- 30 Aralık 2009
- 147
- 8
- 116
ogluşum babası ve ben cuma günü doktor randevumuza gidecegiz annesinin oglusu bakalım kaç gr olmus en son 120grdı. doktor dedi elini öpüyo bak bi tuhaf oldum bende elimi öperim ya babamız annesi gibi aynı dedi babasının anasının ogluşu o
Aşkımla evleneli 3 sene 3 ay 3 hafta :) çok güzel yaaaaaaaaaaaa..
Allah mutluluğumuzu daim etsin..
Herkeze gunaydinlarrrr,
Biz bebisimle ise gidiyoruz seker anneler,
aksama gorusuruz,
Iyi bakin kendinize
Günaydın sizlere de...günaydınnn :92::92::92:
herkese iyi sabahlar nasılsınız?
Günaydın canım...iyiyiz.sen nasılsın?bebiş nasıl?günaydın kızlar ..... nasılsınız bu sabah??
günaydın kızlar ..... nasılsınız bu sabah??
Günaydın sizlere de...iyiyiz..siz nasılsınız?Zonnetcim kolay gelsin...işten giremiyor musun nete?
amin canım hep mutlu olun inşallahAşkımla evleneli 3 sene 3 ay 3 hafta :) çok güzel yaaaaaaaaaaaa..
Allah mutluluğumuzu daim etsin..
Günaydın canım...iyiyiz.sen nasılsın?bebiş nasıl?
Derencim,
Cok sukur senin oglan sen telas yaparken gayet keyif catiyormus annecinin karninda:))
Rabbim korusun bebislerimizi, telaslarimizda yanimizda kalsin:)
iyiyim canım,bi sorunum var akşam saat 7,30 da evde oluyorum yemek yiyorum ve yatıyorum yerimden kalkamıyorum,hiç bir işimi yapamıyorum..bulaşığı bile zorla makinaya yerleştiriyorum ve hemen uyuyorum ne dizi izleyebiliyorum nede oturup eşimle sohbet edebiliyorum.. sizlerde benim gibimisiniz??? gün içersinde enerjim tükeniyor evet de bu kadar halsizlik artık üzüyor beni... ama sabahları dinç kalkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?