4 keremiii heheeh cinsiyet karmaşası yaşamışsınız sizzz :))) bana 1 kere kız dedi ama emin değildii %100 demeden inanmamalıyım galiba :))güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
sağol canım ,inş. Ben de temiz çıkacağına inanıyorum.benim cinsiyet tam 4 kez değişti önce erkekti sonra kız gibi dediler sonra başka bi dr.kesin erkek demişti bugün de amniosentezi yapan doçent bu kız dedi.:) şaka gibi batmandaki dr.lar hiçbir konuda hemfikir değiller: )
Derencimm çok sevindimm..Benim bebişin usg görüntüsünü anneme attım netten annemin ilk tepkisi bu senin gibi oturmuş dedi:)))Biz Geldik Kızlarr Oğluşum Koccaman Adam Olmuş 19 Cm
Ben Yatarken Mutlaka Bacağımın Birini Karnıma Doğru Çekerim
Oğlumda Sırt Üstü Yatıyodu Ayağının Birinide Tıpkı Benimki Gibi Karnında Doğru Çekmişdi Paşam
Aynı Annesi Olacak Herhalde
Çok Duygulandım O Pozisyonda Görünce
Yumurtalıklarıda Gözükdü Artık Alışveriş Yapabilirsiniz Dedi Doktor Teyzemiz
Sancı Normalmiş Bu Dönemde Bol Bol İstiharat Verdi
Geçen Sefer Gittiğimde Kan Vermiştim Sonucunu Bugün Aldık
Kanım Düşmüş Kan Hapına Başladık:94:
Bizden Gelişmeler Bu Kadar:80:
CAnlarım hepinize cok tesekkur ederim..
Az önce eve geldik üstümü degiştirdim..kocişim yemek hazırlıyo bende dedim sizlere bi haber vereyim
cok sukur doktorum içmi rahatlattı..bi alet bagladı karnıma baktı kalp atıslarına...135-150 arası degişiyordu degerler..
muhtemelen senin oglan sırada uyudugu için ebe 120 olarak ölçmüş dedi..ultrasonla baktı sıvı gayet iyi bak kereta el sallıyo dedi coook sevindim..Oglusum benim..
Ama doktora gidesiye kadar yedim kendimi..Ben gerilinince bebekte gerildi tabii karnım nasıl acıdı anlatamam size..
Aslında ebe bana karsı cok ilgiliydi saolsun ama sanırım ben fazla evham yaptım..huyum kurusun yaa...
Rabbim sen hepimizin kuzularını bize bagısla...
Bu arada rainmistik ve monaroza90 kızceleriniz geliyormus maasallah size..Oglanlar azınlıkta kaldı valla
selam kızlar basından beri takipteyim sizi başlarda yazıyordum ama 3 ay bulantılardan yazcak halim kalmamıştı çok kötüydü neyse bitti çok şükür dün bebişimizin kız olduğunu öğrendik bıcırığımız geliyo 17+2 yim şu an çizelge yapmak istiyorum biraz uğraşayım boş zamanımda belki olur hepiniz sanki çok yakından tanıyor gibiyim hergün takip ettim artık sohbetinize katılmak istiyorum bebişleri ve size
merhaba kızlaar ben geldim geçmişi okuyamadm umarım keyifler yerindedir.
bugün amniosentez oldum biraz ağrım var ama inş. düzelir.bebeğim amniosentez esnasında kıvrıldı köşesine öylece hareketsiz kaldı .heyecandan ölecektim iğne bebeğe değecek diye.çok şükür korktuğumuz gibi zor değilmiş.
bu aradaaaaaaaaa cinsiyetimiz yine değişti.ben de bir prenses annesiyim artıık .amniosentezi yapan doçent ayrıntılıda baktı kız bu dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsun da.
cerenliyagmur sana da geçmiş olsun 23 aralıkta inş. Büyük bir kutlama yapacaksın.benim sonucum 8 ocakta çıkacakmış.meleğim iyi olsun da gerisi önemli değil...
Ayy inanmıyorum benim de süslü bir meleğim olacak inş. Sağlıkla sıhhatle doğarlar zamanı gelince
CAnlarım hepinize cok tesekkur ederim..
Az önce eve geldik üstümü degiştirdim..kocişim yemek hazırlıyo bende dedim sizlere bi haber vereyim
cok sukur doktorum içmi rahatlattı..bi alet bagladı karnıma baktı kalp atıslarına...135-150 arası degişiyordu degerler..
muhtemelen senin oglan sırada uyudugu için ebe 120 olarak ölçmüş dedi..ultrasonla baktı sıvı gayet iyi bak kereta el sallıyo dedi coook sevindim..Oglusum benim..
Ama doktora gidesiye kadar yedim kendimi..Ben gerilinince bebekte gerildi tabii karnım nasıl acıdı anlatamam size..
Aslında ebe bana karsı cok ilgiliydi saolsun ama sanırım ben fazla evham yaptım..huyum kurusun yaa...
Rabbim sen hepimizin kuzularını bize bagısla...
Bu arada rainmistik ve monaroza90 kızceleriniz geliyormus maasallah size..Oglanlar azınlıkta kaldı valla
zonnetje
ne güzel şeyler yazmışsın öyle yazılarınızı okudukça minik prensesimin sağlıklı olduğuna daha çok emin oluyorum.inş. cerenliyağmur da dorti de ben de sitede güzel bir kutlama yapacağız hep birlikte.
Insallah canim , insallah gorucez o gunleride, biraz beklicez sabirla!
Gec olsunda guc olmasin yeterki.
Yeni yilada girdikmi artik yavas yavas gerisayimlarada baslariz,
zaman sanki bazen hizli geciyor gibi
Ben orda burda bisiler okudukca, izledikce sabirsizlasiyorum bebisimi kucagima alicam diye,
ben iyice hayalperest oldum iyimi
Ben bu kizi kaaac kere dogurdum, optum kokladim, geceleri uykusuz kaldim:)))
varmi icinizde ben gibisi:)))
Selaaamm....
Ablacım aynen bende acayip hayel perest oldumm
Özellikle dogum anımı çoook fazla düşünmüşümdür
Her gece ayrı senaryo kurmaya devam ediyorum...
Rabbim kolaylıkla atlattırsın bizleri o günlerden...
Şimdi arkadaşla konuşuyorum msn'de,iki hafta oldu dogum yapalı,artık tekmiş annesi gitmiş,bana yazarken bir yandan emziriyor nasıl imrendimm yaaauyudugu zaman çok sıkılıyorum dedi,o günleri görücekmiyiz yaaa
Bu arada güzel haberlrle gelenler,maşallah bizleride rahatlatıyorsunuz...
Rabbim korusun miniklerimizi...
HAsta olanlarada acil şifalaar...
Neyse ben kaçar... Öpüldünüzzz...
canım gaz problemi bendede hat safhada gazman gibiyimkızlar herkese selam,
ya bişey sorucam geçen hafta kan ilacına başlamıştım yani 1 kere içtim kabız oldum 3 gün bıraktım bende,
c.tesi dr. a gittim elevit verdi.. daha hafiftir bunu iç 5. aydan sonra kanın ikinizede yetmez dedi..
iki sabahtır kahvaltıda alıyorum ama suyla alıyorum.. ve 2 gündür kabızım yine artık dayanamıyorum, aranızda portakal suyuyla içen varmı eleviti SUBARU öyle içiliyo demişti bana.. 2 kabızlığıma ne iyi gelir dayanamıyourm karnım davul gibi acaiip rahatsızım.. ve karnımın sol tarafından bi sancı var..
oofffff yardım lütfennnnn :2:
canım kızın hayırlı olsun.inşallah mutlu haberide alırsın en kısa zamandagüzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
sağol canım ,inş. Ben de temiz çıkacağına inanıyorum.benim cinsiyet tam 4 kez değişti önce erkekti sonra kız gibi dediler sonra başka bi dr.kesin erkek demişti bugün de amniosentezi yapan doçent bu kız dedi.:) şaka gibi batmandaki dr.lar hiçbir konuda hemfikir değiller: )
allah razı olsun dualarınızı bugün hep hissettim.sonuç 1 ay sonraymış.temiz olsun da varsın geç olsun inş. Güzel haberler gelecek inanıyorum
o duygu nasıl öyle kusucak minik oglum mis gibi koklucam agzını ilk görünce neler hissedicem acaba nasıl bi duygu bu tek bebegim saglıklı olsun ben 9 ay yatsam da olur öyle bi sevgi nasıl olur
kızlar star tvde komedi dükkanındaki adam bu bölümde hamile çookk komikk izleyin kesinliklee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?