derencim bende seninle aynı fikirdeyim. şimdilik park yatağı alacağım. yatağımın yanında olmasını istiyorum. sürekli gözümün önünde. azıcık büyüyünce adam akıllı çocuk odası yapacağım kızıma. park yatağınıda ya odanın köşesine koyarım oyuncak felan doldurmak için yada kaldırırım. zaten çantasına konunca küçülüyor. kısmet olursa ben 2.bebeğide düşünüyorum. ortalama 2 sene sonra. o zaman sağlam kalırsa tabi gene onu kullanabilirim. bu yüzden kızıma pembeli bir yatak almayacağım. rengarenk çok güzel çeşitleri var. ben çok sevdim park yatağını açıkçası.
arkadaşlar kabızlık benimde başlı problemim hele şu demir ve kan haplarına başladığımdan beri dahada kötü 3 günde falan çıkıyorum acaba elevit mi yapıyo bişey daha soracağım sizlere bana doktorum balık hapı kapsülü verdi ama ben daha hiç içmedim içsemmi acaba kilo aldırıyo diye duymuştum kullanan arkadaşlar varmı ne önerirsiniz
subarucum doktoruma sordum ben en azından haftada 2 kerede olsa kullanmalısın balık hapını dedi bide ben bütün ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum demir+kan+calsium+magnezyum magnezyumu sulandıpta içiyorum acaba hepsini bi arada içmesem mi üfffMERHABA..
bende bir ara demir+eleviti bir arada kullanmıştım
beni mahvettii..kabızlık artı innaılmaz iştahh
ara verdim ilaçlara ama dr 20.haftadan itibaren mutlaka kullanmalısın dedi
şimdiden başladım tekrar kullanmaya
eleviti akşam içtim
demir ilacını ne zaman içicem bilemiyorum
bütün bu olumsuzluklarla
balık hapını düşünemiyorum
Amaaaaaann herşeyi birbirine karıştırdım ben yaa..
demir hapı almıyorum bide onu alsam çatlarım sanırım..((
başlıcam ama bakalım ne zaman..
amiinnn.. öyle çıkacak inşallah.. ama stresi yetiyo..
hepimizin evlatları sağlıklı olsun inşallah..
Günaydın SUBARU..
aa sorunmu var acaba bende.. netim gidip geliyo ondan yazamamışsındır.. ya kabızım yine yaa..(
anaa ben eleviti 3 gündür sabah kahvaltının hemen üstüne içiyodum.. sanırım akşam içmeliyim bende bide öyle deneyeyim..
park yataktan bende soğudum ya dünden beri.. sanırım çilekten yanında korkuluk olan yataklardan bitane bakabilirim..
florayı çok beğeniyorum, şeker y.o da güzel bilmiyorum kafam çok karışık benimde..
subarucum doktoruma sordum ben en azından haftada 2 kerede olsa kullanmalısın balık hapını dedi bide ben bütün ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum demir+kan+calsium+magnezyum magnezyumu sulandıpta içiyorum acaba hepsini bi arada içmesem mi üfff
Derencim kafanızı karıştırmak için söylemedim ama bilginizde olsun yani..
geçen seneki annelerden biri yazmıştı bu forumda yine bulursam paylaşırım..
canım doktorum en son gittiğimde yazdı bunları ama bende ilaçları aldıktan sonra farkettim bukadar çok olduğunu balık hapını içmedim şimdiye kadar ama magnezyumu falan içiyorum senin doktorun yazmışmıydı magnezyumtamam çok iyi ama her bünyede farklı etki gösteriyo ilaçlarr
neden bu kadar çok ilaç içiyosun
mesela magnezyum kas eklem ağrıları için onu neden kullanıyosunn
ben şu şekilde içmeye karar verdimm
ialçalrı gün içine bölücem hangisi en rahat nasıl oluyosa o şekilde deniycem başka çaresi yok:18:
canım doktorum en son gittiğimde yazdı bunları ama bende ilaçları aldıktan sonra farkettim bukadar çok olduğunu balık hapını içmedim şimdiye kadar ama magnezyumu falan içiyorum senin doktorun yazmışmıydı magnezyum
tamam çok iyi ama her bünyede farklı etki gösteriyo ilaçlarr
neden bu kadar çok ilaç içiyosun
mesela magnezyum kas eklem ağrıları için onu neden kullanıyosunn
ben şu şekilde içmeye karar verdimm
ialçalrı gün içine bölücem hangisi en rahat nasıl oluyosa o şekilde deniycem başka çaresi yok:18:
anaaaaaaam noldu nickine SUBom sensin dimi..??
açtım kapadım düzelmişimdir sanırım..
aslında en doğrusu deneyimli anelerin fikirlerini almak ama onlardanda bazıları park yataktan çok memnun kaldım diyo diğer kısmı asla tavsiye etmiyo, kimi beşik alın diyo kimi büyüyen karyola..
sanırım beyaz eşya gibi şans işi buda biraz..
bebeğin huyuyla suyuyla da alakalı galiba memnuniyetler..
evet canım bende gece yatarken demir hapını aldığımda ertesi gün çok rahatım ama eleviti sabah kahvaltıdan sonra almanın bana daha ii geldiğini gördüm.. zaten gün aşırı içiyorum o bile etkiliyor kabızlık konusunda.. magnezyumuda kasılmalar olduğu zaman içmeyi düşünüyorum şuan için çok erken olduğunu söylemişti doktorum..calsiyum içinde erken sanıyorumm ama bi araştırayımmm
canım doktorum en son gittiğimde yazdı bunları ama bende ilaçları aldıktan sonra farkettim bukadar çok olduğunu balık hapını içmedim şimdiye kadar ama magnezyumu falan içiyorum senin doktorun yazmışmıydı magnezyum
kızlar ben elevit kullanıyorum sadece.onu da gece yatarken içiyorum..kabızlık gibi bir problemim yok şükür...yalnız ben biber turşusu tüketiyorum acı...acının bebeğe zararı olmazmış...o yüzden öğle yemeklerinde tüketiyorum..sindirim problemim olmuyor onun da yardımıyla....activia ile ilgili günde 1 adet tüketmekte sıkıntı olmadığını okumuştum...
aaaaaaaaaaaaaaa
bende yeni farkettimm
kullanıcı adımı değiştirmek istiyodum kaç gündür değiştirmişler ohh yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?