2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın sekerler......
dun dr gıttık ayyy guzel kızım daha 175 gr olmus bana cok az geldı dr gayet normal dedı...yanlız kesesı rahım agzına dogru bombe yapmıs bıraz ona canım sıkıldı dr um servıks uzunlugunun ıyı oldugunu soyledı ama....
haa bıde akıntımızada vajınal jel verdı onu kullanacagım ıns faydası olur....

canım benim bebişin haftası zaten 5 gün ileri ama doktorum satı baz alıyor yani benimki degişmeyecek bide aynı gün dogururmuşuz.bu arada ikimizinde ogluşu olacak

Benim Bebişimde 5 Gün İleri Ama Doktorlar Ultrasonda Yazan Haftayı Baz Alıyorlar Bende Onlara Uyuyorum
Evet İkimizin Bebişide Erkek Sağlıkla Gelsin Paşalarımız İnşallah

Blue Markafoniden Hangi Markadan Aldın Canım

derencim markafoniye ürünler belli zaman aralıklarında gelip gidiyor..satışta bulunduğu süre içerisinde alabiliyorsun...hemen hergün yeni ürünler geliyor,oradan takip ediyorsun..ona göre satın alabilirsin..benim aldığım ürün 10 gün önce satıştaydı..şu an kaldırıldı..genelde 3 gün sürüyor sonra kaldırılıyor.tekrar gelebiliyor daha sonra...şu an yok benim aldığım...ama değişik markalar geliyor..takip edebilirsin o şekilde..

Anladım Canım Tamam Takip Ederim Bende Artık Çok Sağol

Herkese cümleten merhaba..
Gecmişe bi göz attım ama inanın yazacak halim yok o yuzden bugun için beni bagıslayın
Gece hiç uyuyamadım..Başım su an cok agrıyor bi büyük içmiş gibiyim..
Dün gece karnımın içi nasıl acıdı anlatamam..Saga döndüm olmadı sola döndüm olmadı koca yatak dar geldi..
Midemde bulanmaya basladı yine...Oglan içimde kocaman oldu ama midem tam gaz devam ediyo arada sırada olsa bile...üff yaaa sıkıldım ben

markafoniden ben birkaç bebek eşyası aldım, çok da güzel şeylerdi ve uygun fiyata almıştım ama ürünün elime geçmesi günleeeeeer sürdü. sadece kargoya verdikten sonra gelmesi 6 gün sürdü yav

böyle durumlarda ılık bir duş ve ılık ballı süt insanı yatıştırıyor, tavsiye ederim.

böyle durumlarda ılık bir duş ve ılık ballı süt insanı yatıştırıyor, tavsiye ederim.

gülesram geçmiş olsun öncelikle baş ağrısının nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ben bi kaçhafta çok çektim çok feciydi sana bi öneride bulunayım canım bana fayda etti çiğ patatesi rendele bi kağıthavluya koy üzerinede türk kahvesi serpiştir alnına koy sürekli pansuman et çok ii gelio benim çok şiddetliydi o yüzden doktorum parol ağrı kesici vermişti onu içtikten sonra banada bu patatesi tavsiye ettiler bilsem hiç içmezdim ilaç

kızlar ya ben artık hapşırmaya korkar oldum...aslında dıkkat edıorum kendıme hapşırcagım zaman ama karnıma öle bı sancı gırıyo kı 2 veya 3 dakıka agrıo korkuorum bebeğe bişi oluomu dıe hapşırmayı bıle beceremıorum ya:84::84:

ayy banada oluyor Lover1984, benim kasık fıtığı ameliyatım vardı, ondan oluyor zannediyordum. Demekki değilmiş. Özellikle yatakta yatarken, belli bir pozisyondan kaynaklanan birşey sanırım, bazen olmuyo ama neye göre olup olmadığını bilmiyorum.

ya valla sorma cok uzuluorum o an gercekten karın agrıma deıl bebege zarar vercem dıe ödüm kopuo hanı karnımı tutuorum çok sarsılmamaya calısıorum ama bişiler oluo yaaa:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…