2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Bende Sürekli Gözümün Önünde Olsun İstiyorum Çok Pratik Gündüz Uyurken Çocuk Odasında Bazada Yatar Gecede Yatak Odasında Park Yatakta Yatar Diye Düşündüm Bende Rengarenk Düşünüyorum Gökkuşağı Tarzında Desenlilerden Görmüştüm Bir Sitede Ama Şimdi Kızların Söyledikleri Boğulma Tehlikesi Filan Kafamı Karıştırdı

MERHABA..
bende bir ara demir+eleviti bir arada kullanmıştım
beni mahvettii..kabızlık artı innaılmaz iştahh
ara verdim ilaçlara ama dr 20.haftadan itibaren mutlaka kullanmalısın dedi
şimdiden başladım tekrar kullanmaya
eleviti akşam içtim
demir ilacını ne zaman içicem bilemiyorum
bütün bu olumsuzluklarla
balık hapını düşünemiyorum

kızlar bende önce şirin bir beşik ve park yatak almayı düşünüyorum.heryere taşınması büyük rahatlık bizim aileler hep uzakta gidince epey kalıyorum götürürüm kurarım bebişim rahat rahat yatar diyorum ileride oda yaptırıncada oyun evi olarak kullanır kenarları fermuarlu olanları var kendi girer çıkar biraz büyüyünce

subarucum doktoruma sordum ben en azından haftada 2 kerede olsa kullanmalısın balık hapını dedi bide ben bütün ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum demir+kan+calsium+magnezyum magnezyumu sulandıpta içiyorum acaba hepsini bi arada içmesem mi üfff

olabilir açıksın ama gönderdiklerim iletilmedi dedi..bakarız sonra
ben aslında hayalimde hep bir çocuk odası vardı ama şu taşınma işi benim hayalime ara verdirdi
ben karyola alıcam ama açıkçası henüz bakmadım
bu yazın kızkardeşimin oğluşuna beraber bakmıştık bebek odasını ikitelli mobilyacılar sitesinde
çok fazla çeşit ve ürün var aman allahım hele kız mobilyalarına bayılırsın
eşim müsait olduğunda birlikte bakıcaz
ben kızıma kıyamam yaaa onun rahat olduğunu bilmezsem bende rahat edememki

Derencim kafanızı karıştırmak için söylemedim ama bilginizde olsun yani..
geçen seneki annelerden biri yazmıştı bu forumda yine bulursam paylaşırım..

tamam çok iyi ama her bünyede farklı etki gösteriyo ilaçlarr
neden bu kadar çok ilaç içiyosun
mesela magnezyum kas eklem ağrıları için onu neden kullanıyosunn
ben şu şekilde içmeye karar verdimm
ialçalrı gün içine bölücem hangisi en rahat nasıl oluyosa o şekilde deniycem başka çaresi yok:18:

canım doktorum en son gittiğimde yazdı bunları ama bende ilaçları aldıktan sonra farkettim bukadar çok olduğunu balık hapını içmedim şimdiye kadar ama magnezyumu falan içiyorum senin doktorun yazmışmıydı magnezyum

anaaaaaaam noldu nickine SUBom sensin dimi..??
açtım kapadım düzelmişimdir sanırım..
aslında en doğrusu deneyimli anelerin fikirlerini almak ama onlardanda bazıları park yataktan çok memnun kaldım diyo diğer kısmı asla tavsiye etmiyo, kimi beşik alın diyo kimi büyüyen karyola..
sanırım beyaz eşya gibi şans işi buda biraz..
bebeğin huyuyla suyuyla da alakalı galiba memnuniyetler..

he birde bu magnezyum ilerleyen zamanda fayda edecekmiş bize kas ağrılarımız olacakmış onun için önlem demişti doktorum

evet canım bende gece yatarken demir hapını aldığımda ertesi gün çok rahatım ama eleviti sabah kahvaltıdan sonra almanın bana daha ii geldiğini gördüm.. zaten gün aşırı içiyorum o bile etkiliyor kabızlık konusunda.. magnezyumuda kasılmalar olduğu zaman içmeyi düşünüyorum şuan için çok erken olduğunu söylemişti doktorum..calsiyum içinde erken sanıyorumm ama bi araştırayımmm

kızlar ben elevit kullanıyorum sadece.onu da gece yatarken içiyorum..kabızlık gibi bir problemim yok şükür... yalnız ben biber turşusu tüketiyorum acı...acının bebeğe zararı olmazmış...o yüzden öğle yemeklerinde tüketiyorum..sindirim problemim olmuyor onun da yardımıyla....activia ile ilgili günde 1 adet tüketmekte sıkıntı olmadığını okumuştum...

aaaaaaaaaaaaaaa
bende yeni farkettimm
kullanıcı adımı değiştirmek istiyodum kaç gündür değiştirmişler ohh yawwww

İyi Ettin Söyledin Canım Tekrar Paylaşmana Gerek Yok Dünürüm Ne Diyosa Geçerli Benim İçin

ozaman ben yarın 3lü test sonucumu alıcam doktrumuda görücem bi sorayım ona belki hepsini içme der ama neden şimdiden verdi yada sölemediki

magnezyumu kas eklem ağrın olusa iç demişti
elevit ve demir ilacını hergün 1 adet iç dedi

bence senin neye ihtiyacın varsa ilk başta onu kullan

İyi Ettin Söyledin Canım Tekrar Paylaşmana Gerek Yok Dünürüm Ne Diyosa Geçerli Benim İçin

En Son Çare Bende Bundan Alırım

BENDE BİTEK ELEVİT ALIYORUM yarından tezi yok bende yatarken almaya başlıcam artık bakalım banada iyi gelecekmi kabızlık konusunda.. activia yı deneyeyim ozaman bende yaa..

aaaaaaaaaaaaaaa
bende yeni farkettimm
kullanıcı adımı değiştirmek istiyodum kaç gündür değiştirmişler ohh yawwww

ayy çok değişik geldin gözümee..
hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…