ben bir köy okulunda öğretmenim,o yüzden köy sütü almaya başladım velilerimden,çok makbule geçti valla :)herkes süt içiyormu, ben şimdi bir bardak içiyorumda, aklında olmayanlara hatırlatayım istedim.
hoşgeldin,ben de yeniyim :) ve senin gibi ben de beceremedim profil resmi koymayı
herkes süt içiyormu, ben şimdi bir bardak içiyorumda, aklında olmayanlara hatırlatayım istedim.
Sol ..teşk.. inşallah hepimizhoşbulduk turkocum nevracım kızın hayılı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende pıhtılaşma problemi var .. trombofili deniyor ..kan tahlili ile öğrendik ... geç pıhtılaşma nedir aynısımı bilmiyorum ..ama benimayak bileklerim ağrıyordu şişme oluyor çok yorulunca ..bide varis oldu ufak tefek hamilelikten önce ..bunları söyleyince doktora tahlil yapıldı ..kızlar kanında geç pıhtılaşma sorunu olan var mı aranızda? evetse nasıl şüphelenildi ve ne yapılacak dedi doktor?
kızlar hepinize günaydın çok kötü bir gece yaşadım kumm döktüm hamilesiniz diye hiç birşey yapmıyolar üstüne inanılmaz şiş bir karın gaz sancıları sabaha kadar ilkel bütün yöntemlerle ağrılarımı geçirmeye çalıştık. aman diyorum kızlar aranızda atlet yerine benım gibi body giyen varsa ben güçlüyüm diye kendini hamilelik öncesi gücünde kuvvetinde hisseden varsa birde bebekle iletişime geçicem diye karnını açıp açıp seven aynaya bakan varsa AMAN diyorum çok kötüydü ....
herkes süt içiyormu, ben şimdi bir bardak içiyorumda, aklında olmayanlara hatırlatayım istedim.
Canlarım selammmmmmmm
Hepinizi çok özledim 2 gündür test derdine koşturuyordum.
eşimle 4lü tste karar verdik aklımızda kalmasın diye. salı kızılaya gittim kan vericektim 4lü için yalnız bebeğin ultrason fotoğrafı ve orda yazan crl bilgileri lazımmış hopppaaaaaaaaaa dedik. doğru eve gittim hiçbirşey yapamadan.
dünde sonunda kanı vermek için gittim, kızılayda usg çekildi kan verildi sonuçlar cumartesiye.
bu arada toxoplasma için kan verdim ve çok şükür hala negatif.
kızlar sabah aç karna gittiğim için hastanede birde fenalık geçirdimeşim beni hastaneye bıraktı ve babamı çağır yanında dursun dedi bende gerek yok diye çağırmadım, sırada benklerken (ayakta) bir anda karıncalanmaya başladı vucudum bir heyecan bastı içimi ve yere yığıldım hemşire geldi oturturdu su mu derken kendime geldim. birdaha asla yalnız gitmem hastaneye. babamlara haber verdim yazık adam nası geldiğini şaşırmıştı abimlerle.
sizlerden ne haberler var. kötü haber duymak istemiyorummmmmm
bu arada derencim, anneannen di sanırım vefat etmiş başın saolsun allah geridekilere sabır versin canım
birininde kuşu ölmüştü gördüm onunda başı saolsun
aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
kız bu yatagın ortasını delme fikri aklıma yattıı çok hoşuma gitti valla bende öyle yatarım artık zorlanıyorum furkan beye rahatsızlık veririm diyee
benim doktorumda agrılarım başlamadan önce vermişti ama düzenli kullanmıyordumm artık düzene soktum yoksa agrım oluyorr denedimm
aynen benn yakında kocaları kataktan kaçıracaz desene :)))))
hıııhh işte kız annesi dediğin böyle olmalıı
amaa annesi daha küçük benim gamzeli prensesimm fazlada yormaa ama haaa furkan kızar sonraa
iyi yaptın canım aklıma getirdin yaa benim midem sütü pek kaldırmıyor kızımda ilk hamile oldugumu ögrenir ögrenmez günlük sütümü muzumu eksik etmiyordum bunda 5. ayın içindeyim hala süt içince midem bulanıyor pek içmiyorumm aslında içmem gerek aklıma getirmişken içeyim birkez daha deiyeyim bi sağol canımm
kızlarrr sizde aşerme gibi bir durum var mı ben hiç aşermiyorum yaa
ya ben aşermenin ne olduğunu bilmiyorum henüz bişey yaşamadımm
tecrübeli anneler daha iyi bilir
kızlar aşerme gibi bi durumunuz varmı ben hiç aşermiyorum ya
SELAMM HOŞGELDİNN
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
en çok babana üzüldümyazık nasıl telaş yaptı kimbilir
allah sağlık verisn babişine uzun ömürler versinn inş.
başak kötü haber youk hepimiz çokkk iyiyizzz
altımız 90 derece açıkk fokur fokurrr kaynıyoruzzzz
turkooo
dünürrr
sen nasıl böyle bişey yaptın benim damadımaaaa
onun kemiklerini güçsüzmü bırakıcaksınnn
şimdi kızım içinde koccaman bir bardak süt içmen lasımmmm
ancak öyle telafi edersinnn
valla kızım öyle diyooo
ben bişey demiyorum
senin ne kadarlık bebeğin canım
bende çok istiyorum aşermekgebeliğimin ilk döneminde müthiş yeşil erik canım çekti yazık eşim heryeri aradı sordu bi yerde buldu ama oda dondurulmuş istediğim tadı alamadım hala aklımda o var malesef doğurmadan bi yiyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?