esracıgım canım benım ıns guzel haberlerle doneceksın tatlım benım....
canım prensesin geliyormuşş gözün aydınn rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah
canım prensesin geliyormuşş gözün aydınn rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah
merhaba kızlaar ben geldim geçmişi okuyamadm umarım keyifler yerindedir.
bugün amniosentez oldum biraz ağrım var ama inş. düzelir.bebeğim amniosentez esnasında kıvrıldı köşesine öylece hareketsiz kaldı .heyecandan ölecektim iğne bebeğe değecek diye.çok şükür korktuğumuz gibi zor değilmiş.
bu aradaaaaaaaaa cinsiyetimiz yine değişti.ben de bir prenses annesiyim artıık .amniosentezi yapan doçent ayrıntılıda baktı kız bu dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsun da.
canım çok geçmiş olsun inşallah sonucun çok güzel çıkacak prensesinde hayırlı olsunmerhaba kızlaar ben geldim geçmişi okuyamadm umarım keyifler yerindedir.
bugün amniosentez oldum biraz ağrım var ama inş. düzelir.bebeğim amniosentez esnasında kıvrıldı köşesine öylece hareketsiz kaldı .heyecandan ölecektim iğne bebeğe değecek diye.çok şükür korktuğumuz gibi zor değilmiş.
bu aradaaaaaaaaa cinsiyetimiz yine değişti.ben de bir prenses annesiyim artıık .amniosentezi yapan doçent ayrıntılıda baktı kız bu dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsun da.
.bebek nasıl ıyımısınız fıstık.
çok şükür canımm valla yelegi bitiremedm gitti nete bir takılınca ayrılamıyorum yaaresmını degıstırmıssınde ne yaptın yeleklerı kazakları bıtırdınmı.masallah ama bende ısterım bak.kızım ıcın ıstıyorum ona gore.
hosgedlın canım nasılsın
kızlar herkese selam,
ya bişey sorucam geçen hafta kan ilacına başlamıştım yani 1 kere içtim kabız oldum 3 gün bıraktım bende,
c.tesi dr. a gittim elevit verdi.. daha hafiftir bunu iç 5. aydan sonra kanın ikinizede yetmez dedi..
iki sabahtır kahvaltıda alıyorum ama suyla alıyorum.. ve 2 gündür kabızım yine artık dayanamıyorum, aranızda portakal suyuyla içen varmı eleviti SUBARU öyle içiliyo demişti bana.. 2 kabızlığıma ne iyi gelir dayanamıyourm karnım davul gibi acaiip rahatsızım.. ve karnımın sol tarafından bi sancı var..
oofffff yardım lütfennnnn :2:
kızlar herkese selam,
ya bişey sorucam geçen hafta kan ilacına başlamıştım yani 1 kere içtim kabız oldum 3 gün bıraktım bende,
c.tesi dr. a gittim elevit verdi.. daha hafiftir bunu iç 5. aydan sonra kanın ikinizede yetmez dedi..
iki sabahtır kahvaltıda alıyorum ama suyla alıyorum.. ve 2 gündür kabızım yine artık dayanamıyorum, aranızda portakal suyuyla içen varmı eleviti SUBARU öyle içiliyo demişti bana.. 2 kabızlığıma ne iyi gelir dayanamıyourm karnım davul gibi acaiip rahatsızım.. ve karnımın sol tarafından bi sancı var..
canım çok geçmiş olsun kabızlığa kuru kayısı kuru incir iyi gelir ve bol su içmelisinkızlar herkese selam,
kızlar bugun oyle guzel bebek yeleklerı suveterlerı vardıkı carsıda.alamadım cok uzuldum.şu sonucum bır cıksaydı.ıyı haberlerı bır alabılseydım ınsallah.kızlar ne olur bana dua edın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?