katılıyorum sana canım :) bende panço taraftarıyımşimdilik montlarım oluyor ama bütün hamişliğimizi kışta geçireceğimizi düşünürsek ben almayı düşünüyorum bebişleri üşütmeyelim bi yerde panço tarzında belden bağlamalı geniş bir mont gördüm hamilelik sonrasında da kemerden sıkarak yine panço mont olarak kullanabiliyormuşsun o tarz bişey almayı düşünüyorum ben canım
kızlar bursada yaşayan varsa pazardan 5 tl ye hamile pantolonları aldımmm yenilerini de getiricem dedi satıcı hamile etekleri de var ben tercih etmedim ama hepsi 5 tl uzun zaman giymiycez ne de olsa çook paralar dökmeye ne gerek onu görmeden önce 130 tlye almıştım ne gerek var kiii haber vermek istediimmm almak isteyen olursa:13:
katılıyorum sana canım :) bende panço taraftarıyım
şimdilik montlarım oluyor ama bütün hamişliğimizi kışta geçireceğimizi düşünürsek ben almayı düşünüyorum bebişleri üşütmeyelim bi yerde panço tarzında belden bağlamalı geniş bir mont gördüm hamilelik sonrasında da kemerden sıkarak yine panço mont olarak kullanabiliyormuşsun o tarz bişey almayı düşünüyorum ben canım
slm derencim aynı sıkıntı bende de var paltom benimde zor kapanıyor önümüzde kış palto almam ama panço alırım büyük ihtimal hem rahat olur hemde bu sene panço çok moda doğumdan sonraki kışta giyebiliriz
şimdiden güle güle giy canım ozaman ne renkben panço siparişi verdim.bakalım bugün elime ulaşır inş..
ben panço siparişi verdim.bakalım bugün elime ulaşır inş..
incidestancım ben bursada yaşıyorum nerden aldın hemen söle koşa koşa alırım valla hamile giyim çok pahalı
canım çok teşekkür gökdere evime çok yakın ihsaniyede iş yerime bu c.tesi bakarım orayatatlım bu sosyete pazarları var ya ben gökdere pazarından aldım ortalarda sağda kalıyor koca bi tezgah kot hepsi 5 tl satıcıya hamile pantolonu bakıyorum diyince gösteriyor zaten lastikli olanlardan mı abla diyor hatta :) uzaksa sana ihsaniye pazarında ve ataevlerde de açıyormuş
pazartesi gökderede
çarşamba ihsaniyede
cumartesi de ataevlerdeymiş
canım benim bebek kımıldıyo çok şükür acaba gaz sancısı olabilirmi diyorum sabaha kadar gaz çıkardım şimdide sızı ara ara devam ediyor.merhaba o bendede oluyor hatta bir ara göbek alt kısmında bir ağrı acı gibi birşeyler olmuştu bunlardan sonraki zamanlarda doktora gittim bir sorun yoktu anneme sordum çocuk dönüyordur kımıldayacaktır dedi senin bebek kımıldıyormuki tabi ben yaşadıllklarımkı paylaştım yinede devam ederse bi doktora görün derim
canım benim doktor il dışında cuma gidicem telefondada tahmini cevaplar veriyoHepinize günaydın arkadaşlar.Ece bencede şikayetlerin devamlı oluyorsa dr. git belki idrar yolu enfeksiyonuda olabilir hiç yoktan tahlil felan yapılır ona göre için rahatlar bekleyerek sıkıntıya giriyorsun
canım inşallah bebişindir. banada ilk seferinde öyle oldu sonra dönüşlerini bile hissettimya bu arada birşey soracağım arkadaşlar...2 gün önce sol kasık tarafımda bugün de göbek deliğimin hemen altında damar atması gibi birşey hissettim...bebeğimi mi hissetmeye başladım acaba?:26:
Bak Canım Bende Giyiyorum Sürekli XL Kullanıyorum Şuan Göbek Biraz Daha Büyüyünce Alırım Bende
Kızlar Palto İşini Ne Yapıyorsunuz Siz Benimkilerin Önü Kapanmıyo
Ben Bi Alayım Birde Almayım Diyorum 20 Gün Sonra İşten Ayrılcam Evde Duracağımdan Almasammı Acaba Diye DÜşünüyorum
önemli değil taTlım hamiş dayanışması umarım bulursun gönlüne göre :)
şimdiden güle güle giy canım ozaman ne renk
Evet ..markafoniden aldım..ama çok uzun sürüyor gelmesi..15 gün önce sipariş vermiştim...daha yeni kargoya vermişler...çok kızdım...bir daha almayacağım sizden dedim...Şİmdiden Gükle Güle Kullan Blue İnternet Üzerindenmi Verdin Canım Bende Görmek İsterim O Siteyi
öyledir inş ececim...çok heyecanlanıyorum ama hissedince..ne değişik bir duyguymuş yaaacanım inşallah bebişindir. banada ilk seferinde öyle oldu sonra dönüşlerini bile hissettim
bencede en mantıklısı panço sonrada giyeriz.beim montlarım hala oluyor zaten bana herkes göbüşün çok küçük diyor
pançoyu nerde gördün incidestancım ben diktirmeyi düşünmüyorumda daha ucuza mal olacak
bencede en mantıklısı panço sonrada giyeriz.beim montlarım hala oluyor zaten bana herkes göbüşün çok küçük diyor
pançoyu nerde gördün incidestancım ben diktirmeyi düşünmüyorumda daha ucuza mal olacak
sağol canım..siyah aldım ben...her renkle giyerim sıkıntı olmaz diye...
Evet ..markafoniden aldım..ama çok uzun sürüyor gelmesi..15 gün önce sipariş vermiştim...daha yeni kargoya vermişler...çok kızdım...bir daha almayacağım sizden dedim...
öyledir inş ececim...çok heyecanlanıyorum ama hissedince..ne değişik bir duyguymuş yaaa
Panço için de normal zamanda da giyerim diye aldım..İnşallah memnun kalırım...
canım mail adresini yollarsan atarım..istersen özel mesaj olarak at mail adresini..blue cim markofoniye üye olmak için davet gerekiomuş bana davet gönderirmisin
canım benim bebişin haftası zaten 5 gün ileri ama doktorum satı baz alıyor yani benimki degişmeyecek bide aynı gün dogururmuşuz.bu arada ikimizinde ogluşu olacakSeninle Günlerimiz Aynı Ececim Bakalım Doğumumuzda Aynı Olcakmı Tabi Değişmezse Bebişlerin Haftası
Bu Arada Benim Göbüşün Maşallahı Var
blue cim markofoniye üye olmak için davet gerekiomuş bana davet gönderirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?