meraba kızlar bugün 3lü testimn sonuçlarını almaya gidicem inşallah iyi haberler getiririm.
Melekcim çilek cook pahalı...Tabbi fikir almak için geziceksen o baska ama o paralara kac tane cocuk odası duzulur bi bilsen..Ben netten arastırdım fiyatlarını agzım acık kaldıgüşesram canım benim bizdesizi öptük. inşallah normaldir herşey.
oardandaçilek mobilyaya gidicem fiyat sormak için yavaş yavaş araştırmalra başlayalım demi?
CAnımm daha cok kucuk senin oglan hem daha erken...doktorum 20.haftadan önce hiç bekleme harkete etmsini dedi..Üstelik 20 haftada basladıgı zamanda her gün her an hissetmeyebilirmişim sakın panik olma dedi..Don't worry be Happymerhaba arkadaşlar umarım herkes çok iyidir ben dün yürüyüşe çıktım eşimle ve biraz üşüttüm galiba üzerimde bir kırgınlık var birde bişey sorucam kızlar ben bebeğimin kıpırtılarını hissediyordum pzt akşamı dr a gittim oğlum gayet sağlılıydı ama dün ve bugün bebeğimin hareketlerini hiisedemiyorum sizce ne yapmalıyım
Kızlar Yarım Sattir Karnımda İnanılmaz Bir Ağrı Var Sanki 5-Dakikada Bir Girip Çıkıyo
Çok Korkmaya Başladım
bluesky sende hissetmişsin çok sevindim canımm[/COLOR][/B]
deren geçmiş olsun canım bencede ihmal etme git dr a en azından idrar tahlili filan yaparlar idrar yolu enfeksiyonuna bakarlar hemde kuzunu görürsün
derencim git için rahat olsun ama kötü birşey oldugunu zannetmiyorumm girt bebişini gör bizede güzel haberler getirr canımmm
canımm bende de bu tarz agrı olunca doktorumu arayıp sordum..kanam yoksa endişelenme dedi..Rahim büyüdügü için oluyormus..Ama baktın agrın artıyo sen hemen ara doktorunu..İçin rahat eder hiç olmazsa..keske biraz uzanabilsen..Calısan annelerin işi zor valla..Ben evdeyken bile pc basında biraz fazla kalayım hemen karnım acıyo belim agrıyo..allah yardımcınız olsun
canım çok sağol yazdıklarını okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu çok pozitif enerji veriyorsunMelekcim çilek cook pahalı...Tabbi fikir almak için geziceksen o baska ama o paralara kac tane cocuk odası duzulur bi bilsen..Ben netten arastırdım fiyatlarını agzım acık kaldı
İnşallah bebegim saglıkla dunyaya gelir de o zaman bende 1 yasını doldurdugu zaman ona güzel mobilyalar alıp ayrı bi oda yapıcam..Şimdidlik sadece park yatak bir de şifanyer almak istiyorum..
CAnımm daha cok kucuk senin oglan hem daha erken...doktorum 20.haftadan önce hiç bekleme harkete etmsini dedi..Üstelik 20 haftada basladıgı zamanda her gün her an hissetmeyebilirmişim sakın panik olma dedi..Don't worry be Happy
canımm bende de bu tarz agrı olunca doktorumu arayıp sordum..kanam yoksa endişelenme dedi..Rahim büyüdügü için oluyormus..Ama baktın agrın artıyo sen hemen ara doktorunu..İçin rahat eder hiç olmazsa..keske biraz uzanabilsen..Calısan annelerin işi zor valla..Ben evdeyken bile pc basında biraz fazla kalayım hemen karnım acıyo belim agrıyo..allah yardımcınız olsun
Derencim geçmiş olsun ben ani hareketler yapınca ağrı giriyo ..Bu arada 5 dk. arayla sancı yazmışsınya aylar sonrasını düşündümdee burda onları konuşucaz..Acemilikle yalancı doğum sancılarına hastaneye koşucaz gece yazıcaz sabah doğurucaz inşallah :)))
Dilekcim Sağol Canım Geçti Çok Şükür Korkuttu Beni Sıpam
Evet Yalancı Sancılarla Başımız Büyük Bir Derde Girecek Bugün Doğum Hikayelerini Okudum Yalancı Sancı Diye Evde 5 cm'e Kadar Açılmayla Bekleyen Anneler Varmış
Kızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
120-160 arası olması gereken kalp atıs sayısı bizde 120 yani alt sınırda..Doktorunuzla lütfen bi görüşün belkide içinde bulundugu sıvı az olabilir bi kontrol edilsin dedi.
nasıl korktum anlatamam..Şimdi eve geldim eşimi aradım salya sümük aglıyorum doktordan aldık randevuyu 17:00 de orda olucaz..Nolur dua edin kuzuma bişey olmasın kızlar..
GÜLESRAM için ferah tut lütfen birşey yoktur inş. hemen herşeye moralimizi bozmayalım tamam mı canımKızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
120-160 arası olması gereken kalp atıs sayısı bizde 120 yani alt sınırda..Doktorunuzla lütfen bi görüşün belkide içinde bulundugu sıvı az olabilir bi kontrol edilsin dedi.
nasıl korktum anlatamam..Şimdi eve geldim eşimi aradım salya sümük aglıyorum doktordan aldık randevuyu 17:00 de orda olucaz..Nolur dua edin kuzuma bişey olmasın kızlar..
Kızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?