2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ogluşum babası ve ben cuma günü doktor randevumuza gidecegiz annesinin oglusu bakalım kaç gr olmus en son 120grdı. doktor dedi elini öpüyo bak bi tuhaf oldum bende elimi öperim ya babamız annesi gibi aynı dedi babasının anasının ogluşu o

Buyumustur oglusunuz canimm..doya doya izleyin insallah ultrasonda:)
kac haftalik oldunuz bu arada? Ticker yok..sorar dururuz artik:)

Aşkımla evleneli 3 sene 3 ay 3 hafta :) çok güzel yaaaaaaaaaaaa..
Allah mutluluğumuzu daim etsin..

Son düzenleme:
Aşkımla evleneli 3 sene 3 ay 3 hafta :) çok güzel yaaaaaaaaaaaa..
Allah mutluluğumuzu daim etsin..

ayyy çok güzel Allah bi ömür mutlu etsin inşallah. bizde 2sene 4 ay oldu ne çabuk geçiyo zaman bide şu hamilelikte geçsede miniğimi kucaıma alsam ne güzel olucak:97:

Günaydın sizlere de...iyiyiz..siz nasılsınız?Zonnetcim kolay gelsin...işten giremiyor musun nete?

günaydıınn
bizde iyiyizz
akşam biraz ağrım vardı ama geçti
komedi dükkanını izlerken kendimden geçmişim gülerkenn karnıma kramp tarzı sancılar girdi
evin içinde bikaç tur attım geçti
sonra daha sakin izlemeye gayret ettimm

Günaydın Arkadaşlar
Dün Akşam Komedi Dükkanını Bende İzledim Çok Komikti Gerçekten

Günaydın canım...iyiyiz.sen nasılsın?bebiş nasıl?

iyiyim canım,bi sorunum var akşam saat 7,30 da evde oluyorum yemek yiyorum ve yatıyorum yerimden kalkamıyorum,hiç bir işimi yapamıyorum..bulaşığı bile zorla makinaya yerleştiriyorum ve hemen uyuyorum ne dizi izleyebiliyorum nede oturup eşimle sohbet edebiliyorum.. sizlerde benim gibimisiniz??? gün içersinde enerjim tükeniyor evet de bu kadar halsizlik artık üzüyor beni... ama sabahları dinç kalkıyorum..

Derencim,
Cok sukur senin oglan sen telas yaparken gayet keyif catiyormus annecinin karninda:))
Rabbim korusun bebislerimizi, telaslarimizda yanimizda kalsin:)

Evet Canım Kıpırdak Oğlum Keyfine Düşkün Olacak Sanırsam
Annesi Yesin Onun Dötünü
Dünden Beri Aklımdan Çıkmıyo
Ahh Ahh Bi Doğursaydım :90:

günaydın kızlar...herkesler iyidir inşaallah..dortinin sonuçları çıktımı?işyerinde ve yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum.
yaa kızlar çok özel olucak ama soracağım..cinsel hayatınız devam ediyor mu,en önemlisi sizler bu olayda orgazm yaşıyormusunuz?açıkcası ben yaşadım 1-2 saniyelik bi kasılma oldu kasıklarımda ve çok korktum.doktorum bi sakıncası olmadığını söyledi ama...sizde durumlar ne alemde?

aynen senin gibiyim canım..3.aydan sonra geçer dediler ama hala aynen devam ediyo..dizilerimi izleyemiyorum artık.sabahta erken ve dinç uyanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…