herkese merhabar ... nasılsınız ..ben 3 gündür yoktum .. inşallah herkes iyidir...
salı günü afp testi için ultrasona girdim .. kızımız iyi ...14 cm ve 155 gr. olmuş .... birde kan testi verdik o da haftaya çıkacak inşallah .. hayırlı sonuçlar alırız...
daha geçmişi okumadan merhaba demek istedim hepinize ... biraz geçmişe bakayım .. 3 gün çok uzun ..okuyabildiğim kadar ...
2. defada kesin dediyse doktorun içindeki o şüpheyi at artıkk paşan herşeyiyle göstermiş işte kendini daha ne annesiiiiiii
günaydıın hoşgeldinnn :))))gunaydın kızlar nasılsınız
demek gelinimin adı bu hıı güzelmiş canımm hayırlı olsunnteşk ederimm canım benimmm
semaysem ayşem kızımın adıı
aaaa!!!!kızlar şu milupanın sitesine üye olunca hediye geliyor demiştiniz...bana birşey göndermediler...kura çekip mi gönderiyorlar yoksa hepimiz arka arkaya üye olduk da adamlar şüphelendi mi????
blue_sky, ben de üye olalı bayağı oluyor. Bana da göndermediler
Hımm....bunu şikayet olarak yazsak mı acaba?Üyeleriniz arasında ayrım yapıyorsunuz diyebanada gelmedi valla :))
çokmerak ettik ... ama en azından kötü haber almamışsın .... belirsizlik ortamı çok zor .. haklısın ... inşallah haftaya hepsi biter ..rahatlarsın ... sonuçların iyi çıksın .. ondan sonra hastaneyi şikayet et -bence 184 hattına ..ilgisiz liklerinden ve yaşattıkları stresten dolayı .. ilgini kes ..yeni bir yere başla yeni bir sayfa aç ....canlarım cumartesı gunu hastanede bayagı olay cıkarttık esımle.ıyıde oldu.hatalarını anlasınlar.bıze haber verılmıyor sonuc cıkmadı dıye.bızde her soyledıklerınde bır umutla kosuyoruz hastaneye.sonra yıne aynı cevap sonucunuz cıkmadı.madem cıkmadı nıye aramıyosunuz.zaten yarın tekrar kan verecegız.çünkü kan bozulmus.ureme olmamıs
inşallah doğduktan sonrada kısmetliolur küçük büşra ... ayrıca büşranın anlamını bilmiyordum ..çok güzelmişBen kızçemin adını büşra koyucam.... müjdeli haber demekmiş anlamı... Çok şirin bir isim.eşimde bende beğendik.. Kızım gelirkende karnımdaykende müjdeli haberler getirdi bize ay canım yavrum benim
anladım...yeni yıla özel bir paket gönderseler ne güzel olur değil mi yaaaaaaaBende Üye Olalı Çok Oldu Ama Banada Gelmedi Hala
Ben Bilmiyordum Fakat Asla Soymadan Yiyemem Meyvaları İyikide Soyuyormuşum
Kızlar Ayva Yemeyi İhmal Etmeyin
Peygamber Efendimiz (S.A.V) Güzel Çoğunuz Olması İçin Bol Bol Ayva Yeyin Sakin Uysal Bir Çocuk İçinse Hurma Yemeyi İhmal Etmeyin Demiş Rivayetlerden Okumuştum
Hem Ayva Yeyince Gamzelide Olur Derler İnşallah Öyledir
benim de aylardır kuyruk sokumum ağrıyor canım...Kızlarrr benim sağ kalçam ağrıyo etim değil ama kemik sızlıyoo içten sebebi nedir acepp ??
Ben baya yere üye oldum numune için aslında gelenler çok küçük şeyler maddi değeri yok onu hediye gibi almak güzell..Düşünün 2 tane bebek bezi geldii :))
Evet 2. Defa Kesin Dendi Ama Şu 25 Hafatlarda Cinsiyetleri Değişen Bebişleri Okuyunca İçimdeki Histen Kurtulamıyorum Bir Türlü
gamzemiz de mi var....aman da aman...aaa bende hep kabuklu yerdim daha faydalı diye
artık kesinlikle soyucamm
ayvayı fazla yemedim ama kızım annesine çeker heralde anadan gamzeli olabilir
Kızlarrr benim sağ kalçam ağrıyo etim değil ama kemik sızlıyoo içten sebebi nedir acepp ??
Ben baya yere üye oldum numune için aslında gelenler çok küçük şeyler maddi değeri yok onu hediye gibi almak güzell..Düşünün 2 tane bebek bezi geldii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?