aaaaaaaaaaaaaaa
bende yeni farkettimm
kullanıcı adımı değiştirmek istiyodum kaç gündür değiştirmişler ohh yawwww
magnezyumu kas eklem ağrın olusa iç demişti
elevit ve demir ilacını hergün 1 adet iç dedi
bence senin neye ihtiyacın varsa ilk başta onu kullan
BENDE BİTEK ELEVİT ALIYORUM yarından tezi yok bende yatarken almaya başlıcam artık bakalım banada iyi gelecekmi kabızlık konusunda.. activia yı deneyeyim ozaman bende yaa..
günaydın canım.iyiyiz sen nasılsın?bir gelişme var mı?gunaydın kızlar nasılsınız
gunaydın kızlar nasılsınız
BENDE BİTEK ELEVİT ALIYORUM yarından tezi yok bende yatarken almaya başlıcam artık bakalım banada iyi gelecekmi kabızlık konusunda.. activia yı deneyeyim ozaman bende yaa..
ayy çok değişik geldin gözümee..
hayırlı olsun..
e hayırlı olsun yeni nickin arkadaşım...
hemen anladımteşk ederimm canım benimmm
semaysem ayşem kızımın adıı
gunaydın kızlar nasılsınız
haklısın sanırım belkide kabızlığım başlıca sebebi bu en kısa sürede sormam lazım doktoruma ama madem böyle amaçla kullanılıyor söylemesi gerekirdi üfff :44: bu arada semaysem sen subarumusun:)
canımm degişmmez inşallahh seni anlıyorum benimde bir kızım var en başından beri buda erkek olsun diyordum hep rüyalarımda gördümm 16 haftalıkken erkek dedi kesinmi dedim ihtimali kalmamış kesin tabi dedi ben buarda degişenleri duydum yine emin olamadım 2 hafta sonra tekrar gittim doktor bey cinsiyetimiz tam kesin demi diye sordumm ewettt al sana ozaman dedi pipisini çekti verdii içimm nasılda rahatladı şükür testlerimde temiz çıktı içim hafifledi resmen inşallahh senin ogluşunda degişmeyecekk kalbini ferah tut rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla canımmm3 lü testi ne zaman yaptırdınız hatunlar.ya birde bu cinsiyet meselesi..cinsiyetleri değişen değişene..tırsmaya başladım açıkcası.benim 12 haftalıkken söylenmişti,doktor kesin demişti ama erken bakılanların çoğu değişiyor..aboooo bizde herkeslere yaydık oğlan oğlan diye..
güzel sonuçla geliceksin inşallah canım kalbini ferah tuttt .. :)))Ben geçen c.tesi 4.lü yaptırdım bugün alıcaz inşallah..
2.li 3,lü yapılmamıştı çok merak ediyorum sonucu..
Canım Günaydınnn Sen Bizden Daha Tecrübelisin Tatlışım O Yüzden Panik Yapmaman Yerleri Biliyosun
Evet Doktorumuza Göre Kesinleşti Ama İçimde Hala Şüphe Var
kızlarrr,
sizde biliyormusunuz bilmiyorum ama az önce ofisin mutfağında meyve hazırlıyordum kendime, ofisten bir arkadaş dediki, sakın meyveleri kabuklu yeme, herşeyin kabuğunu soy, çünkü üzerlerinde çok fazla atık madde varmış, yıkamayla geçmezmiş. bende ayvayı, elmayı hepsini soydum. bundan sonra yeşillikleride çok uzun süre sirkeli suda bekleticem
herkese merhabar ... nasılsınız ..ben 3 gündür yoktum .. inşallah herkes iyidir...
salı günü afp testi için ultrasona girdim .. kızımız iyi ...14 cm ve 155 gr. olmuş .... birde kan testi verdik o da haftaya çıkacak inşallah .. hayırlı sonuçlar alırız...
daha geçmişi okumadan merhaba demek istedim hepinize ... biraz geçmişe bakayım .. 3 gün çok uzun ..okuyabildiğim kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?