canım hamilelik hepimizde farklı etkiler yaptı.ben zaten uykuya düşkündüm iyice düşkünleştim.ama yarım gün çalıştıgım için herşeyi daha iyi programlayabiliyorum.hem uyu uyu dert etme nasılsa 4 ay sonra bebişler uyutmayacakiyiyim canım,bi sorunum var akşam saat 7,30 da evde oluyorum yemek yiyorum ve yatıyorum yerimden kalkamıyorum,hiç bir işimi yapamıyorum..bulaşığı bile zorla makinaya yerleştiriyorum ve hemen uyuyorum ne dizi izleyebiliyorum nede oturup eşimle sohbet edebiliyorum.. sizlerde benim gibimisiniz??? gün içersinde enerjim tükeniyor evet de bu kadar halsizlik artık üzüyor beni... ama sabahları dinç kalkıyorum..
iyiyim canım,bi sorunum var akşam saat 7,30 da evde oluyorum yemek yiyorum ve yatıyorum yerimden kalkamıyorum,hiç bir işimi yapamıyorum..bulaşığı bile zorla makinaya yerleştiriyorum ve hemen uyuyorum ne dizi izleyebiliyorum nede oturup eşimle sohbet edebiliyorum.. sizlerde benim gibimisiniz??? gün içersinde enerjim tükeniyor evet de bu kadar halsizlik artık üzüyor beni... ama sabahları dinç kalkıyorum..
günaydın kızlar...herkesler iyidir inşaallah..dortinin sonuçları çıktımı?işyerinde ve yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum.
yaa kızlar çok özel olucak ama soracağım..cinsel hayatınız devam ediyor mu,en önemlisi sizler bu olayda orgazm yaşıyormusunuz?açıkcası ben yaşadım 1-2 saniyelik bi kasılma oldu kasıklarımda ve çok korktum.doktorum bi sakıncası olmadığını söyledi ama...sizde durumlar ne alemde?
canım bize başından beri yasak ama doktorun sakınca görmüyosa dert etmegünaydın kızlar...herkesler iyidir inşaallah..dortinin sonuçları çıktımı?işyerinde ve yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum.
yaa kızlar çok özel olucak ama soracağım..cinsel hayatınız devam ediyor mu,en önemlisi sizler bu olayda orgazm yaşıyormusunuz?açıkcası ben yaşadım 1-2 saniyelik bi kasılma oldu kasıklarımda ve çok korktum.doktorum bi sakıncası olmadığını söyledi ama...sizde durumlar ne alemde?
aynen senin gibiyim canım..3.aydan sonra geçer dediler ama hala aynen devam ediyo..dizilerimi izleyemiyorum artık.sabahta erken ve dinç uyanıyorum..
canım hamilelik hepimizde farklı etkiler yaptı.ben zaten uykuya düşkündüm iyice düşkünleştim.ama yarım gün çalıştıgım için herşeyi daha iyi programlayabiliyorum.hem uyu uyu dert etme nasılsa 4 ay sonra bebişler uyutmayacak
canım malesef o sorun bendede var hergün niyetleniyorum bugün yürüyüş yapayım diye ama eve zo atıyorum kendimi bulaşığı bile makinaya eşim yerleştiriyo sağolsun. saat en geç 9,30 da yatıyorum eşim geçenlerde gönül kattı hatta azcık yüzünü göreyim yatma dedi ama gözlerim kapanıyo dayanamıyorum ne olacak böle bilmem 3.ay a kadar biter demişlerdi ama tık yok hala aynı ençokta hareket edemiyorum ona üzülüyorum
Günaydın Arkadaşlar
Dün Akşam Komedi Dükkanını Bende İzledim Çok Komikti Gerçekten
dikkat et subacım...çok gülmeye gelmiyor..geçen bende de yahşi cazibede oldu..eşim nasıl telaşlandı...kitlendim kaldım çünkügünaydıınn
bizde iyiyizz
akşam biraz ağrım vardı ama geçti
komedi dükkanını izlerken kendimden geçmişim gülerkenn karnıma kramp tarzı sancılar girdi
evin içinde bikaç tur attım geçti
sonra daha sakin izlemeye gayret ettimm
iyiyim canım,bi sorunum var akşam saat 7,30 da evde oluyorum yemek yiyorum ve yatıyorum yerimden kalkamıyorum,hiç bir işimi yapamıyorum..bulaşığı bile zorla makinaya yerleştiriyorum ve hemen uyuyorum ne dizi izleyebiliyorum nede oturup eşimle sohbet edebiliyorum.. sizlerde benim gibimisiniz??? gün içersinde enerjim tükeniyor evet de bu kadar halsizlik artık üzüyor beni... ama sabahları dinç kalkıyorum..
anam çok özel oldu sahiden...günaydın kızlar...herkesler iyidir inşaallah..dortinin sonuçları çıktımı?işyerinde ve yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum.
GÜNAYDINNN
akşam çok eğlendimmm
canım tekrar günaydıınn
senin beslenmem nasıl bütün ilaçlarını vitaminlerini alıyomusun
belki bünyeyle ilgili bi durumdur ama anlattığın şekilde olman biraz tuhaf değilmi
bende aynı senin saatinde evde oluyorum ama senin gibi değilim
sabah 06:00-06:30 gibi kalkıyorumm
bence sen kendini bir daha gözden geçir
Subaru Bir Konuda Fikrini Alayım Dün Doktorumuz Artık Değişmez Yumurtalıklarınıda Gördük Dedi
Ben Park Yatak Alacağım Bebeğime Şimdiden Alayımmı Sence Yoksa Biraz Dahamı Beklesem
canım kan hapımı düzenli olarak kullanıyorum..her gece yatmadan önce alıyorum vitamin hapımıda gün aşırı içimeye başladım,doktoruma söyledim olur şimdilik bi sorun yok dedi benim bünyem zaten zayıf ..kansızlıkda fazla değil zaten sınırdaydı ben yinede bebek için kendim için ve ileride sütümün olması için dikkat ediyorum.. bende sabah 6 da ya da 6,30 da kalkıyorum ama şöyle bi gerçek var hamilelikten öncede eğer 7 saatten az uyursam o gün ayakta duramam biğün uyumasam ertesi gün mutlaka telafi etmem lazım 7 saatten fazla uyuyuncada sersem olurdum ama şimdi 8-9 saat uyuyorum anca kendime geliyorum
ahh canımm yaaa
ben henüz kendim için bile karar veremedim
bende karyola ve park yatak arasında kaldımm
karyola için odam pek müsait değil ..beğendiklerim çok büyük ..sevmediğim bişeyide almak istemiyorum..
Park yatağada bebeğimi yatırmaya kıyamıyorumm
şimdi neden diyeceksinnn
ilk anneliğim ilk bebişim e birde uzun zamandır evliyim bebeğim benim için çok özell ki hepimiz için öyle
bu nedenle park yatağı bebeğime yakıştıramıyorum açıkçası
ben heralde odamın ölçülerine uygun bi karyola bakıcammm
ahh canımm yaaa
ben henüz kendim için bile karar veremedim
bende karyola ve park yatak arasında kaldımm
karyola için odam pek müsait değil ..beğendiklerim çok büyük ..sevmediğim bişeyide almak istemiyorum..
park yatağada bebeğimi yatırmaya kıyamıyorumm
şimdi neden diyeceksinnn
ilk anneliğim ilk bebişim e birde uzun zamandır evliyim bebeğim benim için çok özell ki hepimiz için öyle
bu nedenle park yatağı bebeğime yakıştıramıyorum açıkçası
ben heralde odamın ölçülerine uygun bi karyola bakıcammm
günaydınn kızlarrr
derencim
bebeginin iyi oldugunu görmüşsün çok şükür ama ben anlattıgında anormal bir durul oldugunu düşünmemiştimm içim rahattıı çok şükür aman bebişlerimizi korusun rabbim demek paşan artık tam kesinleşmiş maşallahhh :))) annesi gibide yatarmışşşşşşşşşşş :)))))))))
Bende İlk Etapta Senin Gibi Düşünüyordum Subarucum Fakat Biz Evlendiğimizde Odamızın Birini Misafir Odası Gibi Yaptık Tek Kişilik Bazamız Filan Var Orda
O Yüzden Karyola Koyamam Bazamız Çok Yeni Daha
Ablamda Bebek Beşikte Fazla YAtmıyor Dedi Emzirirken Sende Yatıyosun Yanına Rahat Oluyor Ordada Uyuyp Kalıyor Yerine Alınca Sürekli Uyanıyor Dedi
Benimde Aklıma Yattı O Yüzden Ben Park Yatağa Karar Kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?