2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk turkocum nevracım kızın hayılı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sol ..teşk.. inşallah hepimiz
kızlar kanında geç pıhtılaşma sorunu olan var mı aranızda? evetse nasıl şüphelenildi ve ne yapılacak dedi doktor?
bende pıhtılaşma problemi var .. trombofili deniyor ..kan tahlili ile öğrendik ... geç pıhtılaşma nedir aynısımı bilmiyorum ..ama benimayak bileklerim ağrıyordu şişme oluyor çok yorulunca ..bide varis oldu ufak tefek hamilelikten önce ..bunları söyleyince doktora tahlil yapıldı ..

çok geçmiş olsun ..Allah birdaha göstermesin cnm

herkes süt içiyormu, ben şimdi bir bardak içiyorumda, aklında olmayanlara hatırlatayım istedim.

iyi yaptın canım aklıma getirdin yaa benim midem sütü pek kaldırmıyor kızımda ilk hamile oldugumu ögrenir ögrenmez günlük sütümü muzumu eksik etmiyordum bunda 5. ayın içindeyim hala süt içince midem bulanıyor pek içmiyorumm aslında içmem gerek aklıma getirmişken içeyim birkez daha deiyeyim bi sağol canımm

SELAMM HOŞGELDİNN
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
en çok babana üzüldüm yazık nasıl telaş yaptı kimbilir
allah sağlık verisn babişine uzun ömürler versinn inş.
başak kötü haber youk hepimiz çokkk iyiyizzz
altımız 90 derece açıkk fokur fokurrr kaynıyoruzzzz

pastorize olmayan sütleri içmeyin diyorlar ama bizim annelerimizi, ninelerimiz pastorize sütü nerde görmüşler, insan bir yandan böylede düşünüyor. Tabi yinede dikkatli olmakta fayda var, aklında bulunsun canım...

vışşş anaamm
şimdiden ambargomu var kızıma
daha şimdiden şımartmıyım fazla dime sonra tembel olur yaww

turkooo
dünürrr
sen nasıl böyle bişey yaptın benim damadımaaaa
onun kemiklerini güçsüzmü bırakıcaksınnn
şimdi kızım içinde koccaman bir bardak süt içmen lasımmmm
ancak öyle telafi edersinnn
valla kızım öyle diyooo
ben bişey demiyorum

3410 benimde oğlum olacak bizde oğlumuzun ismini çınar koyacaz inaşallah allahım sağlıkla gesin kuzucuklarımız inşallah demek adaş olacak oğullarımız

kızlar aşerme gibi bi durumunuz varmı ben hiç aşermiyorum ya

bende çok istiyorum aşermek gebeliğimin ilk döneminde müthiş yeşil erik canım çekti yazık eşim heryeri aradı sordu bi yerde buldu ama oda dondurulmuş istediğim tadı alamadım hala aklımda o var malesef doğurmadan bi yiyebilsem

saol canım. herkes koyu bir muhabbete dalmış herhalde mesajımı gören bir tek sen oldun
o gün çok kötüydüm gerçekten ve çok korktum birdaha asla yalnız hastaneye gitmem artık.
bu arada bebişimin hareketleri artık daha netleşti hergün pıtır pıtır içimde oynuyo ve ben hissediyorum. dünki doktorum zayıf olduğun için bu kadar net dedi. dün kuzenim elini koydu göbeğime ve benim sıpam normalde elini koyunca ve annesi konuşunca dururken, kuzenime hareket etti oğlum güzelden anlıyor eheheeh

valla dünürr şimdi elimd eiçiyorum yeterki siz kızmayınn benim oglumda aslan gibi olacak inşallahh :))) behlülümmmmmmmmmmm

;;
:)) evet beyoğlunda biyerde var genelde aşeren bayanlar için donduruyolarmış bazı meyveleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…