saol canım. herkes koyu bir muhabbete dalmış herhalde mesajımı gören bir tek sen oldun
o gün çok kötüydüm gerçekten ve çok korktum birdaha asla yalnız hastaneye gitmem artık.
bu arada bebişimin hareketleri artık daha netleştihergün pıtır pıtır içimde oynuyo ve ben hissediyorum. dünki doktorum zayıf olduğun için bu kadar net dedi. dün kuzenim elini koydu göbeğime ve benim sıpam normalde elini koyunca ve annesi konuşunca dururken, kuzenime hareket etti oğlum güzelden anlıyor eheheeh
saol canım. herkes koyu bir muhabbete dalmış herhalde mesajımı gören bir tek sen oldun
o gün çok kötüydüm gerçekten ve çok korktum birdaha asla yalnız hastaneye gitmem artık.
bu arada bebişimin hareketleri artık daha netleştihergün pıtır pıtır içimde oynuyo ve ben hissediyorum. dünki doktorum zayıf olduğun için bu kadar net dedi. dün kuzenim elini koydu göbeğime ve benim sıpam normalde elini koyunca ve annesi konuşunca dururken, kuzenime hareket etti oğlum güzelden anlıyor eheheeh
valla dünürr şimdi elimd eiçiyorum yeterki siz kızmayınn benim oglumda aslan gibi olacak inşallahh :))) behlülümmmmmmmmmmm
maşallahh
cinsiyet belli değilmi?
maşallahh
cinsiyet belli değilmi?
19 haftalık Allah izin verirse bir kızım olacakçok zor dönemler atlattık 2li testler yüzünden ama sonuçlar temizçıktı çok şükür bende hemen aranza katılıyım dedim
herkese çok teşekkürler..inşallah hepimiz sağ salim atlatırız bu güzel günleri..evet ilk bebeğim,sayılır yani :) daha önce 8 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden bu ilk gibi gelio bana :) 18 haftalık hamileyim ben de,şimdilik her şey ii gidio,hayırlısı olsun,hepimiz için tabi ki..oğlum olacak inşalah,en geç 16 mayısta doğar dedi doktorum..çok ii bi doktor,çok memnunum,beni çok rahatlattı her açıdan,kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıorum her yanına gittiimde :) isim olarak da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet..
aramıza hoşgeldin canım... 2 li testin sonucu kaç çıkmıştı benimde sorun oldu amniyosentez yaptırdım şimdi sonucumu bekliyorum..
hoşgeldin canım aramıza benimde 18 haftalık hamileliğim doktorum banada 15 mayıs en geç doğum olur dedi..oğluşun olcak adıda çınar çok güzel bayıldım benimde kızım olucak allah nasip kısmet ederse..
canım çoook geçmiş olsunn.. bende pazartesi günü işyerinde düştüm bayıldım hiç hatırlamıyorum hastaneye kaldırmışlar o gün hastanede kaldım,doktorum da geldi ama herşey yolunda bebek gayet ii dedi .. tansiyonum düştü sanıyorumm.benim kimsem olmadığı için çoğu kez yanlız gidiyorum heryere rabbime emenetim.. ben hala hissetmiyorum bebeişimi ama normalmiş bekliyoruz bakalım..
:) belli benimde bir kızım olacak nasıl güzel kıyafetler var ben şimdiden almaya başladım bile :84:insan görünce dayanamıyo
rica ederimm
geçmiş olsun..allah kimseye o durumu yaşatmasın ..ya yere düşerken br yerlere çarpsaydın vallahi allah seni ve bebişini korumuş canım
yaa bende geçen haftadan beri anlıyorum pıtırcığımın pıt pıt larını
ama bu hafta kabızlığım var karnım daşşşş gibi her zaman hissedemiyorum
vaww erkek dediğin anasının karnındayken belli olurmuşş
zonox geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor çok güçsüz kalabiliyorum hatta bu sabah servisi beklerken oldum yığılp kalacakmışım gibi hissediyorum yada merdiven çıktığımda oluyor ya kan şekerimiz düşüyo yada dirençsiz kalıyoruz
OHHH kızlar coştu topikte
ya vaktim olsada bende alsam bişeyler
mevsime uygun kıyafet bulamıyorum
şuand akışlıklar var bizimkilere yaza doğacak olmuyo sezonu tutturamıyorum
ancak büyük avm gdinc hallederim alışverişimi
1:79 çıkmıştı risk ense kalınlığıda 4.5 ben fishli testyaptırdım ön sonuçlarını aldım temiz çıktı ama inana o sonuç beklerken ve amniyosentezi yaptırana kadar neler çektiğimizi Allah bilir sakın canını sıkma inş senin de sonuçların temiz çıkacak bakta gör
OHHH kızlar coştu topikte
ya vaktim olsada bende alsam bişeyler
mevsime uygun kıyafet bulamıyorum
şuand akışlıklar var bizimkilere yaza doğacak olmuyo sezonu tutturamıyorum
ancak büyük avm gdinc hallederim alışverişimi
1:79 çıkmıştı risk ense kalınlığıda 4.5 ben fishli testyaptırdım ön sonuçlarını aldım temiz çıktı ama inana o sonuç beklerken ve amniyosentezi yaptırana kadar neler çektiğimizi Allah bilir sakın canını sıkma inş senin de sonuçların temiz çıkacak bakta gör
ben tatil için bikinisini bile aldımfırfırlı fırfırlı
canım benimde 1:171 çıktı ense kalınlı 1.6 çıktı önce cvs yaptırdım amniyosentez gibi yine ama kordon bağından alınıyor ve 12ile 14 haftalar arasında oluyor..yanlız onda üreme olmadığı için geçen gün amniyosentez yaptırdım 23 aralıkta çıkacak sonucum inşallah..allah sesini duysun umarım temiz çıkarda bende rahat bi nefes alırım,sonucum çıkmadığı için bişeyde alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?