Kızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
120-160 arası olması gereken kalp atıs sayısı bizde 120 yani alt sınırda..Doktorunuzla lütfen bi görüşün belkide içinde bulundugu sıvı az olabilir bi kontrol edilsin dedi.
nasıl korktum anlatamam..Şimdi eve geldim eşimi aradım salya sümük aglıyorum doktordan aldık randevuyu 17:00 de orda olucaz..Nolur dua edin kuzuma bişey olmasın kızlar..
kısslaaaarrrr ben geldiiimmm
işlerimi biraz toparladımm
2 gündür işimin yoğunluğundan bebe yağımı süremiyordumm 2 günü acısına kemdimi komple yağladımmm
haydi evdeki arkadaşlar üşenmeyin
hoşgeldinn.. bende eve gidince yorgunluktan yağlanamıyorum öyle halsiz oluyorum ki gün içinde bütün enerjim tükeniyor.. sabah uyandığım zaman arada vazelin sürüyorum tavsiye ederim gelinimiz sadece vazelin sürdü sabah akşam hiç ama hiç çatlağı yok..
KIZLAAR
benim kullanıcı adımı değiştirmem gerekiyor
site yönetimine 3 kere msj attım cvp gelmedi
ne yapmalıyımm bilen varmı ?
canım bende site yönetimine msj atmıştım galiba ve hemen cvp gelmişti.. yarın dönerler bence..bana 3 tane isim belirle dediler bende yazdım gönderdim ve uygun olanı sana mesaj atıyorlar..
Kızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
120-160 arası olması gereken kalp atıs sayısı bizde 120 yani alt sınırda..Doktorunuzla lütfen bi görüşün belkide içinde bulundugu sıvı az olabilir bi kontrol edilsin dedi.
nasıl korktum anlatamam..Şimdi eve geldim eşimi aradım salya sümük aglıyorum doktordan aldık randevuyu 17:00 de orda olucaz..Nolur dua edin kuzuma bişey olmasın kızlar..
selam kızlar basından beri takipteyim sizi başlarda yazıyordum ama 3 ay bulantılardan yazcak halim kalmamıştı çok kötüydü neyse bitti çok şükür dün bebişimizin kız olduğunu öğrendik bıcırığımız geliyo 17+2 yim şu an çizelge yapmak istiyorum biraz uğraşayım boş zamanımda belki olur hepiniz sanki çok yakından tanıyor gibiyim hergün takip ettim artık sohbetinize katılmak istiyorum bebişleri ve size
selam kızlar basından beri takipteyim sizi başlarda yazıyordum ama 3 ay bulantılardan yazcak halim kalmamıştı çok kötüydü neyse bitti çok şükür dün bebişimizin kız olduğunu öğrendik bıcırığımız geliyo 17+2 yim şu an çizelge yapmak istiyorum biraz uğraşayım boş zamanımda belki olur hepiniz sanki çok yakından tanıyor gibiyim hergün takip ettim artık sohbetinize katılmak istiyorum bebişleri ve size
aramıza tekrar hosgeldın canım....rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kelebegını....selam kızlar basından beri takipteyim sizi başlarda yazıyordum ama 3 ay bulantılardan yazcak halim kalmamıştı çok kötüydü neyse bitti çok şükür dün bebişimizin kız olduğunu öğrendik bıcırığımız geliyo 17+2 yim şu an çizelge yapmak istiyorum biraz uğraşayım boş zamanımda belki olur hepiniz sanki çok yakından tanıyor gibiyim hergün takip ettim artık sohbetinize katılmak istiyorum bebişleri ve size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?