2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla harika yaa.. çokta sevimli olur :)))
hem yazın doğacaklar ya üşümezlerde yere yakın olunca..
aynalı beşik..
çok nostaljik :))

magnezyumu kas eklem ağrın olusa iç demişti
elevit ve demir ilacını hergün 1 adet iç dedi

bence senin neye ihtiyacın varsa ilk başta onu kullan

haklısın sanırım belkide kabızlığım başlıca sebebi bu en kısa sürede sormam lazım doktoruma ama madem böyle amaçla kullanılıyor söylemesi gerekirdi üfff :44: bu arada semaysem sen subarumusun:)

kızlarrr,
sizde biliyormusunuz bilmiyorum ama az önce ofisin mutfağında meyve hazırlıyordum kendime, ofisten bir arkadaş dediki, sakın meyveleri kabuklu yeme, herşeyin kabuğunu soy, çünkü üzerlerinde çok fazla atık madde varmış, yıkamayla geçmezmiş. bende ayvayı, elmayı hepsini soydum. bundan sonra yeşillikleride çok uzun süre sirkeli suda bekleticem

teşk ederimm alışırsın canımm:81:

haklısın sanırım belkide kabızlığım başlıca sebebi bu en kısa sürede sormam lazım doktoruma ama madem böyle amaçla kullanılıyor söylemesi gerekirdi üfff :44: bu arada semaysem sen subarumusun:)

evet benim
kullanıcı adımı değiştirmek istemiştim
değiştirdiler sağolsunlarr

herkese merhabar ... nasılsınız ..ben 3 gündür yoktum .. inşallah herkes iyidir...
salı günü afp testi için ultrasona girdim .. kızımız iyi ...14 cm ve 155 gr. olmuş .... birde kan testi verdik o da haftaya çıkacak inşallah .. hayırlı sonuçlar alırız...

daha geçmişi okumadan merhaba demek istedim hepinize ... biraz geçmişe bakayım .. 3 gün çok uzun ..okuyabildiğim kadar ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar tüm güzel anneleri ve bebeklerini öpüyorum inşallah herkez için güzel bir gün olur dr a gidecek arkadaşlara bol şans diliyorum

canımm degişmmez inşallahh seni anlıyorum benimde bir kızım var en başından beri buda erkek olsun diyordum hep rüyalarımda gördümm 16 haftalıkken erkek dedi kesinmi dedim ihtimali kalmamış kesin tabi dedi ben buarda degişenleri duydum yine emin olamadım 2 hafta sonra tekrar gittim doktor bey cinsiyetimiz tam kesin demi diye sordumm ewettt al sana ozaman dedi pipisini çekti verdii içimm nasılda rahatladı şükür testlerimde temiz çıktı içim hafifledi resmen inşallahh senin ogluşunda degişmeyecekk kalbini ferah tut rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla canımmm
Ben geçen c.tesi 4.lü yaptırdım bugün alıcaz inşallah..
2.li 3,lü yapılmamıştı çok merak ediyorum sonucu..
güzel sonuçla geliceksin inşallah canım kalbini ferah tuttt .. :)))
Canım Günaydınnn Sen Bizden Daha Tecrübelisin Tatlışım O Yüzden Panik Yapmaman Yerleri Biliyosun
Evet Doktorumuza Göre Kesinleşti Ama İçimde Hala Şüphe Var

2. defada kesin dediyse doktorun içindeki o şüpheyi at artıkk paşan herşeyiyle göstermiş işte kendini daha ne annesiiiiiii

Ben Bilmiyordum Fakat Asla Soymadan Yiyemem Meyvaları İyikide Soyuyormuşum

Kızlar Ayva Yemeyi İhmal Etmeyin
Peygamber Efendimiz (S.A.V) Güzel Çoğunuz Olması İçin Bol Bol Ayva Yeyin Sakin Uysal Bir Çocuk İçinse Hurma Yemeyi İhmal Etmeyin Demiş Rivayetlerden Okumuştum
Hem Ayva Yeyince Gamzelide Olur Derler İnşallah Öyledir

günaydın kızlaarrrrr
Bana dün baby stardan 2 tane çocuk bezi geldi numunee çok sevindimm eşim diyo bukadar sevinceğini bilseydim 1 paket alır gelirdim

Buarada buzamana kadar park yatak düşündüm ama geçen gezerken baktım naylon duruşu ve kırışık oluşu canımı sıktı bide kullanan bi arkadaş çocuk hareketlenince çok ses çıkarıyo dedi..Ama satıcıya katlanmasını sordum düzgün kurulursa bişey olmaz dedi bide katlanamaz gibime geliyo çünkü içinde yatak var o tutar bence...Beşikler daha nostaljik ve daha şık..Ben eğer yatak odama sığarsa büyüyen yatak alıcam 12-13 yaşına kadar kullanabiliyo..Sonrasında direk genç odası alırım :))

Buarada ciesracım aktivyanın içinde bi bakteri var o o anlık oluyo tembelleştirme olayını duymadım çünkü bırakınca tekrar kabız olabiliyosun içinde uyaran madde yok :))

merhaba hoşgeldiinnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…