Yaptığım ciciler
Uploaded with ImageShack.us
kızıma ördüğüm etek ...
[/U
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bunlarda ; mini patikler ... bebek şekeri yapıyorum ....
canım kızıma ördüğüm atkıRL]
nevracım ördüklerine bayıldım nekadar maheretliymişsin hepsi ne güzel olmuş özellikle patikler çok hoş güle güle sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
Canım benim daha güzelleri sizlerin olsun..Çok merak ediyorum inş. resimdeki kadar güzeldir..Sivastaki babyland mağazasının sitesinden aldım tesadüfenn:))fdilek yatağınız çok güzel gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en güzel park yatağı sende bebeğinde gülü güle kullanın
canım herşey çok güzel olmuş...
ben de heves ettim şimdi.. ben de yarın gardoraba yerleştireyim :)))
canım bebeğinde sende sağlıkla güle güle kullansın.....içine sindirisn herşeyi :)
Eki Görüntüle 135217 Eki Görüntüle 135218 Eki Görüntüle 135216 Eki Görüntüle 135215
henüz yapılıyo bugün para vermeye gittik de resimlerini çekip koymak istedim ahh bi gelsede yerleştirsemmm
Kdilara süslünün odaı hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah.
çok teşekkür ederim canımmm
Fdilek senden msj beklerim canım :)
ysh bu arada o patikleri Nevraa şekerler için hazırlıyormuş canım
Dilaracim, gule gule kullanin insallah, cok guzel gorunuyor beyaz beyaz misler gibi. Insallah istediginiz gibi yaparlar, sorunsuz ve zamaninda.
Bizde odamizi siparis verdik, subatin sonu gelicek, heyecanla bekliyoruz
kdilara güle güle kullansım bebişin benimki de buna çok benziyor haftaya gelicek o zaman ben de koyarım resımlerını..bu arada duvarları duvar kağıdı mı yoksa boya mı yapacaksınız kızlar? ben karar veremedım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?