Bende ona bayıldım bide göğsü açık unutup dolananlar var onlarada çok güldüm..Ya herkes çok uykusuz kalmış.Zaten normalde acemilik olacak üstüne bide uykusuzluk ne komediler bizi bekliyo esracım:))
En güzeli sol tarafa yatıp uyumakmış ben hertürlü yatıyorum şuan ama çoğunlukla sola alıştım eşime sırtımı dönsemde soldayım çoğunlukla:))ben greyfurt portakal yiyorum ama günde 1 taneden fazlası ağır olur bence..
Faceler eklenmişşş kızlarrr orda muhabbet edip burayı unutmayın:))
selam nasılsın canım
teşekkür ederim canım iyiyim çalışmaya devam ..sen nasılsın?
selam canım senın dogum ne zaman kısmetse senınde ılk bebegınmı olacak
İyiyim canımm kahvaltıyla duruyomuşum farkettim ve çorba içtim hemen kendime geldimm...Sende moralini bozma takıl bize gez dışarda falan kafan dağılsın ..selam nasılsın dılekcım.facede konusmakda ıyı geldı bana.moralım duzeldı ınankı.sen katıldınmı bıze
evet cnm doktorum nisan sonu mayıs başı demişti ama büyük ihtimalle nisanda olucak. Ilk bebişim. Aşılamayla hamile kaldım. Allah hepimize sağlıklısihhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar aktif değildim gene,ara ara okumaya calıstım..
bebişleriniz güzel isimleriyle yaşasınlar..
ne koyarsak koyalım onları çok seveceğimiz için isimlerini de çok seveceğiz..
iyi akşamlar sizlereee
selam kızlar..
nasılsınız,
geçmişe bakmaya kalksam başa çıkamam,
ne zamandır gelmiyodum..
ne var ne yok..dorti sonuçlarınız çıktı mı?
kızlar aktif değildim gene,ara ara okumaya calıstım..
bebişleriniz güzel isimleriyle yaşasınlar..
ne koyarsak koyalım onları çok seveceğimiz için isimlerini de çok seveceğiz..
iyi akşamlar sizlereee
İyiyim canımm kahvaltıyla duruyomuşum farkettim ve çorba içtim hemen kendime geldimm...Sende moralini bozma takıl bize gez dışarda falan kafan dağılsın ..
Ben face kullanmıyorum canım eşimin adresi var ondan hallediyorum işlerimi..Birbirinizi sima olarak görmeniz güzel tabiki insan merak ediyo ..
mrb arkdaslar ooo bir sürü sayfa geçmiş dünden beri ben yeni girebildim . kafama takılan bişi var sizle de payla<sıp sormak istedim bende sizin gibi mayıs annesi olucm doktorum son randevumda senin dogumunu sezeryan yaparız dedi olumlu yönerini anlatttı vs. devlet hastanenin drsi bizim doktor normal dogum benim açımdan daha basit doguma girmiyrm mecbur kalmadıkça ebeler yaptırıyo devlet hastanesinde sezeryan olursun dedi ben anlam veremadm daha cok erken diil mi dogum seklini secmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?