merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
hoşgeldinnn,
ya nickini sevdim,
kızımızın adını Dilara koyucaz galiba bizde..
kaç haftalıksın??
19 haftalık Allah izin verirse bir kızım olacakçok zor dönemler atlattık 2li testler yüzünden ama sonuçlar temizçıktı çok şükür bende hemen aranza katılıyım dedim
canım bencede magnezyuma başla hatta kızlarla bu konu üzerine yazıştık bugün bana doktorum ağrım olmadan yazmış bende hergün içiyordum aslında ağrılar başlayınca içiliyo dedi kızlar belkide doktorum önlem amaçlı şimdiden başlatmıştı bana sende bi doktorunla görüş bu ağrılar olacak dio çevremdeki herkez önlemini al canımbacaklarınada vuruyorsa canım hamilelik kramplarıdır kemigin birbirine geçiyor gibi agrı yaparr daha maklezumm iç benim agrılarım çoktuu maklezuma başladım geçtii bu tür kraplarr dahada arta bilir endişelenme canımm
aaa yüzüstü yatıyomusun Dilek sen..
ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatamıyourm ya..
bi yerdede sırt üstü uzanmanın bacaklardaki kirli kanın bebeğe gitmesine sebep olabileceğini okudum..
şimdi ya sağ ya sol..
doğumu 4 gözle bekliyourm.. yada yatağın ortasına bi delik deldirip göbeğimi oraya sokup uyumak istiyorum..
çok özledim yüzükoyun yatmayı çookkk..
gece hep uykularım kaçıyo dalamıyorum uyanınca kolay kolayda..
bi yerdede sırt üstü uzanmanın bacaklardaki kirli kanın bebeğe gitmesine sebep olabileceğini okudum..
şimdi ya sağ ya sol..
doğumu 4 gözle bekliyourm.. yada yatağın ortasına bi delik deldirip göbeğimi oraya sokup uyumak istiyorum..
merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
ben seni bırakırmıyım hiççççççççç :))))) gelinimm sendeyken heleeeeee
ne kaçarsan kaç buluruuuuuummmmmmmmmmmm
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınnnn
merhaba,ben de siyete yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak,koştum geldim :)
aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrmerhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
şimdi ya sağ ya sol..
benim doktorumda agrılarım başlamadan önce vermişti ama düzenli kullanmıyordumm artık düzene soktum yoksa agrım oluyorr denedimmcanım bencede magnezyuma başla hatta kızlarla bu konu üzerine yazıştık bugün bana doktorum ağrım olmadan yazmış bende hergün içiyordum aslında ağrılar başlayınca içiliyo dedi kızlar belkide doktorum önlem amaçlı şimdiden başlatmıştı bana sende bi doktorunla görüş bu ağrılar olacak dio çevremdeki herkez önlemini al canım
<ya ben çok hareketli uyurum her tarafa yatarımm yüzüstü 15 güne kadar rahat yatıyodum ama artık göbeğim çıktı hafif yan durup bi ayağımı karnıma çekerek yatıyorumm eşimide yatağa sığdırmıyorumm didikliyorum çek elini ayağını diye ...Yaa bu kirli kan olayını dr.mu söyledii korktum yaa dikkat ederim artıkk(
sağolasın varolasın eksik olma
teşk ederimm turko allaha şükürler olsun iyiyimm
işlerim yoğun yılbaşı üzeri kızımda benimle beraber koşturuyo
ama alışsın gelin olucak koşturmayı şimdiden öğrensin dimee:81:
herkese çok teşekkürler..inşallah hepimiz sağ salim atlatırız bu güzel günleri..evet ilk bebeğim,sayılır yani :) daha önce 8 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden bu ilk gibi gelio bana :) 18 haftalık hamileyim ben de,şimdilik her şey ii gidio,hayırlısı olsun,hepimiz için tabi ki..oğlum olacak inşalah,en geç 16 mayısta doğar dedi doktorum..çok ii bi doktor,çok memnunum,beni çok rahatlattı her açıdan,kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıorum her yanına gittiimde :) isim olarak da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet..
ya kılar profil remi koyamıyorum nasıl koyucam acaba yrdım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?