hayırlı akşamlarr...mayıss güzelleri...
yaww ben buu topiğinhayalet üyesiyimm...öylee haftada bir falan uğruyorumm..canım benim ikimizinde son satımız aynı gün..senin oğlun olcek turkocum..bizim neyimiz olcek bilmiyorum...nasipse bizimde olsaa..ne iyi olur
merhaba kızlaar ben geldim geçmişi okuyamadm umarım keyifler yerindedir.
bugün amniosentez oldum biraz ağrım var ama inş. düzelir.bebeğim amniosentez esnasında kıvrıldı köşesine öylece hareketsiz kaldı .heyecandan ölecektim iğne bebeğe değecek diye.çok şükür korktuğumuz gibi zor değilmiş.
bu aradaaaaaaaaa cinsiyetimiz yine değişti.ben de bir prenses annesiyim artıık .amniosentezi yapan doçent ayrıntılıda baktı kız bu dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsun da.
kızlar herkese selam,
ya bişey sorucam geçen hafta kan ilacına başlamıştım yani 1 kere içtim kabız oldum 3 gün bıraktım bende,
c.tesi dr. a gittim elevit verdi.. daha hafiftir bunu iç 5. aydan sonra kanın ikinizede yetmez dedi..
iki sabahtır kahvaltıda alıyorum ama suyla alıyorum.. ve 2 gündür kabızım yine artık dayanamıyorum, aranızda portakal suyuyla içen varmı eleviti SUBARU öyle içiliyo demişti bana.. 2 kabızlığıma ne iyi gelir dayanamıyourm karnım davul gibi acaiip rahatsızım.. ve karnımın sol tarafından bi sancı var..
oofffff yardım lütfennnnn :2:
monaroza hayırlı olsun kızınn amniyoyuda atlatmışsın şükürler olsun inş. Sonuçta güzel olacak..bu arada senin sonuç kaç kere değiştiki :)))
hayırlı olsun cnm prensesin sizin için hep dua ediyorum sonuç ne zaman alıncaktı? Güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda inşalllah
canım benim 28 temmuz son satın sanırım demi..tickerlar yanlışmı gösteriyo nee..
canım hemen panik yapma ya sakin ol biraz doktorun daha ii biliyodur emin ol için rahat olsun sana dua ediyorum rabbim hiç sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah..
GÜLESRAM için ferah tut lütfen birşey yoktur inş. hemen herşeye moralimizi bozmayalım tamam mı canım
canım allah korusun kuzunu bence bebeğin çok iyi sıkma canını allah korusun
GÜLESRA ben şu sağlıkocaklarına nedense bitürlü güvenemedım doktorunla konusmadan lutfen bırakma kendını sakin ol üzme bebeğini inşallah bişey çıkmaz bu hamılelık çok zorlu bı surec her an korku dolu gunler yasıoruz allah yardımcın olsun bızıde habersız bırakma
gulesram pardonda ya sen ne bakıyon sağlık ocaklarına ya tabiki doktora muane ol rahatlamak için amaki hiçbir sorun yoktur ya onların birşeyden anladıkları yok kendinide bebişinide üzme bence inşallah güzel haberlerle gelceksin
gülesramm ben işte böyle bilmeden moralimi bozarlar falan diye hiç gitmiyorum saglık ocagına zaten gereken herşey hastanede yapılıyorr saglık ocagındakiler ne anlayacak bakma sen onlara hemen aglama öyle yaa canım bişey yoktur inşalllahh sakin oll
canım cok gecmıs olsun neolur panık yapma.korkma.saglık ocagına nıye gıdıyosun kendı doktorun yokmu senın
Esracım inş. bi sorun yoktur eğer sıvı azsada bol sıvı ile telafi edersinn..
Sağlık ocağındaki dinleme cihazları öyle çok kaliteli değil en son gittiğimde dinleyelim dedi sonra diğeri duyulmaz dedi belkide ondan tam duyulmadı..Hayırlı haberlerle gel tatlım benimmm
Kızlar aklınıza geldikce bol su için benim dr. en ilk uyarısı bu oldu geçende bi hamile arkadaş son aylardaki bebeğin rahatlığı şuanlarda aldığın suya bağlı demiştii
Rainmistik hoşgeldin kızında hayırlı olsun canımm kızlar erkekleri geçti:))
esracıgım canım benım ıns guzel haberlerle doneceksın tatlım benım....
gülesram ne oldu dr dan geldin sanırım kuzun iyidir inşallah
of çok şükür ya deren gülesram çok şükür oğlanlar iyimiş allah kuzularımızı bize bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?