Ben Atıyorum Şimdi
Bende ona bayıldım bide göğsü açık unutup dolananlar var onlarada çok güldüm..Ya herkes çok uykusuz kalmış.Zaten normalde acemilik olacak üstüne bide uykusuzluk ne komediler bizi bekliyo esracım:))Fdilek48 anam cok güldüm sen cok yasa emi
ay biz neler yapcaz acep....hala gülüyorum süpermiş yaaaa
En çok şuna bayıldım..kopyalamazsam olmaz
"Sabah kalktık hazırlandık. O sırada Duru da oyalanıyor kendi halinde. Bi ara çamaşır odasına gitmiş emekleyerek. Neyse aldık çıktık. Montu falan üzerindeydi. Gittik anneme babam açtı kapıyı girdik içeri. Babam annem oturuyoruz ben tam gitmeye hazırlanıyorum bi baktım Durunun elinde kırmızı tangam. Sallıyor ve o an babamın kucağında. Meğer cadoloz almış çamaşır odasından ve biz farketmemişiz. O an nasıl kaçtığımı ordan ve benden sonra neler olduğunu bilmiyorum"
En güzeli sol tarafa yatıp uyumakmış ben hertürlü yatıyorum şuan ama çoğunlukla sola alıştım eşime sırtımı dönsemde soldayım çoğunlukla:))ben greyfurt portakal yiyorum ama günde 1 taneden fazlası ağır olur bence..Merhab arkadaşlar 19 haftalık hamileyim gece genelde sırt üstü yatıyorum tabi sağa sola dönüyorum ama genelde sırt üstü yatıyorum nasıl bir yatış pozisyonunda yatmalıyım bu sağa sola dönmeler bebeğe zarar verirmi cvp verirseniz sevinirim birde arkadaşlar gıeyfurt sıkıp içsem zararı olurmu bilgilerinizi bekliyorum
canım sağa sola dönmenin bebeğe zararı olmaz ama düz yatma artık dün dr um artık sola dönük yatmaya çalış dedi sola ya da ara ara sağa dönük yatmalısın greyfurt hakkında bilgim yok nete yaz bak bakalım muhakak birşeyler vardır greyfurtla ilgili
aynen bizde öyleyiz cnm aslında ben ceylin irem koymayı düşünüorum ama eşim ceylin ismni istemiooo
cvp verdiğin için teşekkür ederim doktora gidicek arkadaşlar bunları sorup yazınca iyi oluyor ben daha ay sonunda gidicem sola yatıp uyuyorum kendimi alıştırmak için ama bi uyanıyoru sırt üstü bida sola dönüyorum bi uyanıyorum sağa dönmüşüm bütün gece böyle dönüp duruyorum birtürlü sola alışamadım tabi sabah kakıncada korkuyorum acaba bu dönmeler beğe zarar verdimi diye ay valla nerdeyse koltukta uyuyacam bu korku yüzünden uf kendime sinir oluyorum sırt üstü bana zarar vermiyor bel ağrım falan yok ama işte ne bileyim şaşırdım ne pacağımı of of ya birde dorti arkadışımız hastaneyi nedn değiştirmiyor anlamıyorum gittiği yer ne kadar duyarsız hala burda nedn ısrarlı anlamıyorum acaba bulunduğu yerde hatanemi yok kendisine yazık bu kadar sitres parasıyla değilmi bence başka yere gitmeli
Selam Deren,
bende cinsiyeti öğrenmeden önce dört ya da beş defa bana bebeğin ismini sorduklarında onlara Rumeysa demiştim. Cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince eşime bu ismi koyacağımı söyledim. bunu anlattığım pek çok kimsede rüyada görülen ismin konması gerektiğini söyledi. Benim kızımın ismide bir sahabe ismi ve daha önce ben bu ismi hiç duymamış ve düşünmemiştim bile...
canım ceylini bilmiyorum da irem sanıldığı gibi cennet bahçesi değil Allah'ın sevmediği yalancı cennet demekmiş..internette yazılan anlamların çoğu doğru değilmiş dikkat edin
Kızlar çok kısa bişey diycem
burda kendi isimlerinizi face adreslerinizi yazmışsınızya keşke yazmasaydınız
burdaki yazışmalar kayıtlı olmayan kullanıccılar tarafındna da okunuyor bilginiz ola
umut bu konuda çok doğru söylüyor...İremle ilgili söylediği de doğru..Anlamlara dikkat etmek gerek bence de...internetteki sözlükler yerine Türk Dil Kurumu nun kişi adları sözlüğüne bakın bence...Ordaki anlamlar uyduruk anlamlar değil.Araştırıp koyuyorlar..Uzmanlara danışıp yayınlıyorlar..
canım ceylini bilmiyorum da irem sanıldığı gibi cennet bahçesi değil allah'ın sevmediği yalancı cennet demekmiş..internette yazılan anlamların çoğu doğru değilmiş dikkat edin
umut bu konuda çok doğru söylüyor...iremle ilgili söylediği de doğru..anlamlara dikkat etmek gerek bence de...internetteki sözlükler yerine türk dil kurumu nun kişi adları sözlüğüne bakın bence...ordaki anlamlar uyduruk anlamlar değil.araştırıp koyuyorlar..uzmanlara danışıp yayınlıyorlar..
uyarılarınız için çok saolun kızlar ben bilmiodum. Isim önerisinde bulunun bana ya hiç aklımda bişey yok oğlum olsaydı yağız koyacaktım ama şimdi çok kararsızım
Canım daha vaktin var...biraz daha dikkat et sağdaki soldaki duyduğun isimlere..belki hoşuna giden çıkar...bir de k.kda kız isimleri ile ilgili linkler var..oralardan oku mesela...fikir verir en azından...uyarılarınız için çok saolun kızlar ben bilmiodum. Isim önerisinde bulunun bana ya hiç aklımda bişey yok oğlum olsaydı yağız koyacaktım ama şimdi çok kararsızım
Buldum o yazıyı..linki veriyorum...bir okuyun...Kötü Anlamlı ve Anlamı Yanlış Bilinen İsimler (Ecrin, Aleyna, İrem, vs) - Teknolojinin Adresi & TEKplatform
canım daha vaktin var...biraz daha dikkat et sağdaki soldaki duyduğun isimlere..belki hoşuna giden çıkar...bir de k.kda kız isimleri ile ilgili linkler var..oralardan oku mesela...fikir verir en azından...
daha çok zamanın var acele etme..isimsiz kalmaz nasılsa bebeğin:)
valla isim konusu gerçekten zor bi konu kızlar bende şimdi biraz bakabildim güzel isimler bulmuşsunuz ooo bende neler neler düşünüyorum.. yazdım o gün: Ada, Asya, Azra , Ahu, Bade, Beren, Derin, Deniz, Defne, Ceren,Cansın,Ceyla, Cemre ,Hazel, Senem,Yağmurama eşim AZADE diyor başka bişey demiyor o ismi çok beğendi için güzel aslında ama kararsızım ...sizler içinde fikir olur belkii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?