kızlar merhaba benim bugün göbegimin baya bi altında batma tarzında sızı girip çıkıyo sizce ne olabilir?panik yapıyorum
kızzlarr hilal ve menekşe hanginizsiniz kimle arkadaş oldugumu bileyim arkadaşlarr :))
mrb arkdaslar ooo bir sürü sayfa geçmiş dünden beri ben yeni girebildim . kafama takılan bişi var sizle de payla<sıp sormak istedim bende sizin gibi mayıs annesi olucm doktorum son randevumda senin dogumunu sezeryan yaparız dedi olumlu yönerini anlatttı vs. devlet hastanenin drsi bizim doktor normal dogum benim açımdan daha basit doguma girmiyrm mecbur kalmadıkça ebeler yaptırıyo devlet hastanesinde sezeryan olursun dedi ben anlam veremadm daha cok erken diil mi dogum seklini secmek için
kızlaaaaaaaaaar cevap bekliyorum
günaydın arkadaşlarr:92::92:
hepinize sağlıklı neşeli bir gün diliyorummm
Günaydın Arkadaşlar
ya bu arada birşey soracağım arkadaşlar...2 gün önce sol kasık tarafımda bugün de göbek deliğimin hemen altında damar atması gibi birşey hissettim...bebeğimi mi hissetmeye başladım acaba?:26:
Günaydın Arkadaşlar
Birşey düşünemiyorum işte Subacım..dün gece de hissettim öyle birşey yine sol tarafımda...acemilik çok kötü şey ya...ne hissettiğimi bile anlayamıyorumGÜNAYDINN
eğer o bölgende gaz olmadığını düşünüyosan
o senin minik kelebeğin
günaydınnnnn herkese ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?