günaydın arkadaşlarr:92::92:
hepinize sağlıklı neşeli bir gün diliyorummm
Günaydın Arkadaşlar
günaydıınnn nasılsın ?
kızlar hepinize günaydın çok kötü bir gece yaşadım kumm döktüm hamilesiniz diye hiç birşey yapmıyolar üstüne inanılmaz şiş bir karın gaz sancıları sabaha kadar ilkel bütün yöntemlerle ağrılarımı geçirmeye çalıştık. aman diyorum kızlar aranızda atlet yerine benım gibi body giyen varsa ben güçlüyüm diye kendini hamilelik öncesi gücünde kuvvetinde hisseden varsa birde bebekle iletişime geçicem diye karnını açıp açıp seven aynaya bakan varsa AMAN diyorum çok kötüydü ....
kızlar hepinize günaydın çok kötü bir gece yaşadım kumm döktüm hamilesiniz diye hiç birşey yapmıyolar üstüne inanılmaz şiş bir karın gaz sancıları sabaha kadar ilkel bütün yöntemlerle ağrılarımı geçirmeye çalıştık. aman diyorum kızlar aranızda atlet yerine benım gibi body giyen varsa ben güçlüyüm diye kendini hamilelik öncesi gücünde kuvvetinde hisseden varsa birde bebekle iletişime geçicem diye karnını açıp açıp seven aynaya bakan varsa AMAN diyorum çok kötüydü ....
İyiyim Subarucum Sen Nasılsın Canım
Sabahtan Beri 2010 Mayıs Annelerinin DOğum Hikayelerini Okuyorum Kah Güldüm Kah Duygulandım
Bende Biran Önce Kucağıma Almak İstiyorum Yavrumuuu
İyiyim Subarucum Sen Nasılsın Canım
Sabahtan Beri 2010 Mayıs Annelerinin DOğum Hikayelerini Okuyorum Kah Güldüm Kah Duygulandım
Bende Biran Önce Kucağıma Almak İstiyorum Yavrumuuu
inşallah Allah bize de yaşatsın o güzel günleri dün gece arkadaşlarımın 2 prensesiyle birlikteydik baktıkça benim de bebişim gelsin artık dedim ama tüm bebiş sahipleri bu günlerinizin kıymetii bilin bol bol dinlenin sonra vaktiniz olmayacak diyorlarrrr
gunaydın canım nasılsın
İnşallah Canım Evet Anneler Hep Dİnlenin Ve Tadını Çıkarın Diyor Sanki Zaman Geçmeyecek Gibi Geliyor Bir Türlü
30. Haftamıza Girseydik Bi Başka Bişey İstemiyorum Daha 149 Gün Var Bebişime Kavuşmaya
Ben Hamileler İçin Çıtçıtlı Atlet Gördüm Unnado Adlı Alışveriş Sitesinde
hmm çok sevindimmm çünkü çok alıştım çıtçıtlıya yoksa içim boş gibi hissediyorum bi bakayımmm sağol tatlım
slm derencim aynı sıkıntı bende de var paltom benimde zor kapanıyor önümüzde kış palto almam ama panço alırım büyük ihtimal hem rahat olur hemde bu sene panço çok moda doğumdan sonraki kışta giyebiliriz
Bak Canım Bende Giyiyorum Sürekli XL Kullanıyorum Şuan Göbek Biraz Daha Büyüyünce Alırım Bende
Kızlar Palto İşini Ne Yapıyorsunuz Siz Benimkilerin Önü Kapanmıyo
Ben Bi Alayım Birde Almayım Diyorum 20 Gün Sonra İşten Ayrılcam Evde Duracağımdan Almasammı Acaba Diye DÜşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?