anladım...yeni yıla özel bir paket gönderseler ne güzel olur değil mi yaaaaaaaama bu vakte kadar gelmediyse de geleceğini pek sanmıyorum bu zamandan sonra...kendileri bilir...
günaydıın hoşgeldinnn :))))
demek gelinimin adı bu hıı güzelmiş canımm hayırlı olsunn
[
nevra kızında hayırlı olsun annesii
aaaa!!!!kızlar şu milupanın sitesine üye olunca hediye geliyor demiştiniz...bana birşey göndermediler...kura çekip mi gönderiyorlar yoksa hepimiz arka arkaya üye olduk da adamlar şüphelendi mi????
merhaba,ben de siyete yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak,koştum geldim :)
gamzemiz de mi var....aman da aman...
derenn
o kurt 2 hafta önce içimzie bi düştü ancak dışarı attık hepimizz
bir daha içimzie kurt düşürmeeee
:18:
çok teşekkürler :)hoşgeldin aramıza :)
merhaba,ben de yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak geldim hemen yanınıza :)
merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bende korkuyorum kemiklerimmi güçsüzleşiyo diyeebenim de aylardır kuyruk sokumum ağrıyor canım...sağımız solumuz ağrıyacak böyle sanırım doğumdan sonra bir süreye kadar...
Turkocum sağol dr. kontrolümde söyleyeyim bakalım ilaç verecekmi..Ben vitamin bile almıyorumm ne zaman alıcam acaba :S:Sbacaklarınada vuruyorsa canım hamilelik kramplarıdır kemigin birbirine geçiyor gibi agrı yaparr daha maklezumm iç benim agrılarım çoktuu maklezuma başladım geçtii bu tür kraplarr dahada arta bilir endişelenme canımm
Yazdığın yazıyla ağrıya sevineceğim aklıma gelmezdi esracım çok sağol :))ben her çeşit yattığımdan ondan olmuyo galibaSoymayın meyveleriniziiiiiiiiii, elma sirkesinde bekletip yiyin,
Dilek vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş,
kemiklerde genişlememi ne oluyomuş,
geçen gün araştırdım bende.. benimde kalçalarım ağrıyo ama hep yan (üstüne) yatmaktan, sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum bi sağa bisola özellikle sola yatmaya çalışıyorum böyle karıncalaşıyo bazen artık..
Kızlarrr benim sağ kalçam ağrıyo etim değil ama kemik sızlıyoo içten sebebi nedir acepp ??
Ben baya yere üye oldum numune için aslında gelenler çok küçük şeyler maddi değeri yok onu hediye gibi almak güzell..Düşünün 2 tane bebek bezi geldii :))
merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
MERHABAA
aramıza hoşgeldiinnn
amiin amiinn inş...
kaç haftalık bebişin cinsiyeti bellimi
dünüüüüüür
farkındamısııınnn
köşe bucak senden saklanıyorummm
sen genede yakaladın gelininin adını tebrik ediyorum senii
naber nasılsın :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?