo almamaya çalış demişti ama nafile aldım aslında çok dengeli besleniyorum ıvır zıvır ve hamur işi filan yemiyorum genelde sebze ağırlıklı besleniyorum ama çok hareketsizim sürekli evdeyim gebe kaldığımdan beri çalışmıyorum raporluyum evdeyim bu hareketsizlik etkiliyor kiloları artık yürüyüşe başlıyacam nur hanımı aryınca aşı olayını sorucam sana haber veririm

derencimrüyanda bebeginin ismini koymuşlar bence bu mubarek ismin ona verilmesi çok güzel birşeyy ben olsam koyardımm biz eşimle ben tedavi aşamasındayken furkan süresini çok okuyordumm tedaviden elimiz boş dönmeyiz inşalllah diye dua ederdimm ve bir gün dedikki hamile kalırdı erkek olursa adını furkan koyarız diye dilemiştikk ve hamile oldugumu ögrendiğimizde eşimm hemenn ilkk sözüü furkanım geliyorr demişti ve rabbim gönlümüze göre verdi çok şükürr ama bu rüyayıda es geçme güzel bir rüya canımm 2 isimde koyabilirsinn tabikide karar size kalıyorr hayırlısı olsunn tatlımmm

derencimrüyanda bebeginin ismini koymuşlar bence bu mubarek ismin ona verilmesi çok güzel birşeyy ben olsam koyardımm biz eşimle ben tedavi aşamasındayken furkan süresini çok okuyordumm tedaviden elimiz boş dönmeyiz inşalllah diye dua ederdimm ve bir gün dedikki hamile kalırdı erkek olursa adını furkan koyarız diye dilemiştikk ve hamile oldugumu ögrendiğimizde eşimm hemenn ilkk sözüü furkanım geliyorr demişti ve rabbim gönlümüze göre verdi çok şükürr ama bu rüyayıda es geçme güzel bir rüya canımm 2 isimde koyabilirsinn tabikide karar size kalıyorr hayırlısı olsunn tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…