2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağa sola dönmenin bebeğe zararı olmaz ama düz yatma artık dün dr um artık sola dönük yatmaya çalış dedi sola ya da ara ara sağa dönük yatmalısın greyfurt hakkında bilgim yok nete yaz bak bakalım muhakak birşeyler vardır greyfurtla ilgili

Son düzenleme:
tugba adında güzel bir bayanla arkadaş oldumda hanginizsiniz bilmiyorumm kızlarr
Amanın bazı arkadaşlar aşmışlar...sosyal sitelere akmışız Turkocum...walla tebrikler ya... aslında yakın da olsa oturduğumuz yerler falan çok daha güzel ve samimi arkadaşlıklar kurulabilir...:26: burda pek görüşmek mümkün olmuyor-istanbulda...herbirimiz genelde başka bir yerdeyiz...uzaktayız...ama görüşebilen tanışabilen arkadaşlar da çok şanslı walla...:97:

defnetuğba canım arkadaş olmuşuz bu arada kızlar sizleri gerçek anlamda görmek çok güzel maşallah tüm mayıs anneleri birbirinden güzel vallahi

hoş geldin canım iyi oluyor bence her şehirde birer arkadaşımız olucak belki bebeklerimiz doğduktan sonra bi yerlerde buluşuruz

haklısın canım valla yakın degiliz malesefff
defnetuğba canım arkadaş olmuşuz bu arada kızlar sizleri gerçek anlamda görmek çok güzel maşallah tüm mayıs anneleri birbirinden güzel vallahi

Senin var mı facebook hesabın sekerim.
varsa beni ekleyebilirsin
Facebook'a Hoş Geldin

kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum bi face bi kk :) faturalarım yığıldı önüme ben faturalarımı kesip gelicem :):)

selam benıde ekleyın yeşim dumanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…