2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim tekrar geçmiş olsunn bayılma gibi bir durumun olmuşş canımm dikkat et canımm aslında işte tek gitmememz lazım aslındada valla bend ekızımı bırakıyorum bababanesine bende hep tek gidiyorumm allah esirgesin ne diyeyimm canımm kedine ardamıza dikkat et

rica ederimm
geçmiş olsun..allah kimseye o durumu yaşatmasın ..ya yere düşerken br yerlere çarpsaydın vallahi allah seni ve bebişini korumuş canım
yaa bende geçen haftadan beri anlıyorum pıtırcığımın pıt pıt larını
ama bu hafta kabızlığım var karnım daşşşş gibi her zaman hissedemiyorum
vaww erkek dediğin anasının karnındayken belli olurmuşş

zonox geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor çok güçsüz kalabiliyorum hatta bu sabah servisi beklerken oldum yığılp kalacakmışım gibi hissediyorum yada merdiven çıktığımda oluyor ya kan şekerimiz düşüyo yada dirençsiz kalıyoruz

saol kuşum. valla artık yalnız gitmemek gerekmiş özelliklede aç karna:78:ardam isyan etti açlığıma

19 haftalık Allah izin verirse bir kızım olacak çok zor dönemler atlattık 2li testler yüzünden ama sonuçlar temizçıktı çok şükür bende hemen aranza katılıyım dedim

aramıza hoşgeldin canım... 2 li testin sonucu kaç çıkmıştı benimde sorun oldu amniyosentez yaptırdım şimdi sonucumu bekliyorum..

hoşgeldin canım aramıza benimde 18 haftalık hamileliğim doktorum banada 15 mayıs en geç doğum olur dedi..oğluşun olcak adıda çınar çok güzel bayıldım benimde kızım olucak allah nasip kısmet ederse..

canım çoook geçmiş olsunn.. bende pazartesi günü işyerinde düştüm bayıldım hiç hatırlamıyorum hastaneye kaldırmışlar o gün hastanede kaldım,doktorum da geldi ama herşey yolunda bebek gayet ii dedi .. tansiyonum düştü sanıyorumm.benim kimsem olmadığı için çoğu kez yanlız gidiyorum heryere rabbime emenetim.. ben hala hissetmiyorum bebeişimi ama normalmiş bekliyoruz bakalım..

1:79 çıkmıştı risk ense kalınlığıda 4.5 ben fishli testyaptırdım ön sonuçlarını aldım temiz çıktı ama inana o sonuç beklerken ve amniyosentezi yaptırana kadar neler çektiğimizi Allah bilir sakın canını sıkma inş senin de sonuçların temiz çıkacak bakta gör

:) belli benimde bir kızım olacak nasıl güzel kıyafetler var ben şimdiden almaya başladım bile :84:insan görünce dayanamıyo

OHHH kızlar coştu topikte
ya vaktim olsada bende alsam bişeyler
mevsime uygun kıyafet bulamıyorum
şuand akışlıklar var bizimkilere yaza doğacak olmuyo sezonu tutturamıyorum
ancak büyük avm gdinc hallederim alışverişimi

saolun kızlar allah razı olsun. ben düşük tansiyonluyum bu nedenle uzun süre aç kalmak ben de baygınlık yaratıyor. zaten doktor kontrolünde 10-04 çıktı tansiyonum iyice düşüyor. defnetuğba, canım sen de servis beklerken sırtını biryere daya ki güç al

semaysem, bende de aynı durum var kabızımm ölüyorum valla. ben birde anal fissürüm çatlağım var. bugün 4 gün sonra ilk kez tuvalete gittim. kabız olunca ve mesanen dolu olunca bebeğin yeride daralırmış napcaz bilmiyorum.

cerenliyağmur, canımm çok geçmiş olsun sanada. allah koruyor bebeklerimizi. inşallah bir daha yaşamayız böyle bir şey

ben tatil için bikinisini bile aldım fırfırlı fırfırlı

canım benimde 1:171 çıktı ense kalınlı 1.6 çıktı önce cvs yaptırdım amniyosentez gibi yine ama kordon bağından alınıyor ve 12ile 14 haftalar arasında oluyor..yanlız onda üreme olmadığı için geçen gün amniyosentez yaptırdım 23 aralıkta çıkacak sonucum inşallah..allah sesini duysun umarım temiz çıkarda bende rahat bi nefes alırım,sonucum çıkmadığı için bişeyde alamıyorum

bende alırken ince olmasına dikkat ediyorumm kalınları almıyorumm yaza geldiği içinn haklısın mevsim tutmuyor alırken ayarı tutturmalıyız:))

canım benimde 1:171 çıktı ense kalınlı 1.6 çıktı önce cvs yaptırdım amniyosentez gibi yine ama kordon bağından alınıyor ve 12ile 14 haftalar arasında oluyor..yanlız onda üreme olmadığı için geçen gün amniyosentez yaptırdım 23 aralıkta çıkacak sonucum inşallah..allah sesini duysun umarım temiz çıkarda bende rahat bi nefes alırım,sonucum çıkmadığı için bişeyde alamıyorum

zonox hoşgeldin canım geçmiş olsun bu arada noel baba kıyafetli tikırına bayıldım toxoplazmayı aç karnına mı yaptırdın aslında bende yaptırmak istiyorum benim de bağışıklığım yoktu

sizlerin sonuçlarını valla bend eçok merak ediyorum dortinin ve seninde inşallahh sonuçlarınız temiz çıkacakk canımm başka sonuç bekliye varmıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…