2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ciesracım o ilaçların kabız yaptığını duymuştumm..Aktivya yesene hergün 1 tane ben dr. söylemiştim güzel demişti..Kuru incri akşamdan suya at sabah olunca önce suyunu sonra inciri ye oda çok iyi geliyo..

deren ve gülesram doktora gittiler gelseler artık merak ettim güzel haberlerle gelirler inşallahh

yaww ben buu topiğinhayalet üyesiyimm...öylee haftada bir falan uğruyorumm..canım benim ikimizinde son satımız aynı gün..senin oğlun olcek turkocum..bizim neyimiz olcek bilmiyorum...nasipse bizimde olsaa..ne iyi olur

yaww ben buu topiğinhayalet üyesiyimm...öylee haftada bir falan uğruyorumm..canım benim ikimizinde son satımız aynı gün..senin oğlun olcek turkocum..bizim neyimiz olcek bilmiyorum...nasipse bizimde olsaa..ne iyi olur

aramıza hoşgeldin ozaman canımm kaç kızın var benim bir kızım var birde oglum olsun istiyordumm hayırlısıylaa rabbime şükürler olsunn gönlümdekini verdii inşalllah senind ehayırlısıyla gönlündekini versin rabbimm

canım çok geçmiş olsun bende 2 aralıkta yaptırdım kısmetse 23 aralıkta alıcam sonucumu inşallah temiz çıkar sonuçlarımız bizde rahat ederiz.. prensesin hayırlı olsun banada başta erkek demişti sonra %100 kız dedi sonuçlarımız çıkınca mutluluğunu 2 katı yaşayacağız inşallah..

canım ben demir hapını gece yatmadan içiyorum yoksa gün içersinde asla dayanamıyorum midemi kazıyor resmen içimi maf ediyor gece yatmadan normal suyla alıyorum yada 1 mandila falan yiyorum.. elevite yeni başladım gün aşırı içiyorum sabah kahvaltıdan sonra içmeye özen gösteriyorumm,demir hapının portakal suyuyla içilmesi gerekiyor canım... kabız olmamak için sabah kalk bir bardak ılık su iç sonra 1-2 tane kuru kaysı bi tane incir ye aradan 1 saat geçince kahvaltını yap.. meyveleri kabuklarıyla ye suyu bol iç bak göreceksin çok faydası olacak ayrıca sabah biraz fedakarlık yap erken kalk tuvalete git otur 15-20 dakika ben çok çektim anlıyorum seni ama ilaçlarını bırakma bu yüzden.. aktivya da alıp akşamları yiyebilirsin..

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
monaroza hayırlı olsun kızınn amniyoyuda atlatmışsın şükürler olsun inş. Sonuçta güzel olacak..bu arada senin sonuç kaç kere değiştiki :)))

sağol canım ,inş. Ben de temiz çıkacağına inanıyorum.benim cinsiyet tam 4 kez değişti önce erkekti sonra kız gibi dediler sonra başka bi dr.kesin erkek demişti bugün de amniosentezi yapan doçent bu kız dedi.:) şaka gibi batmandaki dr.lar hiçbir konuda hemfikir değiller: )
hayırlı olsun cnm prensesin sizin için hep dua ediyorum sonuç ne zaman alıncaktı? Güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda inşalllah

allah razı olsun dualarınızı bugün hep hissettim.sonuç 1 ay sonraymış.temiz olsun da varsın geç olsun inş. Güzel haberler gelecek inanıyorum

canım benim 28 temmuz son satın sanırım demi..tickerlar yanlışmı gösteriyo nee..

benimkide 28 temmuz benimki sata göre 19 haftalıkk ama beimki tedaviyle oldu ve erken döllenme olmuşş 5 gün önde gidiyorumm doktrumm öyle dedi bende 5 gün önde yaptım tickeri işalllah 23 nisandada bebegimi kucagıma alıcagımm işallahhh dört gözle bekliyorummm seninkide 19 haftalıktır canımm gebelik hesaplamalara gir bak dr nevraya 19 hafta çıkıyor

cerenliyagmur sana da geçmiş olsun 23 aralıkta inş. Büyük bir kutlama yapacaksın.benim sonucum 8 ocakta çıkacakmış.meleğim iyi olsun da gerisi önemli değil...
Ayy inanmıyorum benim de süslü bir meleğim olacak inş. Sağlıkla sıhhatle doğarlar zamanı gelince

baharnaz canım ayrıntılın nasıl geçti merakla bekliyorum seni ne kadar sürdü dr u beğendinmi bebişin cinsiyeti neymiş ay ne çok soru sordum bende 25 aralıkta ayrıntılıya cihangir beye delicem allah nasip ederse

Biz Geldik Kızlarr Oğluşum Koccaman Adam Olmuş 19 Cm
Ben Yatarken Mutlaka Bacağımın Birini Karnıma Doğru Çekerim
Oğlumda Sırt Üstü Yatıyodu Ayağının Birinide Tıpkı Benimki Gibi Karnında Doğru Çekmişdi Paşam
Aynı Annesi Olacak Herhalde
Çok Duygulandım O Pozisyonda Görünce
Yumurtalıklarıda Gözükdü Artık Alışveriş Yapabilirsiniz Dedi Doktor Teyzemiz
Sancı Normalmiş Bu Dönemde Bol Bol İstiharat Verdi
Geçen Sefer Gittiğimde Kan Vermiştim Sonucunu Bugün Aldık
Kanım Düşmüş Kan Hapına Başladık:94:
Bizden Gelişmeler Bu Kadar:80:

canım hemen panik yapma ya sakin ol biraz doktorun daha ii biliyodur emin ol için rahat olsun sana dua ediyorum rabbim hiç sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah..

GÜLESRAM için ferah tut lütfen birşey yoktur inş. hemen herşeye moralimizi bozmayalım tamam mı canım

canım allah korusun kuzunu bence bebeğin çok iyi sıkma canını allah korusun

canım cok gecmıs olsun neolur panık yapma.korkma.saglık ocagına nıye gıdıyosun kendı doktorun yokmu senın

esracıgım canım benım ıns guzel haberlerle doneceksın tatlım benım....

gülesram ne oldu dr dan geldin sanırım kuzun iyidir inşallah

CAnlarım hepinize cok tesekkur ederim..
Az önce eve geldik üstümü degiştirdim..kocişim yemek hazırlıyo bende dedim sizlere bi haber vereyim
cok sukur doktorum içmi rahatlattı..bi alet bagladı karnıma baktı kalp atıslarına...135-150 arası degişiyordu degerler..
muhtemelen senin oglan sırada uyudugu için ebe 120 olarak ölçmüş dedi..ultrasonla baktı sıvı gayet iyi bak kereta el sallıyo dedi coook sevindim..Oglusum benim..
Ama doktora gidesiye kadar yedim kendimi..Ben gerilinince bebekte gerildi tabii karnım nasıl acıdı anlatamam size..
Aslında ebe bana karsı cok ilgiliydi saolsun ama sanırım ben fazla evham yaptım..huyum kurusun yaa...
Rabbim sen hepimizin kuzularını bize bagısla...

Bu arada rainmistik ve monaroza90 kızceleriniz geliyormus maasallah size..Oglanlar azınlıkta kaldı valla

of çok şükür ya deren gülesram çok şükür oğlanlar iyimiş allah kuzularımızı bize bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah

Gülesram Şimdi Okudum Daha Çok Şükür Bişey Yokmuş Efemizde Ama Senin Yaşadığın Panik İçin Koccaman Bir Geçmiş Olsun Diyorum

of çok şükür ya deren gülesram çok şükür oğlanlar iyimiş allah kuzularımızı bize bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah

Aralcım Çok Sağol Canım Rabbim Hepimizin Evlatlarını Bağışlasın İnşallahh
Benim Yemek Yandı Galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…