2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ona bayıldım bide göğsü açık unutup dolananlar var onlarada çok güldüm..Ya herkes çok uykusuz kalmış.Zaten normalde acemilik olacak üstüne bide uykusuzluk ne komediler bizi bekliyo esracım:))

En güzeli sol tarafa yatıp uyumakmış ben hertürlü yatıyorum şuan ama çoğunlukla sola alıştım eşime sırtımı dönsemde soldayım çoğunlukla:))ben greyfurt portakal yiyorum ama günde 1 taneden fazlası ağır olur bence..

Faceler eklenmişşş kızlarrr orda muhabbet edip burayı unutmayın:))

cvp verdiğin için teşekkür ederim doktora gidicek arkadaşlar bunları sorup yazınca iyi oluyor ben daha ay sonunda gidicem sola yatıp uyuyorum kendimi alıştırmak için ama bi uyanıyoru sırt üstü bida sola dönüyorum bi uyanıyorum sağa dönmüşüm bütün gece böyle dönüp duruyorum birtürlü sola alışamadım tabi sabah kakıncada korkuyorum acaba bu dönmeler beğe zarar verdimi diye ay valla nerdeyse koltukta uyuyacam bu korku yüzünden uf kendime sinir oluyorum sırt üstü bana zarar vermiyor bel ağrım falan yok ama işte ne bileyim şaşırdım ne pacağımı of of ya birde dorti arkadışımız hastaneyi nedn değiştirmiyor anlamıyorum gittiği yer ne kadar duyarsız hala burda nedn ısrarlı anlamıyorum acaba bulunduğu yerde hatanemi yok kendisine yazık bu kadar sitres parasıyla değilmi bence başka yere gitmeli

aynen bizde öyleyiz cnm aslında ben ceylin irem koymayı düşünüorum ama eşim ceylin ismni istemiooo

canım ceylini bilmiyorum da irem sanıldığı gibi cennet bahçesi değil Allah'ın sevmediği yalancı cennet demekmiş..internette yazılan anlamların çoğu doğru değilmiş dikkat edin

canım en iyisi sol ama kendini suclu hissetmene gerek yok..okudugum kitaplarda da oyle diyor.
zaten bir müddet sonra sen rahat hissetmeyeceksin.
ben de sol sağ bazen sırt üstü buluyorum kendimi:)

Kızlar çok kısa bişey diycem
burda kendi isimlerinizi face adreslerinizi yazmışsınızya keşke yazmasaydınız
burdaki yazışmalar kayıtlı olmayan kullanıccılar tarafındna da okunuyor bilginiz ola

Canım benim ismimde Rumeysa..:78:
Adımı çok seviyorum kesinlikle tavsiye ederim...
Anlamı;HOŞ,NAZİK,İNCE,takım yıldızının en parlak yıldızı...
TAbi benim için en önemli kısmı sahabelerden olması...VE yaşantısının örnek olması...
Kendi adım diye demiyorum ama tavsiye ediyorum..

canım ceylini bilmiyorum da irem sanıldığı gibi cennet bahçesi değil Allah'ın sevmediği yalancı cennet demekmiş..internette yazılan anlamların çoğu doğru değilmiş dikkat edin

umut bu konuda çok doğru söylüyor...İremle ilgili söylediği de doğru..Anlamlara dikkat etmek gerek bence de...internetteki sözlükler yerine Türk Dil Kurumu nun kişi adları sözlüğüne bakın bence...Ordaki anlamlar uyduruk anlamlar değil.Araştırıp koyuyorlar..Uzmanlara danışıp yayınlıyorlar..

Kızlar çok kısa bişey diycem
burda kendi isimlerinizi face adreslerinizi yazmışsınızya keşke yazmasaydınız
burdaki yazışmalar kayıtlı olmayan kullanıccılar tarafındna da okunuyor bilginiz ola

subaru da bu konuda çok doğru söylüyor ben de maaşallah onay mercii oldum yaw...

evet internete kalsa herşey kitapta geçiyor. ama çoğunu bırakın kitapta geçmeyi gerçekte bir anlamları bile yokmuş..geçenlerde birisi bir yazı göndermişti bununla ilgili çok güzeldi..bulabilen varsa tekrar göndersin

canım ceylini bilmiyorum da irem sanıldığı gibi cennet bahçesi değil allah'ın sevmediği yalancı cennet demekmiş..internette yazılan anlamların çoğu doğru değilmiş dikkat edin

uyarılarınız için çok saolun kızlar ben bilmiodum. Isim önerisinde bulunun bana ya hiç aklımda bişey yok oğlum olsaydı yağız koyacaktım ama şimdi çok kararsızım

uyarılarınız için çok saolun kızlar ben bilmiodum. Isim önerisinde bulunun bana ya hiç aklımda bişey yok oğlum olsaydı yağız koyacaktım ama şimdi çok kararsızım
Canım daha vaktin var...biraz daha dikkat et sağdaki soldaki duyduğun isimlere..belki hoşuna giden çıkar...bir de k.kda kız isimleri ile ilgili linkler var..oralardan oku mesela...fikir verir en azından...

canım daha vaktin var...biraz daha dikkat et sağdaki soldaki duyduğun isimlere..belki hoşuna giden çıkar...bir de k.kda kız isimleri ile ilgili linkler var..oralardan oku mesela...fikir verir en azından...

daha çok zamanın var acele etme..isimsiz kalmaz nasılsa bebeğin:)

haklısınız Ama bende ne biliyim ism, belli olsunda öyle seviyim istiorum. Eşimde acele etme diyo ama ben çok aceleciyim yaaaaaaaaaaa

valla isim konusu gerçekten zor bi konu kızlar bende şimdi biraz bakabildim güzel isimler bulmuşsunuz ooo bende neler neler düşünüyorum.. yazdım o gün: Ada, Asya, Azra , Ahu, Bade, Beren, Derin, Deniz, Defne, Ceren,Cansın,Ceyla, Cemre ,Hazel, Senem,Yağmurama eşim AZADE diyor başka bişey demiyor o ismi çok beğendi için güzel aslında ama kararsızım ...sizler içinde fikir olur belkii:)

selam nasılsın canım

DEREn canım haklısın gereksizlere atmış aktif ettim kendimi girdim ve çıktım güzel ürünler görünüyor geniş zamanda inceliycem teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…