2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaa yüzüstü yatıyomusun Dilek sen..
ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatamıyourm ya..
bi yerdede sırt üstü uzanmanın bacaklardaki kirli kanın bebeğe gitmesine sebep olabileceğini okudum..
şimdi ya sağ ya sol..
doğumu 4 gözle bekliyourm.. yada yatağın ortasına bi delik deldirip göbeğimi oraya sokup uyumak istiyorum..
çok özledim yüzükoyun yatmayı çookkk..
gece hep uykularım kaçıyo dalamıyorum uyanınca kolay kolayda..

Son düzenleme:
19 haftalık Allah izin verirse bir kızım olacak çok zor dönemler atlattık 2li testler yüzünden ama sonuçlar temizçıktı çok şükür bende hemen aranza katılıyım dedim

MAŞALLAHHH
allah bağışlasın..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...
sonuçların temiz çıkmış çok şükür
burdada bikaç arkadaşımızın test sonuçlarında sorun var...
senin bu yazın onlara bir umut olur inş..

canım bencede magnezyuma başla hatta kızlarla bu konu üzerine yazıştık bugün bana doktorum ağrım olmadan yazmış bende hergün içiyordum aslında ağrılar başlayınca içiliyo dedi kızlar belkide doktorum önlem amaçlı şimdiden başlatmıştı bana sende bi doktorunla görüş bu ağrılar olacak dio çevremdeki herkez önlemini al canım

<ya ben çok hareketli uyurum her tarafa yatarımm yüzüstü 15 güne kadar rahat yatıyodum ama artık göbeğim çıktı hafif yan durup bi ayağımı karnıma çekerek yatıyorumm eşimide yatağa sığdırmıyorumm didikliyorum çek elini ayağını diye ...Yaa bu kirli kan olayını dr.mu söyledii korktum yaa dikkat ederim artıkk (

<ya ben çok hareketli uyurum her tarafa yatarımm yüzüstü 15 güne kadar rahat yatıyodum ama artık göbeğim çıktı hafif yan durup bi ayağımı karnıma çekerek yatıyorumm eşimide yatağa sığdırmıyorumm didikliyorum çek elini ayağını diye ...Yaa bu kirli kan olayını dr.mu söyledii korktum yaa dikkat ederim artıkk (

ben seni bırakırmıyım hiççççççççç :))))) gelinimm sendeyken heleeeeee
ne kaçarsan kaç buluruuuuuummmmmmmmmmmm
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınnnn

sağolasın varolasın eksik olma
teşk ederimm turko allaha şükürler olsun iyiyimm
işlerim yoğun yılbaşı üzeri kızımda benimle beraber koşturuyo
ama alışsın gelin olucak koşturmayı şimdiden öğrensin dimee:81:

Canlarım selammmmmmmm

Hepinizi çok özledim 2 gündür test derdine koşturuyordum.
eşimle 4lü tste karar verdik aklımızda kalmasın diye. salı kızılaya gittim kan vericektim 4lü için yalnız bebeğin ultrason fotoğrafı ve orda yazan crl bilgileri lazımmış hopppaaaaaaaaaa dedik. doğru eve gittim hiçbirşey yapamadan.

dünde sonunda kanı vermek için gittim, kızılayda usg çekildi kan verildi sonuçlar cumartesiye.
bu arada toxoplasma için kan verdim ve çok şükür hala negatif.

kızlar sabah aç karna gittiğim için hastanede birde fenalık geçirdim eşim beni hastaneye bıraktı ve babamı çağır yanında dursun dedi bende gerek yok diye çağırmadım, sırada benklerken (ayakta) bir anda karıncalanmaya başladı vucudum bir heyecan bastı içimi ve yere yığıldım hemşire geldi oturturdu su mu derken kendime geldim. birdaha asla yalnız gitmem hastaneye. babamlara haber verdim yazık adam nası geldiğini şaşırmıştı abimlerle.

sizlerden ne haberler var. kötü haber duymak istemiyorummmmmm

bu arada derencim, anneannen di sanırım vefat etmiş başın saolsun allah geridekilere sabır versin canım

birininde kuşu ölmüştü gördüm onunda başı saolsun

herkese çok teşekkürler..inşallah hepimiz sağ salim atlatırız bu güzel günleri..evet ilk bebeğim,sayılır yani :) daha önce 8 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden bu ilk gibi gelio bana :) 18 haftalık hamileyim ben de,şimdilik her şey ii gidio,hayırlısı olsun,hepimiz için tabi ki..oğlum olacak inşalah,en geç 16 mayısta doğar dedi doktorum..çok ii bi doktor,çok memnunum,beni çok rahatlattı her açıdan,kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıorum her yanına gittiimde :) isim olarak da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet..

merhaba,ben de siyete yeni üye oldum sayılır..baktım aranızdaki muhabbet çok sıcak,koştum geldim :)

merhaba arkadaşlar bu böüme yeni katılıyorum bende ayıs annesi olucam ve çok heycanlıyım :) dilerim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
kız bu yatagın ortasını delme fikri aklıma yattıı çok hoşuma gitti valla bende öyle yatarım artık zorlanıyorum furkan beye rahatsızlık veririm diyee
benim doktorumda agrılarım başlamadan önce vermişti ama düzenli kullanmıyordumm artık düzene soktum yoksa agrım oluyorr denedimm
aynen benn yakında kocaları kataktan kaçıracaz desene :)))))

hıııhh işte kız annesi dediğin böyle olmalıı
amaa annesi daha küçük benim gamzeli prensesimm fazlada yormaa ama haaa furkan kızar sonraa

rabbim çınar bebegi korusun inşallah kucagına almayı nasip etsin canım ismide çok güzellmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…