2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anladım...yeni yıla özel bir paket gönderseler ne güzel olur değil mi yaaaaaaa ama bu vakte kadar gelmediyse de geleceğini pek sanmıyorum bu zamandan sonra...kendileri bilir...

Valla Süper Olur Şöyle Bir Yıllık Mama İhtiyacını Karşılasınlar
Benimde Pek Ümidim Kalmadı Açıkcası Geleceğinden
Aman Kendileri Bilir Bizde Onların Markasını Kullanmayızz HIIIIIIIIIIHHHHHHH

merhaba,ben de yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak geldim hemen yanınıza :)

günaydıın hoşgeldinnn :))))

demek gelinimin adı bu hıı güzelmiş canımm hayırlı olsunn
[

nevra kızında hayırlı olsun annesii

dünüüüüüür
farkındamısııınnn
köşe bucak senden saklanıyorummm
sen genede yakaladın gelininin adını tebrik ediyorum senii
naber nasılsın :92:

merhaba,ben de siyete yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak,koştum geldim :)

aaaa!!!!kızlar şu milupanın sitesine üye olunca hediye geliyor demiştiniz...bana birşey göndermediler...kura çekip mi gönderiyorlar yoksa hepimiz arka arkaya üye olduk da adamlar şüphelendi mi????

cannımm
bana geldi
oraya nerenin adresini verdinn
iş mi ev mi
birde telf.no bıraktınmı sana nerden ulaşıcak kargo gelse
adres bilgilerinizi tekrar güncelleyin
yanlışlık olabilir

Soymayın meyveleriniziiiiiiiiii, elma sirkesinde bekletip yiyin,
Dilek vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş,
kemiklerde genişlememi ne oluyomuş,
geçen gün araştırdım bende.. benimde kalçalarım ağrıyo ama hep yan (üstüne) yatmaktan, sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum bi sağa bisola özellikle sola yatmaya çalışıyorum böyle karıncalaşıyo bazen artık..

Hoşgeldin 3410 sen nekadarlık hamişsin..
Cinsiyeti belli mi bahsetsene biraz kendinden..
İlk bebeişinmi olcak varmı başka..?

merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

benim de aylardır kuyruk sokumum ağrıyor canım...sağımız solumuz ağrıyacak böyle sanırım doğumdan sonra bir süreye kadar...
Bende korkuyorum kemiklerimmi güçsüzleşiyo diyee (
Turkocum sağol dr. kontrolümde söyleyeyim bakalım ilaç verecekmi..Ben vitamin bile almıyorumm ne zaman alıcam acaba :S:S

Yazdığın yazıyla ağrıya sevineceğim aklıma gelmezdi esracım çok sağol :))ben her çeşit yattığımdan ondan olmuyo galiba

bacaklarınada vuruyorsa canım hamilelik kramplarıdır kemigin birbirine geçiyor gibi agrı yaparr daha maklezumm iç benim agrılarım çoktuu maklezuma başladım geçtii bu tür kraplarr dahada arta bilir endişelenme canımm

merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

hoşgeldinnn,
ya nickini sevdim,
kızımızın adını Dilara koyucaz galiba bizde..
kaç haftalıksın??

dünüüüüüür
farkındamısııınnn
köşe bucak senden saklanıyorummm
sen genede yakaladın gelininin adını tebrik ediyorum senii
naber nasılsın :92:

ben seni bırakırmıyım hiççççççççç :))))) gelinimm sendeyken heleeeeee
ne kaçarsan kaç buluruuuuuummmmmmmmmmmm
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…