gülesram geçmiş olsun öncelikle baş ağrısının nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ben bi kaçhafta çok çektim çok feciydi sana bi öneride bulunayım canım bana fayda etti çiğ patatesi rendele bi kağıthavluya koy üzerinede türk kahvesi serpiştir alnına koy sürekli pansuman et çok ii gelio benim çok şiddetliydi o yüzden doktorum parol ağrı kesici vermişti onu içtikten sonra banada bu patatesi tavsiye ettiler bilsem hiç içmezdim ilaçHerkese cümleten merhaba..
Gecmişe bi göz attım ama inanın yazacak halim yok o yuzden bugun için beni bagıslayın
Gece hiç uyuyamadım..Başım su an cok agrıyor bi büyük içmiş gibiyim..
Dün gece karnımın içi nasıl acıdı anlatamam..Saga döndüm olmadı sola döndüm olmadı koca yatak dar geldi..
Midemde bulanmaya basladı yine...Oglan içimde kocaman oldu ama midem tam gaz devam ediyo arada sırada olsa bile...üff yaaa sıkıldım ben
böyle durumlarda ılık bir duş ve ılık ballı süt insanı yatıştırıyor, tavsiye ederim.
gülesram geçmiş olsun öncelikle baş ağrısının nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ben bi kaçhafta çok çektim çok feciydi sana bi öneride bulunayım canım bana fayda etti çiğ patatesi rendele bi kağıthavluya koy üzerinede türk kahvesi serpiştir alnına koy sürekli pansuman et çok ii gelio benim çok şiddetliydi o yüzden doktorum parol ağrı kesici vermişti onu içtikten sonra banada bu patatesi tavsiye ettiler bilsem hiç içmezdim ilaç
canım ben hapsısırırken karnımı öyle sıkı tutuyorum ki anlatamam..Benimde kasıgım acıyo..Ama hapsırmak zorundayız..Seneler önce hamile bi kadın hapsırırıgını tutunca komaya girmişti..Bebegi yasasın diye aylarca makineye baglı kaldı..Bebegin dogma zamanı gelince de anne vefat etti..Off allahım sen bizi koru..Kızlar kokrmayın.Allah herseyi dusunmustur..Bişey olmaz kuzucuklarımıza..Yeter ki biz olması gerektigi gibi yapalım herseyikızlar ya ben artık hapşırmaya korkar oldum...aslında dıkkat edıorum kendıme hapşırcagım zaman ama karnıma öle bı sancı gırıyo kı 2 veya 3 dakıka agrıo korkuorum bebeğe bişi oluomu dıehapşırmayı bıle beceremıorum ya:84::84:
meraba kızlar bugün 3lü testimn sonuçlarını almaya gidicem inşallah iyi haberler getiririm.
canım bana da oluyor zaman zaman...sıkma sen canını.becermekle alakası yok bunun...üzme kendini canım...kızlar ya ben artık hapşırmaya korkar oldum...aslında dıkkat edıorum kendıme hapşırcagım zaman ama karnıma öle bı sancı gırıyo kı 2 veya 3 dakıka agrıo korkuorum bebeğe bişi oluomu dıehapşırmayı bıle beceremıorum ya:84::84:
inşallahh sizlerde benim gibi yavrucuklarınızın videolarını koyacaksınız bir kaç ay sonraa
merhaba arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben dün yürüyüşe çıktım eşimle ve biraz üşüttüm galiba üzerimde bir kırgınlık var birde bişey sorucam kızlar ben bebeğimin kıpırtılarını hissediyordum pzt akşamı dr a gittim oğlum gayet sağlılıydı ama dün ve bugün bebeğimin hareketlerini hiisedemiyorum sizce ne yapmalıyım
canım o herzaman hissetmezsin ki daha çok küçük çok normal bir kaç günd ebir hissetmen boşuna kafa takmışın papan daha küçük ondan annesi
Kızlar Yarım Sattir Karnımda İnanılmaz Bir Ağrı Var Sanki 5-Dakikada Bir Girip Çıkıyo
Çok Korkmaya Başladım
çok sağoll teyzesiisağol turkocum bende endişelenmiştim senin gibi deneyimli annelerin tecrübelerinden yararlanacağız bu arasda maşallah prensesine çok tatlı
Kızlar Yarım Sattir Karnımda İnanılmaz Bir Ağrı Var Sanki 5-Dakikada Bir Girip Çıkıyo
Çok Korkmaya Başladım
çok sağoll teyzesiisağol turkocum bende endişelenmiştim senin gibi deneyimli annelerin tecrübelerinden yararlanacağız bu arasda maşallah prensesine çok tatlı
Çok Korkmaya Başladım
Geçmiş olsun canım Ya atlet giymediğindenmi kum oldukii ben hayatım boyunca giymem..Ve hamilelişkten dolayı gece pijamasız uyuyorum ateş basıyo gibi inşallah hasta olmamkızlar hepinize günaydın çok kötü bir gece yaşadım kumm döktüm hamilesiniz diye hiç birşey yapmıyolar üstüne inanılmaz şiş bir karın gaz sancıları sabaha kadar ilkel bütün yöntemlerle ağrılarımı geçirmeye çalıştık. aman diyorum kızlar aranızda atlet yerine benım gibi body giyen varsa ben güçlüyüm diye kendini hamilelik öncesi gücünde kuvvetinde hisseden varsa birde bebekle iletişime geçicem diye karnını açıp açıp seven aynaya bakan varsa AMAN diyorum çok kötüydü ....
Dr. normal dediyse kiloyu takma kafana canım hem kız bebekler biraz daha zayıf olurlarmışşgunaydın sekerler......
dun dr gıttık ayyy guzel kızım daha 175 gr olmus bana cok az geldı dr gayet normal dedı...yanlız kesesı rahım agzına dogru bombe yapmıs bıraz ona canım sıkıldı dr um servıks uzunlugunun ıyı oldugunu soyledı ama....
haa bıde akıntımızada vajınal jel verdı onu kullanacagım ıns faydası olur....
çilek çok pahalı vede o paraya çok kaliteli değil diyolar ben kataloğunu aldım geçen zürafalı bi takım vardı uyku seti banyo takımıyla herşeyiyle tam takımdıgüşesram canım benim bizdesizi öptük. inşallah normaldir herşey.
oardandaçilek mobilyaya gidicem fiyat sormak için yavaş yavaş araştırmalra başlayalım demi?
Canım bende hergün hissetmiyorum olur öyleemerhaba arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben dün yürüyüşe çıktım eşimle ve biraz üşüttüm galiba üzerimde bir kırgınlık var birde bişey sorucam kızlar ben bebeğimin kıpırtılarını hissediyordum pzt akşamı dr a gittim oğlum gayet sağlılıydı ama dün ve bugün bebeğimin hareketlerini hiisedemiyorum sizce ne yapmalıyım
canım doktorunu ara gaz sancısı olabilir, üşütmüş olabilirsin bağırsak enfeksiyonu olabilir korkma sakin ol ayaklarını sıcak tut..
canım biraz uzansan belki geçer bazen bendede oluyor geçiyorr rahim kasları genişlediği içinmişş korkma bence rabbim esirgesinn meleklerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?