canım mail adresini yollarsan atarım..istersen özel mesaj olarak at mail adresini..
canım benim bebişin haftası zaten 5 gün ileri ama doktorum satı baz alıyor yani benimki degişmeyecek bide aynı gün dogururmuşuz.bu arada ikimizinde ogluşu olacak
Blue Markafoniden Hangi Markadan Aldın Canım
mailini gönder canım özel mesajla atayımcanım banada davetiye yollarmısın
canım mail adresini yollarsan atarım..istersen özel mesaj olarak at mail adresini..
mailini gönder canım özel mesajla atayım
canım banada davetiye yollarmısın
derencim markafoniye ürünler belli zaman aralıklarında gelip gidiyor..satışta bulunduğu süre içerisinde alabiliyorsun...hemen hergün yeni ürünler geliyor,oradan takip ediyorsun..ona göre satın alabilirsin..benim aldığım ürün 10 gün önce satıştaydı..şu an kaldırıldı..genelde 3 gün sürüyor sonra kaldırılıyor.tekrar gelebiliyor daha sonra...şu an yok benim aldığım...ama değişik markalar geliyor..takip edebilirsin o şekilde..
gönderdim canım.mail adresine gelir az sonra..
Herkese cümleten merhaba..
Gecmişe bi göz attım ama inanın yazacak halim yok o yuzden bugun için beni bagıslayın
Gece hiç uyuyamadım..Başım su an cok agrıyor bi büyük içmiş gibiyim..
Dün gece karnımın içi nasıl acıdı anlatamam..Saga döndüm olmadı sola döndüm olmadı koca yatak dar geldi..
Midemde bulanmaya basladı yine...Oglan içimde kocaman oldu ama midem tam gaz devam ediyo arada sırada olsa bile...üff yaaa sıkıldım ben
böyle durumlarda ılık bir duş ve ılık ballı süt insanı yatıştırıyor, tavsiye ederim.
ayy banada oluyor Lover1984, benim kasık fıtığı ameliyatım vardı, ondan oluyor zannediyordum. Demekki değilmiş. Özellikle yatakta yatarken, belli bir pozisyondan kaynaklanan birşey sanırım, bazen olmuyo ama neye göre olup olmadığını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?