2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba benim bugün göbegimin baya bi altında batma tarzında sızı girip çıkıyo sizce ne olabilir?panik yapıyorum

.selam kızlar uzun zamandır giremıyordum misafirlerim var hala o yuzden çok zamanım yok .bakıyorum ısımler konuşulmaya başlamış ben daha hiç isim bulamadım oğluma çok erken gibi geliyo bana. bu arada fdilek davetıyenı aldım canım çok sağolasın. kızlR benım bulantım daha bu hafta tamamen geçti şükürler olsun. en uzun benım sürdü galiba napalım kısmet böyleymış. hwpiniz öpüyorum kızlar arada zaman bulursam gelirim muhabbete

kızlar kanında geç pıhtılaşma sorunu olan var mı aranızda? evetse nasıl şüphelenildi ve ne yapılacak dedi doktor?

bana dr böyle dese direk değiştirirdim..sezeryan acil durumlarda yapılmalı bana göre..anne panik atak hastasıdır..çocuğun belli rahatsızlığı vardır,son anda kalp atışı yavaşlar,kordon dolanır neyse...
ama daha baştan sezeryan yaparızda ne demek..yine cebini düşünen bir dr la karşı karşıyayız..sezeryanın olumlu yönlerini anlatmışmışşşş,normalinkilerinide anlatsaydı ya madem..
uyuz oluyorum böyle dr lara yaaa..

kızlaaaaaaaaaar cevap bekliyorum

merhaba o bendede oluyor hatta bir ara göbek alt kısmında bir ağrı acı gibi birşeyler olmuştu bunlardan sonraki zamanlarda doktora gittim bir sorun yoktu anneme sordum çocuk dönüyordur kımıldayacaktır dedi senin bebek kımıldıyormuki tabi ben yaşadıllklarımkı paylaştım yinede devam ederse bi doktora görün derim

günaydın herkeslere

ece canım dönem dönem hepimizin sancısı sızısı oluyor takmamaya çalış canım benimde çok ağrı ve sancılarım oluyor ara ara şayet sürekliliği var ise dr git idrar yolu enfeksiyonu olabilir bendeki gibi
sancım geçmeyince dr progestorona başlatmıştı tekrar beni.

gissemli benim drum ve gittiğim diğer 3 drda sezeryan dedi tüp bebekle hamile kaldım norml doğumun zorluklarından bahsettiler tedavi gördüğüm drum son aylar gelsin bakarız duruma göre dedi hasta ile dr ilişkisinden çıkar bu sonuç dedi. sanırım dr hastanın yapısına ve durumuna göre değerlendiriyor.

ydm bende öyle bir sorun olmadı yada öyle bir teste bakılmadı ama sanırım kan testiyle ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
ya bu arada birşey soracağım arkadaşlar...2 gün önce sol kasık tarafımda bugün de göbek deliğimin hemen altında damar atması gibi birşey hissettim...bebeğimi mi hissetmeye başladım acaba?:26:

ya bu arada birşey soracağım arkadaşlar...2 gün önce sol kasık tarafımda bugün de göbek deliğimin hemen altında damar atması gibi birşey hissettim...bebeğimi mi hissetmeye başladım acaba?:26:

GÜNAYDINN
eğer o bölgende gaz olmadığını düşünüyosan
o senin minik kelebeğin

günaydın:) herkes bir süre bu tereddütü yaşayacak sanırım:)) hayatımızda yediğimiz en güzel tekmeler olacak inşallah:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…