2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Son düzenleme:
nevracım ördüklerine bayıldım nekadar maheretliymişsin hepsi ne güzel olmuş özellikle patikler çok hoş güle güle sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin rabbim

yazamadığım tüm arkadaşlar sizinde cicielriniz hayırlı olsun iyi günlerde güle güle giydirin inşallah...

fdilek yatağınız çok güzel gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en güzel park yatağı sende bebeğinde gülü güle kullanın
Canım benim daha güzelleri sizlerin olsun..Çok merak ediyorum inş. resimdeki kadar güzeldir..Sivastaki babyland mağazasının sitesinden aldım tesadüfenn:))

Kdilara süslünün odaı hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah.

Fdilek senden msj beklerim canım :)

ysh bu arada o patikleri Nevraa şekerler için hazırlıyormuş canım

Dilaracim, gule gule kullanin insallah, cok guzel gorunuyor beyaz beyaz misler gibi. Insallah istediginiz gibi yaparlar, sorunsuz ve zamaninda.
Bizde odamizi siparis verdik, subatin sonu gelicek, heyecanla bekliyoruz

teşekkür ederizzzzzz çok güzel duygular valla inş dediğin gibi güzel işçilik yaparlarda ay şurada şu var şurda yanlışlık olmuş gibi cümleler kurmaya gerek kalmaz bu arada kırık beyaz canım tam beyaz almadım çok çiğ duruyo diye

kdilara güle güle kullansım bebişin benimki de buna çok benziyor haftaya gelicek o zaman ben de koyarım resımlerını..bu arada duvarları duvar kağıdı mı yoksa boya mı yapacaksınız kızlar? ben karar veremedım henuz

ben bi kısmını duvar kağıdı yapmayı düşünüyodum ama vazgeçtim pembe beyaz badana yapıcam çünkü duvar kağıdı belli bi süre sonra sıkıcı olabilir ve potlşır bu arada teşekkür ederimmm gelsinde koy bakalım merak ettim valla

Son düzenleme:
ben kağıt yaptrdm kızımın odasına bugün yapıldı resimlerini eklemeye çalışıcam kızlar çok cici oldu

kızımın odası da bu olcak teyzeleri dolabındaki karamel perdeler pembe olcak ve dolap kulpları kristal olcak

bu da uyku setimiz teyzeleri funnababy gerçekten kalite olarak çok farklı ve düğme fermuar yok bebekler koparıp yutmasn die yatak kenarlıklarının kılıfları da çıkıp yıkanabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…