2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Nevra Maşallah Kızına İnşallah Sonuçlarında Mükemmeldir
Ablanın Bebişini Bizim Yerimizede Koklasaydın Bol Boll

2. defada kesin dediyse doktorun içindeki o şüpheyi at artıkk paşan herşeyiyle göstermiş işte kendini daha ne annesiiiiiii

Evet 2. Defa Kesin Dendi Ama Şu 25 Hafatlarda Cinsiyetleri Değişen Bebişleri Okuyunca İçimdeki Histen Kurtulamıyorum Bir Türlü

aaaa!!!!kızlar şu milupanın sitesine üye olunca hediye geliyor demiştiniz...bana birşey göndermediler...kura çekip mi gönderiyorlar yoksa hepimiz arka arkaya üye olduk da adamlar şüphelendi mi????

hoşbulduk turkocum nevracım kızın hayılı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

AWSHAR ya dr. Kaan Kocatepede asla soymayın diyor yanlız yemeden evvel 15-20 dk kadar sirkeli suda bekletmek gerekli işte..
meyvelerin asıl vitaminleri zaten kabuğun hemen altında oluyormuş ve soyduğumuz zaman önemli ölçüde kaybetmiş oluyoruz vitamini.. ben hiç soymam.. hemen çürümesin dayanıklı olsun diye balmumu gibi koroyuculara maruz kalıyorlarmış üreticiler tarafından ve bu mum sayesinde mikroplar meyvenin üzerine yapışıp orada üremeye başlıyorlarmış ama çağımızın mucizezi elma sirkesinde 15 beklettiğimizde kabuklarıyla yememizde bi sakınca yokmuş.. aynen böyle duydum dr.dan.. ama içinize sinmiyosa siz bilirsiniz tabi yine kızlar..

çokmerak ettik ... ama en azından kötü haber almamışsın .... belirsizlik ortamı çok zor .. haklısın ... inşallah haftaya hepsi biter ..rahatlarsın ... sonuçların iyi çıksın .. ondan sonra hastaneyi şikayet et -bence 184 hattına ..ilgisiz liklerinden ve yaşattıkları stresten dolayı .. ilgini kes ..yeni bir yere başla yeni bir sayfa aç ....
Ben kızçemin adını büşra koyucam.... müjdeli haber demekmiş anlamı... Çok şirin bir isim.eşimde bende beğendik.. Kızım gelirkende karnımdaykende müjdeli haberler getirdi bize ay canım yavrum benim
inşallah doğduktan sonrada kısmetliolur küçük büşra ... ayrıca büşranın anlamını bilmiyordum ..çok güzelmiş

Kızlarrr benim sağ kalçam ağrıyo etim değil ama kemik sızlıyoo içten sebebi nedir acepp ??
Ben baya yere üye oldum numune için aslında gelenler çok küçük şeyler maddi değeri yok onu hediye gibi almak güzell..Düşünün 2 tane bebek bezi geldii :))

Son düzenleme:

aaa bende hep kabuklu yerdim daha faydalı diye
artık kesinlikle soyucamm
ayvayı fazla yemedim ama kızım annesine çeker heralde anadan gamzeli olabilir

benim de aylardır kuyruk sokumum ağrıyor canım...sağımız solumuz ağrıyacak böyle sanırım doğumdan sonra bir süreye kadar...

bacaklarınada vuruyorsa canım hamilelik kramplarıdır kemigin birbirine geçiyor gibi agrı yaparr daha maklezumm iç benim agrılarım çoktuu maklezuma başladım geçtii bu tür kraplarr dahada arta bilir endişelenme canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…