2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

4 keremiii heheeh cinsiyet karmaşası yaşamışsınız sizzz :))) bana 1 kere kız dedi ama emin değildii %100 demeden inanmamalıyım galiba :))

Derencimm çok sevindimm..Benim bebişin usg görüntüsünü anneme attım netten annemin ilk tepkisi bu senin gibi oturmuş dedi:)))

Esracım telaşın kötü olmuş ama bebeğini görmüş oldunn maşallah bebişinee

iyi sonuç alan arkdaşlara çok sevindim.
benimde ağrılarım arada sancılarım oluyor.normalmiş sanırım.bi atlatsak sağlıkla sıhhatle inşallah.
bu arada diş etlerim kanıyordu.dişçiye gittim.dişlerini tuzlu suyla gargara yapacaksın dedi.başka bir tedavi yapamam dedi.bazıları çürüktü röntgen falan gerekiyor ya.doğumdan sonra inşallah artık tedavimi olurum.
sizinde aklınızda bulunsun .......:2:

meraba kızlr biz geldik....
deren ve esracım çok geçmiş olsun canlarım ama güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim. bende doktordan geldim sonuçları göstericektim ama doktorum maleseff doğumdan bi türlü çıkamadı birsürüde hastası vardı ama yoğun bi gündü sanırım bende fazla bekleyemedim artık başka bi gün tekrar gidicem ama kendi kendime baktım herşey normal görünüyo tabi doktorum baksa daha iyi olucak.

Bu arada çilek odalarınada baktım baby saferi takımını sordum büyüyen karyolası içinde 2 yatağı ve nevresim takımı battaniyesi yorganı var, 3lü dolabı ve şifonyeriyle beraber 2000 tl dediler. fakattt suntalemmiş ve bütün markalı odalarda suntalem olurmuş bikaç yer daha bunu söyledi bilginize kızlar
bizden bukadar.

Selam canim hosgeldin, hayirli olsun kizin, sagliklakucaginda alirsin insallah.

Canimm, cok sevindim, hayirlisiyla atlattin amniosentezini. Aman allahimm ne duyuyorum, kizin olucakmis, cooook sevindim canim
Hayirlisiyla sonuclarinda cok guzel cikicak. Bu 1 ayi kizini seve seve gecir annesi, sakin stres yapma kendine. Optum sizi kizicenle

Insallah her ikinizde...hatta ucunuzde(dortiyle birlikte) yapicaksiniz kutlamalarinizi

Gulesramm, okuyunca kalbimi hoplattin canimm, sevindim hersey yolundaymis, lutfen panik yapma birdaha, benim tansiyonda firlamasin yerinden

Derencim,
Cok sukur senin oglan sen telas yaparken gayet keyif catiyormus annecinin karninda:))
Rabbim korusun bebislerimizi, telaslarimizda yanimizda kalsin:)

Melekcimm,
Ben uzun uzadiya gecmisi okudum canim, burdayim bende.
Sende sonuclarini almissin ama doktoruna gosterememissin.
Hayirlisi olsun canim, hersey yolundadir evvelallah.

Blue sky,

Superrr, sende hissetmissin bebisi, ne mutlu sanada
Darisi basima diim ve tum hissetmeyi bekliyen arkideslerimeee:))

zonnetje
ne güzel şeyler yazmışsın öyle yazılarınızı okudukça minik prensesimin sağlıklı olduğuna daha çok emin oluyorum.inş. cerenliyağmur da dorti de ben de sitede güzel bir kutlama yapacağız hep birlikte.

Insallah canim , insallah gorucez o gunleride, biraz beklicez sabirla!
Gec olsunda guc olmasin yeterki.

Yeni yilada girdikmi artik yavas yavas gerisayimlarada baslariz,
zaman sanki bazen hizli geciyor gibi

Ben orda burda bisiler okudukca, izledikce sabirsizlasiyorum bebisimi kucagima alicam diye,
ben iyice hayalperest oldum iyimi
Ben bu kizi kaaac kere dogurdum, optum kokladim, geceleri uykusuz kaldim:)))
varmi icinizde ben gibisi:)))

Zonnetjecim ben hep minicik ağzıyla böyle göğüs arıyoya süt emmek için onu hayal ediyorum o an içim kaynıyoo emzirdiğimi hayal edincee..yalnız değilsin yanii..Rüyaları hiç saymıyorum zaten

Selaaamm....
Ablacım aynen bende acayip hayel perest oldumm
Özellikle dogum anımı çoook fazla düşünmüşümdür
Her gece ayrı senaryo kurmaya devam ediyorum...
Rabbim kolaylıkla atlattırsın bizleri o günlerden...

Şimdi arkadaşla konuşuyorum msn'de,iki hafta oldu dogum yapalı,artık tekmiş annesi gitmiş,bana yazarken bir yandan emziriyor nasıl imrendimm yaaa uyudugu zaman çok sıkılıyorum dedi,o günleri görücekmiyiz yaaa

Bu arada güzel haberlrle gelenler,maşallah bizleride rahatlatıyorsunuz...
Rabbim korusun miniklerimizi...

HAsta olanlarada acil şifalaar...

Neyse ben kaçar... Öpüldünüzzz...

dilekcim, hayali bile nekadar lezzet veriyor degilmi insana, birde gercegi nasil olur Allah bilir.
Anne olmak coook guzel birsey olmali, Rabbim o gunleride gostersin bize insallah.
Benim en cok hayal ettim an bebgimle yakin temasta gozgoze gelme ani...sonra onu misler gibi koklayip icime cekiyorum.
Ayyy kanim kaynadi yine iyice:))

Ehehehe, yanliz degilmisimm, neguzelll

Insan bi daldimi oooo ne senaryolar cikiyor bizlerden:)))
Ben dogum anina hic takmiyorum, dusunmuyorum bile:)))
Nasil olsa bi sekilde cikicak

Ben olayin koklama kismindayim hahahahah
ayyy delirdimmi neee

canım gaz problemi bendede hat safhada gazman gibiyim
canım kızın hayırlı olsun.inşallah mutlu haberide alırsın en kısa zamanda

o duygu nasıl öyle kusucak minik oglum mis gibi koklucam agzını ilk görünce neler hissedicem acaba nasıl bi duygu bu tek bebegim saglıklı olsun ben 9 ay yatsam da olur öyle bi sevgi nasıl olur

o duygu nasıl öyle kusucak minik oglum mis gibi koklucam agzını ilk görünce neler hissedicem acaba nasıl bi duygu bu tek bebegim saglıklı olsun ben 9 ay yatsam da olur öyle bi sevgi nasıl olur

Nekadar guzel, ne enteresan degilmi,
herkez farkli farkli hayal ediyor bebegini:))
Cok guzel duygular bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…