canımm bende elevit kullanıyorumm hiç böyle bir sorun yaşamadım sende kısa zamanda normale döer inşallahh canım yaa
selam canım.ben elevıtı gece yatmadan evvel suyla ıcıyorum.gunduz ıcersem mıdemı mahvedıyor cunku.zaten doktorda gece yatmadan once ıc demıstı.tabı sen bılırsın
canım çok geçmiş olsun kabızlığa kuru kayısı kuru incir iyi gelir ve bol su içmelisin
Ciesracım o ilaçların kabız yaptığını duymuştumm..Aktivya yesene hergün 1 tane ben dr. söylemiştim güzel demişti..Kuru incri akşamdan suya at sabah olunca önce suyunu sonra inciri ye oda çok iyi geliyo..
canım ben demir hapını gece yatmadan içiyorum yoksa gün içersinde asla dayanamıyorum midemi kazıyor resmen içimi maf ediyor gece yatmadan normal suyla alıyorum yada 1 mandila falan yiyorum.. elevite yeni başladım gün aşırı içiyorum sabah kahvaltıdan sonra içmeye özen gösteriyorumm,demir hapının portakal suyuyla içilmesi gerekiyor canım... kabız olmamak için sabah kalk bir bardak ılık su iç sonra 1-2 tane kuru kaysı bi tane incir ye aradan 1 saat geçince kahvaltını yap.. meyveleri kabuklarıyla ye suyu bol iç bak göreceksin çok faydası olacak ayrıca sabah biraz fedakarlık yap erken kalk tuvalete git otur 15-20 dakika ben çok çektim anlıyorum seni ama ilaçlarını bırakma bu yüzden.. aktivya da alıp akşamları yiyebilirsin..
canım gaz problemi bendede hat safhada gazman gibiyim
canım kızın hayırlı olsun.inşallah mutlu haberide alırsın en kısa zamanda
DEREN
benimde oturma odam müsait değil aynen senin gibi
bende karyolamı yatak odama koyucam ölçü konusunda o yüzden sıkıntılıyım
ama normal boyutlarda bi karyolayı sığdırıcam..gerekirse komidinin birini başka bir yere kaldırıcammm
3 lü testi ne zaman yaptırdınız hatunlar.ya birde bu cinsiyet meselesi..cinsiyetleri değişen değişene..tırsmaya başladım açıkcası.benim 12 haftalıkken söylenmişti,doktor kesin demişti ama erken bakılanların çoğu değişiyor..aboooo bizde herkeslere yaydık oğlan oğlan diye..
3 lü testi ne zaman yaptırdınız hatunlar.ya birde bu cinsiyet meselesi..cinsiyetleri değişen değişene..tırsmaya başladım açıkcası.benim 12 haftalıkken söylenmişti,doktor kesin demişti ama erken bakılanların çoğu değişiyor..aboooo bizde herkeslere yaydık oğlan oğlan diye..
Ben Geçen Hafta Yaptırdım Nazo Yani 17. Haftamda
Benim Bebişe 14 Haftalıkken 100%100 Erkek Dediler
Hala Değişmedi Dün Yumurtalıklarımızda Gözüktü Ben Yinede Acaba Diyorum İçimden
En İyisi 25.Haftaya Kadar Filan Beklemek
Ben geçen c.tesi 4.lü yaptırdım bugün alıcaz inşallah..
2.li 3,lü yapılmamıştı çok merak ediyorum sonucu..
arkadaşlar kabızlık benimde başlı problemim hele şu demir ve kan haplarına başladığımdan beri dahada kötü 3 günde falan çıkıyorum acaba elevit mi yapıyo bişey daha soracağım sizlere bana doktorum balık hapı kapsülü verdi ama ben daha hiç içmedim içsemmi acaba kilo aldırıyo diye duymuştum kullanan arkadaşlar varmı ne önerirsiniz
maşallah canım..inşaallah bizimkide değişmez.bi kızım vardı,bu erkek olunca ister istemez pek sevinmiştik..sağlıcakla gelsinler inşaallah..
Herkese günaydıınn..
dün park yataklarla ilgili bişey okudum kızlar,hatta bu forumda biyerlerde sanırım..
yurt dışında yasaklanmış park yataklar çünkü bebeklerde boğulma vakaları olmuş Allah korusun,
bi anda soğudum bende..
hem bez olduğu içi hijyenik olmayacağı temizliğinin zor olacağı yazıyodu mantıklı geldi..
benimde kafam karışık bu konuda..
ben kullanmıyorum ama kilo aldırır canım.eğer aşırı bir kilon yoksa kullan..bebek için çok yararlı sonuçta..
Bende İlk Etapta Senin Gibi Düşünüyordum Subarucum Fakat Biz Evlendiğimizde Odamızın Birini Misafir Odası Gibi Yaptık Tek Kişilik Bazamız Filan Var Orda
O Yüzden Karyola Koyamam Bazamız Çok Yeni Daha
Ablamda Bebek Beşikte Fazla YAtmıyor Dedi Emzirirken Sende Yatıyosun Yanına Rahat Oluyor Ordada Uyuyp Kalıyor Yerine Alınca Sürekli Uyanıyor Dedi
Benimde Aklıma Yattı O Yüzden Ben Park Yatağa Karar Kıldım
ciesra canım elevitin portal suyuyla alınmasını gerekmiyor diye biliyorum ama demir ilacını portal suyuyla alınırsa daha çok etki ettiğini biliyorum..
inşaallah temiz çıkar sonuçların canım..iyi düşünelim ki,iyi olsun hep..
GÜNAYDIN NASILSIN
sana sabahtan beri diğer taraftan yazmaya çalışıyorum ama gönderdiklerim geri geliyo anlıyamadım
eleviti sabah kahvaltıdan bi saat sonra için demişti dr.
demir ilacınıda tok karnına için dedi dr.
ancak demir ilacının emilimini kolaylaştırmak için portakal suyuyla içilmesi tavsiye ediliyor
eleviti bende akşam yatmadan önce içiyorum
1 er gün arayla içiyorum
demir ilacına başlıyamadım henüz
çünküüü bu hafta benimde kabızlık sorunum var
o kadar yediklerime dikkat ettiğim halde banada oldu
galiba elevit beni etkiliyo
öyle yada böyle 20 .haftamda ikisinide içmeye başlamış olmam lazımm
ne yapıcam bilmiyoruummm
park yatak konusunda da
benim zaten içim almmaıştı bu yatağı şimdi hepten sildim onu
iyiki yazdın teşk ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?