2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bende elevit kullanıyorumm hiç böyle bir sorun yaşamadım sende kısa zamanda normale döer inşallahh canım yaa

İnşallah alışır vücudum ( fena böyle ya..

selam canım.ben elevıtı gece yatmadan evvel suyla ıcıyorum.gunduz ıcersem mıdemı mahvedıyor cunku.zaten doktorda gece yatmadan once ıc demıstı.tabı sen bılırsın

bende yatmadan eevl içerim demiştim fakat ilaç kutusuna sabah tok karna yazmışlar.. ondan öyle içiyorum 3 gündür olmadı geceye döneyim bende..

canım çok geçmiş olsun kabızlığa kuru kayısı kuru incir iyi gelir ve bol su içmelisin

denedim denedim geçen defa iyi gelmişti,
şimdi etkisini bekliyorum daha..

Aktivya aklıma geliyoda bağırsaklarda falan tembelliğe sebep oluyormuş ya, bide hamileyken acaba sorun olurmu diye soru işareti var aklımda

şuan sadece elevit kullanıyorum demir hapını kullanmıyorum ben..
elevit kabız yaptı beni.. bişi sorucam elevitte portakal suyuyla mı içiliyo bu sabah öyle içtim ben ama:44:

canım gaz problemi bendede hat safhada gazman gibiyim

canım kızın hayırlı olsun.inşallah mutlu haberide alırsın en kısa zamanda

gaz çıkarmak wc ye düzenli çıkmak nasıl bi lütufmuşş..
aaahh ah..

3 lü testi ne zaman yaptırdınız hatunlar.ya birde bu cinsiyet meselesi..cinsiyetleri değişen değişene..tırsmaya başladım açıkcası.benim 12 haftalıkken söylenmişti,doktor kesin demişti ama erken bakılanların çoğu değişiyor..aboooo bizde herkeslere yaydık oğlan oğlan diye..

Herkese günaydıınn..
dün park yataklarla ilgili bişey okudum kızlar,hatta bu forumda biyerlerde sanırım..
yurt dışında yasaklanmış park yataklar çünkü bebeklerde boğulma vakaları olmuş Allah korusun,
bi anda soğudum bende..
hem bez olduğu içi hijyenik olmayacağı temizliğinin zor olacağı yazıyodu mantıklı geldi..
benimde kafam karışık bu konuda..

Anladım Canım Özel Olarak Yaptırablirsin Mobilyacılara
Biz Kiracıyız Şimdiki Evimiz 160 m2 İçini Doldurduk Yeterince Ama Daha Küçük Bir Eve Geçmek Zorunda Kalınca Çok Sıkıntı Yaşayacağım
O Yüzden Daha Pratik Şeyler Düşünüyorum Du Bakalım Sağlıklı Bir Karar Alana Kadar Ben Biraz Daha Bekleyeyim En İyisi :26:

Ben Geçen Hafta Yaptırdım Nazo Yani 17. Haftamda
Benim Bebişe 14 Haftalıkken 100%100 Erkek Dediler
Hala Değişmedi Dün Yumurtalıklarımızda Gözüktü Ben Yinede Acaba Diyorum İçimden
En İyisi 25.Haftaya Kadar Filan Beklemek

kızlar kabızlık daha çok yediklerinizle alakalı..beslenme şeklinizi değiştirin..pilav,baklagil mümkünse yemeğin..sebze yiyin..yemekleri zeytinyağlı yapın,lahana,kuruyemiş,portakal yemeyin,çay,kahve,cola içmeyin.sütü sabah değil gece yatarken ve ılık için.bol su tüketin.ve egzersiz yapın.yürüyüş yapın.wc de uzun süre oturun..

arkadaşlar kabızlık benimde başlı problemim hele şu demir ve kan haplarına başladığımdan beri dahada kötü 3 günde falan çıkıyorum acaba elevit mi yapıyo bişey daha soracağım sizlere bana doktorum balık hapı kapsülü verdi ama ben daha hiç içmedim içsemmi acaba kilo aldırıyo diye duymuştum kullanan arkadaşlar varmı ne önerirsiniz

Ben geçen c.tesi 4.lü yaptırdım bugün alıcaz inşallah..
2.li 3,lü yapılmamıştı çok merak ediyorum sonucu..

maşallah canım..inşaallah bizimkide değişmez.bi kızım vardı,bu erkek olunca ister istemez pek sevinmiştik..sağlıcakla gelsinler inşaallah..

ben kullanmıyorum ama kilo aldırır canım.eğer aşırı bir kilon yoksa kullan..bebek için çok yararlı sonuçta..

ciesra canım elevitin portal suyuyla alınmasını gerekmiyor diye biliyorum ama demir ilacını portal suyuyla alınırsa daha çok etki ettiğini biliyorum..

GÜNAYDIN NASILSIN
sana sabahtan beri diğer taraftan yazmaya çalışıyorum ama gönderdiklerim geri geliyo anlıyamadım
eleviti sabah kahvaltıdan bi saat sonra için demişti dr.
demir ilacınıda tok karnına için dedi dr.
ancak demir ilacının emilimini kolaylaştırmak için portakal suyuyla içilmesi tavsiye ediliyor
eleviti bende akşam yatmadan önce içiyorum
1 er gün arayla içiyorum
demir ilacına başlıyamadım henüz
çünküüü bu hafta benimde kabızlık sorunum var
o kadar yediklerime dikkat ettiğim halde banada oldu
galiba elevit beni etkiliyo
öyle yada böyle 20 .haftamda ikisinide içmeye başlamış olmam lazımm
ne yapıcam bilmiyoruummm

park yatak konusunda da
benim zaten içim almmaıştı bu yatağı şimdi hepten sildim onu
iyiki yazdın teşk ederimmm

arkadaşlar bu park yatak konusunda bende fikrimi söylemek istiyorum. Bende park yatak alma taraftarıydım ancak kardeşim de çocuğuna bundan almıştı ve hiç memnun kalmadığını söyledi. İlk aylar pek bir sorun olmuyormuş ama bebek biraz büyüyüp hareketlenince yuvarlanıyormuş, filelere takılıyormuş , en önemliside yerde yatıyor gibi birşey oluyormuş, soğuk oluyormuş anlıycanız, belki yazın idare edilebilir ama bebeklerimiz biraz büyüyünce ki bu da sonbahara doğru oluyor, üşüyecektir. Bende tahtadan bişey yaptırayım diyorum. Bulduğum ilk fırsatta biraz dolaşacağım. Pahalı birşey istemiyorum, kullanışlı, pratik olsun istiyorum. Hatta kısmet olursa ikinciyede kalacak birşey istiyorum. bakalım bulabilecekmiyim.

ben kaçtım kızlar malum işyeri..birde çalışan gebeler ne zaman işten ayrılacaksınız..siz yazın ben bi ara okurum..öpüldünüz..herkesten hayırlı haberler gelir inşaallah...

derencim bende seninle aynı fikirdeyim. şimdilik park yatağı alacağım. yatağımın yanında olmasını istiyorum. sürekli gözümün önünde. azıcık büyüyünce adam akıllı çocuk odası yapacağım kızıma. park yatağınıda ya odanın köşesine koyarım oyuncak felan doldurmak için yada kaldırırım. zaten çantasına konunca küçülüyor. kısmet olursa ben 2.bebeğide düşünüyorum. ortalama 2 sene sonra. o zaman sağlam kalırsa tabi gene onu kullanabilirim. bu yüzden kızıma pembeli bir yatak almayacağım. rengarenk çok güzel çeşitleri var. ben çok sevdim park yatağını açıkçası.

ciesra canım elevitin portal suyuyla alınmasını gerekmiyor diye biliyorum ama demir ilacını portal suyuyla alınırsa daha çok etki ettiğini biliyorum..

Amaaaaaann herşeyi birbirine karıştırdım ben yaa..
demir hapı almıyorum bide onu alsam çatlarım sanırım.. ((
başlıcam ama bakalım ne zaman..

inşaallah temiz çıkar sonuçların canım..iyi düşünelim ki,iyi olsun hep..

amiinnn.. öyle çıkacak inşallah.. ama stresi yetiyo..
hepimizin evlatları sağlıklı olsun inşallah..

Günaydın SUBARU..
aa sorunmu var acaba bende.. netim gidip geliyo ondan yazamamışsındır.. ya kabızım yine yaa.. (
anaa ben eleviti 3 gündür sabah kahvaltının hemen üstüne içiyodum.. sanırım akşam içmeliyim bende bide öyle deneyeyim..
park yataktan bende soğudum ya dünden beri.. sanırım çilekten yanında korkuluk olan yataklardan bitane bakabilirim..
florayı çok beğeniyorum, şeker y.o da güzel bilmiyorum kafam çok karışık benimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…