2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamilelik hepimizde farklı etkiler yaptı.ben zaten uykuya düşkündüm iyice düşkünleştim.ama yarım gün çalıştıgım için herşeyi daha iyi programlayabiliyorum.hem uyu uyu dert etme nasılsa 4 ay sonra bebişler uyutmayacak

canım malesef o sorun bendede var hergün niyetleniyorum bugün yürüyüş yapayım diye ama eve zo atıyorum kendimi bulaşığı bile makinaya eşim yerleştiriyo sağolsun. saat en geç 9,30 da yatıyorum eşim geçenlerde gönül kattı hatta azcık yüzünü göreyim yatma dedi ama gözlerim kapanıyo dayanamıyorum ne olacak böle bilmem 3.ay a kadar biter demişlerdi ama tık yok hala aynı ençokta hareket edemiyorum ona üzülüyorum

Günaydın Nazo Dortinin Sonuçları Tekrarlanacak Kanda Üreme Olmamış Tekrar Kan Verdiler Eşiyle Bekliyoruz Sonuçları

Cinselliğe Gelince Benim Doktorum Herhangi Bir Kısıtlama Getirmedi Fakat Ben Çok İstekli Değilim
Geçenlerde Biryerde Okumuştum Annenin Orgazm Sırasında Bebek Gülümsermiş Mutlu Olurmuş Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Bilemiyorum
Kısacası Özel Bir Durum Olmadığı Müddetce 7.Aya Kadar Cinsellik Serbest Diye Biliyorum

Son düzenleme:
canım bize başından beri yasak ama doktorun sakınca görmüyosa dert etme

aynen senin gibiyim canım..3.aydan sonra geçer dediler ama hala aynen devam ediyo..dizilerimi izleyemiyorum artık.sabahta erken ve dinç uyanıyorum..

evet 3 aydan sonra daha enerjik olacaksınız yazıyordu ama nerdeee..

ne güzel yarım gün çalışmak büyük şans ben sabah 7,30 da çıkıp akşam 7,30 da içeri giriyorum bu tempoya hamile değil normal bi bayanın dayanmasıda zor aslında.. kısmet özel sektör ancak bu kadar işte .. haklısın kuzum doğunca hiç uyutmayacak beni şimdi doya doya uyuyayım bari

canım benimde tek derdim hiç hareket etmiyorum öyle hareketsizimki vaktim yok yürüyüş yapmaya zaten akşam 9 da nasıl çıkayım nekadar yürüyebilirimki? çok kilo alıcam çok valla inanılmaz sıkıntı yapıyorum bu durumu bünyem çok müsait kısmadığım ana her hafta 1 kilo alırımöyle işteee off off

dikkat et subacım...çok gülmeye gelmiyor..geçen bende de yahşi cazibede oldu..eşim nasıl telaşlandı...kitlendim kaldım çünkü

ben öyle değilim...bulantılar geçtikten sonra hayatım normale döndü...sadece gece wc ye kalktığım için uykum bölünüyor...o da sabah kalkamamı zorlaştırıyor...onun dışında iyiyim...

anam çok özel oldu sahiden... nazocum ben birkaç yerde okumuştum o kasılmalar doğumda çok yardımcı oluyormuş...kanama vs..olmadığı sürece korkulacak birşey olmazmış..merak etme...sen keyfine bak

canım tekrar günaydıınn
senin beslenmem nasıl bütün ilaçlarını vitaminlerini alıyomusun
belki bünyeyle ilgili bi durumdur ama anlattığın şekilde olman biraz tuhaf değilmi
bende aynı senin saatinde evde oluyorum ama senin gibi değilim
sabah 06:00-06:30 gibi kalkıyorumm
bence sen kendini bir daha gözden geçir

GÜNAYDINNN
akşam çok eğlendimmm

Subaru Bir Konuda Fikrini Alayım Dün Doktorumuz Artık Değişmez Yumurtalıklarınıda Gördük Dedi
Ben Park Yatak Alacağım Bebeğime Şimdiden Alayımmı Sence Yoksa Biraz Dahamı Beklesem

canım kan hapımı düzenli olarak kullanıyorum..her gece yatmadan önce alıyorum vitamin hapımıda gün aşırı içimeye başladım,doktoruma söyledim olur şimdilik bi sorun yok dedi benim bünyem zaten zayıf ..kansızlıkda fazla değil zaten sınırdaydı ben yinede bebek için kendim için ve ileride sütümün olması için dikkat ediyorum.. bende sabah 6 da ya da 6,30 da kalkıyorum ama şöyle bi gerçek var hamilelikten öncede eğer 7 saatten az uyursam o gün ayakta duramam biğün uyumasam ertesi gün mutlaka telafi etmem lazım 7 saatten fazla uyuyuncada sersem olurdum ama şimdi 8-9 saat uyuyorum anca kendime geliyorum

Son düzenleme:
Subaru Bir Konuda Fikrini Alayım Dün Doktorumuz Artık Değişmez Yumurtalıklarınıda Gördük Dedi
Ben Park Yatak Alacağım Bebeğime Şimdiden Alayımmı Sence Yoksa Biraz Dahamı Beklesem

ahh canımm yaaa
ben henüz kendim için bile karar veremedim
bende karyola ve park yatak arasında kaldımm
karyola için odam pek müsait değil ..beğendiklerim çok büyük ..sevmediğim bişeyide almak istemiyorum..
park yatağada bebeğimi yatırmaya kıyamıyorumm
şimdi neden diyeceksinnn
ilk anneliğim ilk bebişim e birde uzun zamandır evliyim bebeğim benim için çok özell ki hepimiz için öyle
bu nedenle park yatağı bebeğime yakıştıramıyorum açıkçası
ben heralde odamın ölçülerine uygun bi karyola bakıcammm

dr sorun görmediyse çok iyi bian korktum senin adına
demekki bünyen zayıfmış seninn
o zaman boşver yat uyu keyfine bak zaten çalışıyoruzz akşama kdar bi stresss koşuşturmaca.....
eşinlede hafta sonalrı vakit geçirmeye çalış...
zaten şurda bikaç ay sonra bu kadar rahat olamıycazz

günaydınn kızlarrr
derencim
bebeginin iyi oldugunu görmüşsün çok şükür ama ben anlattıgında anormal bir durul oldugunu düşünmemiştimm içim rahattıı çok şükür aman bebişlerimizi korusun rabbim demek paşan artık tam kesinleşmiş maşallahhh :))) annesi gibide yatarmışşşşşşşşşşş :)))))))))

bende park yatagı sevemedım bi türlü bende aynı senın gıbı düşünüorum subaru

Bende İlk Etapta Senin Gibi Düşünüyordum Subarucum Fakat Biz Evlendiğimizde Odamızın Birini Misafir Odası Gibi Yaptık Tek Kişilik Bazamız Filan Var Orda
O Yüzden Karyola Koyamam Bazamız Çok Yeni Daha
Ablamda Bebek Beşikte Fazla YAtmıyor Dedi Emzirirken Sende Yatıyosun Yanına Rahat Oluyor Ordada Uyuyp Kalıyor Yerine Alınca Sürekli Uyanıyor Dedi
Benimde Aklıma Yattı O Yüzden Ben Park Yatağa Karar Kıldım

Canım Günaydınnn Sen Bizden Daha Tecrübelisin Tatlışım O Yüzden Panik Yapmaman Yerleri Biliyosun
Evet Doktorumuza Göre Kesinleşti Ama İçimde Hala Şüphe Var

DEREN
benimde oturma odam müsait değil aynen senin gibi
bende karyolamı yatak odama koyucam ölçü konusunda o yüzden sıkıntılıyım
ama normal boyutlarda bi karyolayı sığdırıcam..gerekirse komidinin birini başka bir yere kaldırıcammm

benim özel soruma cevap veren deren,ece1982 ve blue sky arkadaşlarım teşekkür ederim..
bende park yatağı sevemedim bir türlü,gerçi herkes çok kullanışlı falan diyo ama,seyahate falanda götürülebiliyomuş..ama ne bileyim eskilerin demire geçirilmiş bezden beşiklerine benzetiyorum.mobilya her zaman için çok şık..tabi yeri olana,evi olana..kiracı oluncada çok eşya doldurmak işime gelmiyo açıkcası..benim oğlan bizim yatakta yatcak bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…