canım sağa sola dönmenin bebeğe zararı olmaz ama düz yatma artık dün dr um artık sola dönük yatmaya çalış dedi sola ya da ara ara sağa dönük yatmalısın greyfurt hakkında bilgim yok nete yaz bak bakalım muhakak birşeyler vardır greyfurtla ilgiliMerhab arkadaşlar 19 haftalık hamileyim gece genelde sırt üstü yatıyorum tabi sağa sola dönüyorum ama genelde sırt üstü yatıyorum nasıl bir yatış pozisyonunda yatmalıyım bu sağa sola dönmeler bebeğe zarar verirmi cvp verirseniz sevinirim birde arkadaşlar gıeyfurt sıkıp içsem zararı olurmu bilgilerinizi bekliyorum
Amanın bazı arkadaşlar aşmışlar...sosyal sitelere akmışız Turkocum...walla tebrikler ya...tugba adında güzel bir bayanla arkadaş oldumda hanginizsiniz bilmiyorumm kızlarr
Amanın bazı arkadaşlar aşmışlar...sosyal sitelere akmışız Turkocum...walla tebrikler ya...aslında yakın da olsa oturduğumuz yerler falan çok daha güzel ve samimi arkadaşlıklar kurulabilir...:26: burda pek görüşmek mümkün olmuyor-istanbulda...herbirimiz genelde başka bir yerdeyiz...uzaktayız...ama görüşebilen tanışabilen arkadaşlar da çok şanslı walla...:97:
haklısın canım valla yakın degiliz malesefffAmanın bazı arkadaşlar aşmışlar...sosyal sitelere akmışız Turkocum...walla tebrikler ya...aslında yakın da olsa oturduğumuz yerler falan çok daha güzel ve samimi arkadaşlıklar kurulabilir...:26: burda pek görüşmek mümkün olmuyor-istanbulda...herbirimiz genelde başka bir yerdeyiz...uzaktayız...ama görüşebilen tanışabilen arkadaşlar da çok şanslı walla...:97:
defnetuğba canım arkadaş olmuşuz bu arada kızlar sizleri gerçek anlamda görmek çok güzel maşallah tüm mayıs anneleri birbirinden güzel vallahi
defnetugba senmisin canımm o güzel bayannn
hoş geldin canım iyi oluyor bence her şehirde birer arkadaşımız olucak belki bebeklerimiz doğduktan sonra bi yerlerde buluşuruz
canım ilk seninle arkadaş oldum hatta sana mesaj yolladımfacebook yeşim dumanlı yazın arkadaslık yollayın banada kıskandım vallahı
defnetuğba canım arkadaş olmuşuz bu arada kızlar sizleri gerçek anlamda görmek çok güzel maşallah tüm mayıs anneleri birbirinden güzel vallahi
Amanın bazı arkadaşlar aşmışlar...sosyal sitelere akmışız Turkocum...walla tebrikler ya...aslında yakın da olsa oturduğumuz yerler falan çok daha güzel ve samimi arkadaşlıklar kurulabilir...:26: burda pek görüşmek mümkün olmuyor-istanbulda...herbirimiz genelde başka bir yerdeyiz...uzaktayız...ama görüşebilen tanışabilen arkadaşlar da çok şanslı walla...:97:
aralcım
acıkmısın suanda facde
canım benim dafnetugba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?