2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam nasılsın dılekcım.facede konusmakda ıyı geldı bana.moralım duzeldı ınankı.sen katıldınmı bıze

teşekkür ederim canım iyiyim çalışmaya devam ..sen nasılsın?

bende ıyı olmaya calısıyorum.burada sızlerle olmak buyuk guc verıyor bana.bırde face de tanıstık kızlarla nasıl mutlu oldum bılemesseın.sende varmıydın aramızda.çok unutkan oldum mkusura bakma.bugun yıne kaan verdık esımle.bekleyıs yenıden basladı.ama ınsallah ıkımızde cok ıyı sonuclar alacagız canım

selam canım senın dogum ne zaman kısmetse senınde ılk bebegınmı olacak

evet cnm doktorum nisan sonu mayıs başı demişti ama büyük ihtimalle nisanda olucak. Ilk bebişim. Aşılamayla hamile kaldım. Allah hepimize sağlıklısihhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

selam nasılsın dılekcım.facede konusmakda ıyı geldı bana.moralım duzeldı ınankı.sen katıldınmı bıze
İyiyim canımm kahvaltıyla duruyomuşum farkettim ve çorba içtim hemen kendime geldimm...Sende moralini bozma takıl bize gez dışarda falan kafan dağılsın ..
Ben face kullanmıyorum canım eşimin adresi var ondan hallediyorum işlerimi..Birbirinizi sima olarak görmeniz güzel tabiki insan merak ediyo ..

amin canım.inşallah hepımız bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alacagız inşallah.rabbım buyuktur.hepımızı sevındırsın rabbım.sakın kendını yorma sende.iş guc yapma dıkkat et kendıne canım

selam kızlar..
nasılsınız,
geçmişe bakmaya kalksam başa çıkamam,
ne zamandır gelmiyodum..
ne var ne yok..dorti sonuçlarınız çıktı mı?

kızlar aktif değildim gene,ara ara okumaya calıstım..
bebişleriniz güzel isimleriyle yaşasınlar..
ne koyarsak koyalım onları çok seveceğimiz için isimlerini de çok seveceğiz..
iyi akşamlar sizlereee

kızlar aktif değildim gene,ara ara okumaya calıstım..
bebişleriniz güzel isimleriyle yaşasınlar..
ne koyarsak koyalım onları çok seveceğimiz için isimlerini de çok seveceğiz..
iyi akşamlar sizlereee

selam uzgunmusun canım ıyımısın

selam tatlım.bebıs nasıl.ıkımızın haftaları aynı galıba.aynı zamandamı dogacak meleklerımız

meraba kızlar bugün okudum baya yazılarınızıama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım.
faceler verilmiş. bende isterim ama yaaaa. benide ekleyin lütfen.

Cümleden iyi akşamlar kızlarr
Her akşam ki gibi yine yazılarınızı zevkle okudum, okumaya devam ediyorum:78: aynı ayda doğum yapacagımızı bilmek çok güzelde çoğunuzun kilo olmaması biraz sinir bozucu şaka tabiki
Hepinizde Allaha emanet olun kendinize cici bakın iyi akşamlarr

mrb arkdaslar ooo bir sürü sayfa geçmiş dünden beri ben yeni girebildim . kafama takılan bişi var sizle de payla<sıp sormak istedim bende sizin gibi mayıs annesi olucm doktorum son randevumda senin dogumunu sezeryan yaparız dedi olumlu yönerini anlatttı vs. devlet hastanenin drsi bizim doktor normal dogum benim açımdan daha basit doguma girmiyrm mecbur kalmadıkça ebeler yaptırıyo devlet hastanesinde sezeryan olursun dedi ben anlam veremadm daha cok erken diil mi dogum seklini secmek için

evet bence çok erken ve hiç bi doktor sezeryani böyle övmüyo çok saçma bi problem yoksa kesinlikle normal doğumu öneriyolar ne biçim doktor mş o öyle. ben kesinlikle Allah izin verirse tabi normal doğum üşünüyorum ve henüz doktorum bu konuyla ilgili bişey söylemedi daha çok erken

benim fikrime görede erken bi anlamveremedim normal dogumun artısınıda söyledi eksilerini de cok saskınım yanı daha simdiden sen cok narinsin normal dogum yapamazsın gibi dedi resmen doktor esim ve ben bilmedimiz için herkeze mi öneride bulunuluyor diye sormak istedik. ben hiç bi hastama söylemem dedi doktor bi sana diyorm dedi ben de sizlere söylemek istedim sizdede oldumu diye ki ben hiç sezeryanla bebegi olsun isteyen biri diilim:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…