2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik montlarım oluyor ama bütün hamişliğimizi kışta geçireceğimizi düşünürsek ben almayı düşünüyorum bebişleri üşütmeyelim bi yerde panço tarzında belden bağlamalı geniş bir mont gördüm hamilelik sonrasında da kemerden sıkarak yine panço mont olarak kullanabiliyormuşsun o tarz bişey almayı düşünüyorum ben canım

katılıyorum sana canım :) bende panço taraftarıyım

incidestancım ben bursada yaşıyorum nerden aldın hemen söle koşa koşa alırım valla hamile giyim çok pahalı

Pançoyu Bende Düşünüyorum Geçen Hastanede Hamile Bir Bayanda Gördüm Nasıl Yakışmış Anlatamam Evet Evet En Mantıklısı Panço Almak Galiba
Sağolun Kızlar

incidestancım ben bursada yaşıyorum nerden aldın hemen söle koşa koşa alırım valla hamile giyim çok pahalı

tatlım bu sosyete pazarları var ya ben gökdere pazarından aldım ortalarda sağda kalıyor koca bi tezgah kot hepsi 5 tl satıcıya hamile pantolonu bakıyorum diyince gösteriyor zaten lastikli olanlardan mı abla diyor hatta :) uzaksa sana ihsaniye pazarında ve ataevlerde de açıyormuş
pazartesi gökderede
çarşamba ihsaniyede
cumartesi de ataevlerdeymiş

canım çok teşekkür gökdere evime çok yakın ihsaniyede iş yerime bu c.tesi bakarım oraya

canım benim bebek kımıldıyo çok şükür acaba gaz sancısı olabilirmi diyorum sabaha kadar gaz çıkardım şimdide sızı ara ara devam ediyor.
Hepinize günaydın arkadaşlar.Ece bencede şikayetlerin devamlı oluyorsa dr. git belki idrar yolu enfeksiyonuda olabilir hiç yoktan tahlil felan yapılır ona göre için rahatlar bekleyerek sıkıntıya giriyorsun
canım benim doktor il dışında cuma gidicem telefondada tahmini cevaplar veriyo
ya bu arada birşey soracağım arkadaşlar...2 gün önce sol kasık tarafımda bugün de göbek deliğimin hemen altında damar atması gibi birşey hissettim...bebeğimi mi hissetmeye başladım acaba?:26:
canım inşallah bebişindir. banada ilk seferinde öyle oldu sonra dönüşlerini bile hissettim

bencede en mantıklısı panço sonrada giyeriz.beim montlarım hala oluyor zaten bana herkes göbüşün çok küçük diyor

şimdiden güle güle giy canım ozaman ne renk

sağol canım..siyah aldım ben...her renkle giyerim sıkıntı olmaz diye...

Şİmdiden Gükle Güle Kullan Blue İnternet Üzerindenmi Verdin Canım Bende Görmek İsterim O Siteyi
Evet ..markafoniden aldım..ama çok uzun sürüyor gelmesi..15 gün önce sipariş vermiştim...daha yeni kargoya vermişler...çok kızdım...bir daha almayacağım sizden dedim...

öyledir inş ececim...çok heyecanlanıyorum ama hissedince..ne değişik bir duyguymuş yaaa
Panço için de normal zamanda da giyerim diye aldım..İnşallah memnun kalırım...

pançoyu nerde gördün incidestancım ben diktirmeyi düşünmüyorumda daha ucuza mal olacak

altıparmakta berkin hamile giyimde gördüm 159 tl ama yine başka yerlerde de bakmayı düşünüyorum canım hamilelik üzerine olduğu için orası biraz pahalı ama mont fiyatı olarak da çok gelmedi bana

bencede en mantıklısı panço sonrada giyeriz.beim montlarım hala oluyor zaten bana herkes göbüşün çok küçük diyor

Seninle Günlerimiz Aynı Ececim Bakalım Doğumumuzda Aynı Olcakmı Tabi Değişmezse Bebişlerin Haftası
Bu Arada Benim Göbüşün Maşallahı Var

pançoyu nerde gördün incidestancım ben diktirmeyi düşünmüyorumda daha ucuza mal olacak

altıparmakta berkin hamile giyimde gördüm 159 tl ama yine başka yerlerde de bakmayı düşünüyorum canım hamilelik üzerine olduğu için orası biraz pahalı ama mont fiyatı olarak da çok gelmedi bana

blue cim markofoniye üye olmak için davet gerekiomuş bana davet gönderirmisin

Seninle Günlerimiz Aynı Ececim Bakalım Doğumumuzda Aynı Olcakmı Tabi Değişmezse Bebişlerin Haftası
Bu Arada Benim Göbüşün Maşallahı Var
canım benim bebişin haftası zaten 5 gün ileri ama doktorum satı baz alıyor yani benimki degişmeyecek bide aynı gün dogururmuşuz.bu arada ikimizinde ogluşu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…