2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülesram geçmiş olsun öncelikle baş ağrısının nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ben bi kaçhafta çok çektim çok feciydi sana bi öneride bulunayım canım bana fayda etti çiğ patatesi rendele bi kağıthavluya koy üzerinede türk kahvesi serpiştir alnına koy sürekli pansuman et çok ii gelio benim çok şiddetliydi o yüzden doktorum parol ağrı kesici vermişti onu içtikten sonra banada bu patatesi tavsiye ettiler bilsem hiç içmezdim ilaç

böyle durumlarda ılık bir duş ve ılık ballı süt insanı yatıştırıyor, tavsiye ederim.

kızlar cok tesekkur ederim önerileriniz için..Buraya yazdıktan sonra gittim bi de bi güzel kustum
Sonra azcık yattım baktım yatmakla olmuyo kalktım hemen bişeyler yedim..Cok şükür midemde düzeldi basımın agrısı da azaldı...
canım ben hapsısırırken karnımı öyle sıkı tutuyorum ki anlatamam..Benimde kasıgım acıyo..Ama hapsırmak zorundayız..Seneler önce hamile bi kadın hapsırırıgını tutunca komaya girmişti..Bebegi yasasın diye aylarca makineye baglı kaldı..Bebegin dogma zamanı gelince de anne vefat etti..Off allahım sen bizi koru..Kızlar kokrmayın.Allah herseyi dusunmustur..Bişey olmaz kuzucuklarımıza..Yeter ki biz olması gerektigi gibi yapalım herseyi
meraba kızlar bugün 3lü testimn sonuçlarını almaya gidicem inşallah iyi haberler getiririm.

Meleeekkk güzel haberler getir bize kuzucugunla emi??Öptük oglumla sizi

güşesram canım benim bizdesizi öptük. inşallah normaldir herşey.
oardandaçilek mobilyaya gidicem fiyat sormak için yavaş yavaş araştırmalra başlayalım demi?

canım bana da oluyor zaman zaman...sıkma sen canını.becermekle alakası yok bunun...üzme kendini canım...

merhaba arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben dün yürüyüşe çıktım eşimle ve biraz üşüttüm galiba üzerimde bir kırgınlık var birde bişey sorucam kızlar ben bebeğimin kıpırtılarını hissediyordum pzt akşamı dr a gittim oğlum gayet sağlılıydı ama dün ve bugün bebeğimin hareketlerini hiisedemiyorum sizce ne yapmalıyım

canım o herzaman hissetmezsin ki daha çok küçük çok normal bir kaç günd ebir hissetmen boşuna kafa takmışın papan daha küçük ondan annesi

canım o herzaman hissetmezsin ki daha çok küçük çok normal bir kaç günd ebir hissetmen boşuna kafa takmışın papan daha küçük ondan annesi

sağol turkocum bende endişelenmiştim senin gibi deneyimli annelerin tecrübelerinden yararlanacağız bu arasda maşallah prensesine çok tatlı

Kızlar Yarım Sattir Karnımda İnanılmaz Bir Ağrı Var Sanki 5-Dakikada Bir Girip Çıkıyo
Çok Korkmaya Başladım

sağol turkocum bende endişelenmiştim senin gibi deneyimli annelerin tecrübelerinden yararlanacağız bu arasda maşallah prensesine çok tatlı
çok sağoll teyzesii
boşuna endişelenme canımm bende öyle oldum bu 2.de hiç tereddüt etmedimm çok normal küçük oldugu için ama bak biraz daha büyüdü hergün defalarca hisseder olddumm çokm şükürr az dagha bekle canımm
Kızlar Yarım Sattir Karnımda İnanılmaz Bir Ağrı Var Sanki 5-Dakikada Bir Girip Çıkıyo
Çok Korkmaya Başladım

canım biraz uzansan belki geçer bazen bendede oluyor geçiyorr rahim kasları genişlediği içinmişş korkma bence rabbim esirgesinn meleklerii

çok sağoll teyzesii
boşuna endişelenme canımm bende öyle oldum bu 2.de hiç tereddüt etmedimm çok normal küçük oldugu için ama bak biraz daha büyüdü hergün defalarca hisseder olddumm çokm şükürr az dagha bekle canımm
Çok Korkmaya Başladım

canım biraz uzansan belki geçer bazen bendede oluyor geçiyorr rahim kasları genişlediği içinmişş korkma bence rabbim esirgesinn meleklerii

Merhaba kızlar hepinizee kahvaltıya misafirlerim vardı kalabalıkla çok güzel kahvaltı yapıyorummm yaa ..Haftada 1 apartmanda kahvaltı günü yaptık :))
Geçmiş olsun canım Ya atlet giymediğindenmi kum oldukii ben hayatım boyunca giymem..Ve hamilelişkten dolayı gece pijamasız uyuyorum ateş basıyo gibi inşallah hasta olmam (

Dr. normal dediyse kiloyu takma kafana canım hem kız bebekler biraz daha zayıf olurlarmışş

güşesram canım benim bizdesizi öptük. inşallah normaldir herşey.
oardandaçilek mobilyaya gidicem fiyat sormak için yavaş yavaş araştırmalra başlayalım demi?
çilek çok pahalı vede o paraya çok kaliteli değil diyolar ben kataloğunu aldım geçen zürafalı bi takım vardı uyku seti banyo takımıyla herşeyiyle tam takımdı

Canım bende hergün hissetmiyorum olur öylee

Bluesky sende hissetmişsin çok sevindim canımm

Son düzenleme:
canım doktorunu ara gaz sancısı olabilir, üşütmüş olabilirsin bağırsak enfeksiyonu olabilir korkma sakin ol ayaklarını sıcak tut..

Sağolun Kızlar Ara Ara Girince Sancı Doğuracam Sandım Bir Ara
Şimdi Daha İyiyim Geçti Gibi Ama Patron Gelince İzin Alıp Gideceğim Doktora İçim Rahat Etmez Yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…