2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kısslaaaarrrr ben geldiiimmm
işlerimi biraz toparladımm
2 gündür işimin yoğunluğundan bebe yağımı süremiyordumm 2 günü acısına kemdimi komple yağladımmm
haydi evdeki arkadaşlar üşenmeyin

offf yanlışlık olmuş özür dilerim pc de sorun var kaç kez bastım hepside çıkmış silemiyorum nasıl sileceğimide bilmiyorum

GÜLESRA ben şu sağlıkocaklarına nedense bitürlü güvenemedım doktorunla konusmadan lutfen bırakma kendını sakin ol üzme bebeğini inşallah bişey çıkmaz bu hamılelık çok zorlu bı surec her an korku dolu gunler yasıoruz allah yardımcın olsun bızıde habersız bırakma

hoşgeldinn.. bende eve gidince yorgunluktan yağlanamıyorum öyle halsiz oluyorum ki gün içinde bütün enerjim tükeniyor.. sabah uyandığım zaman arada vazelin sürüyorum tavsiye ederim gelinimiz sadece vazelin sürdü sabah akşam hiç ama hiç çatlağı yok..

gulesram pardonda ya sen ne bakıyon sağlık ocaklarına ya tabiki doktora muane ol rahatlamak için amaki hiçbir sorun yoktur ya onların birşeyden anladıkları yok kendinide bebişinide üzme bence inşallah güzel haberlerle gelceksin

BENDE eve gidince vakit ayıramıyorum kendime
hep yapılıcak bişeyler çıkıyoo
burda kendime vakit ayırıp sürüyorom
vazelin denemedim hiç...kokulara olan hassasiyetim hala 10.haftamdaki gibi hiçç geçmedi...

gülesramm ben işte böyle bilmeden moralimi bozarlar falan diye hiç gitmiyorum saglık ocagına zaten gereken herşey hastanede yapılıyorr saglık ocagındakiler ne anlayacak bakma sen onlara hemen aglama öyle yaa canım bişey yoktur inşalllahh sakin oll

KIZLAAR
benim kullanıcı adımı değiştirmem gerekiyor
site yönetimine 3 kere msj attım cvp gelmedi
ne yapmalıyımm bilen varmı ?

sevgili dünürümm ben bilsem söyleyecemde bilmiyorum canımm resmin yetiyor isim degişmesede olur bayılıyorum senin bu resimdeki prensese

KIZLAAR
benim kullanıcı adımı değiştirmem gerekiyor
site yönetimine 3 kere msj attım cvp gelmedi
ne yapmalıyımm bilen varmı ?

canım bende site yönetimine msj atmıştım galiba ve hemen cvp gelmişti.. yarın dönerler bence..bana 3 tane isim belirle dediler bende yazdım gönderdim ve uygun olanı sana mesaj atıyorlar..

canım cok gecmıs olsun neolur panık yapma.korkma.saglık ocagına nıye gıdıyosun kendı doktorun yokmu senın

selam kızlar basından beri takipteyim sizi başlarda yazıyordum ama 3 ay bulantılardan yazcak halim kalmamıştı çok kötüydü neyse bitti çok şükür dün bebişimizin kız olduğunu öğrendik bıcırığımız geliyo 17+2 yim şu an çizelge yapmak istiyorum biraz uğraşayım boş zamanımda belki olur hepiniz sanki çok yakından tanıyor gibiyim hergün takip ettim artık sohbetinize katılmak istiyorum bebişleri ve size

Esracım inş. bi sorun yoktur eğer sıvı azsada bol sıvı ile telafi edersinn..
Sağlık ocağındaki dinleme cihazları öyle çok kaliteli değil en son gittiğimde dinleyelim dedi sonra diğeri duyulmaz dedi belkide ondan tam duyulmadı..Hayırlı haberlerle gel tatlım benimmm

Kızlar aklınıza geldikce bol su için benim dr. en ilk uyarısı bu oldu geçende bi hamile arkadaş son aylardaki bebeğin rahatlığı şuanlarda aldığın suya bağlı demiştii

Rainmistik hoşgeldin kızında hayırlı olsun canımm kızlar erkekleri geçti:))

Son düzenleme:

hosgeldın canım aramıza.bebegın hayırlı olsun senınde.

canım prensesin geliyormuşş gözün aydınn rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah

aramıza tekrar hosgeldın canım....rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kelebegını....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…