• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

iyiyiz canım siz nasılsınız prensesinle..
bende oğluşumun profil resmini koydum nasıl olmuş :69:

ellere bak nasılda yanağına koymuş yakışıklı benim kızda ellerini hep yumruk yapıyo sinirli bişey mi olacak ne
iyiyiz tatlım bugün vajinamda ve kasığımın alt kısmında kasılmalar var oturuken biraz rahatsız ediyor onun haricinde iyiyiz siz nasılsınız tatlım yakışıklın nasıl

günaydın kızlarrrr.... cumartesi günü doktora gittim kızımı gördüm yine... 348 gr olmuş benim tombul tosbağam :)))) DETAYLI ULTRASON VE GEBELİK ŞEKERİ ÖLÇÜMÜNÜ YAPTIRMAM İÇİN RANDEVÜ ALACAKMIŞIM :))) HADİ BAKALIM DEDİM VE İLK ODASININ EŞYASINIDA ALDIM... ODASINA HALI ALDIM.. ÇOK ŞIK BEŞİKLER VAR ODA TAKIMLARI FİYATLAR ACAYİP UÇUK... BİR ODA TAKIMINA 4000 TL İSTİYOLAR... ALLAHTAN EŞİMİN İŞLERİ MOBİLYACILIKTA KENDİSİ AYNISI YAPACAK :)))) ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALACAKLARA VALLAHİ...

maşallaah :nazar: kızına..baya büyümüş ama şimdiden tombullaştırma kızı canım,ne de olsa kız :12:
gerçekten bebek odası diyince fiyatları uçuruyorlar,halbuki hepsinin maliyeti aşağı yukarı aynı..neyse şanslıymışsın,
kendiniz yaptıracaksanız hem daha uygun hem de daha güzel olur..

bayans'cım mesajında 23'te doğurdum diyorsun sanırım yanlış yazdın.eğer doğru anladıysam 2. ye hamilesin.allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.zor olur mu demişsin:9her güzel şeyin bir zorluğu olur değil mi?sonuçta evlat yetiştiriyoruz.onları sadece beslemek,temizlemek..değildir annelik.annelik karşılıksız vermektir.peş peşe iki çocuk yorucudur fakat çok güzel yanları da var.mesela ;iki kardeş çocukluk dönemlerini birlikte yaşıyorlar,oynuyorlar,didişiyorlar..ama beraber büyüyorlar.iki arkadaş gibi.anne için de bir anda büyüyüp anaokulu,ilk okul döneminde anne özgür oluyor ve herşey normale dönüyor.zaten bir çocuk seni çoğu şeyden mahrum bırakıyor.önceliklerimiz değişiyor.iki tane olursa ne değişir ki?sadece ileride ikisini birden büyütmenin rahatlığını yaşarsın.eğer anne olmaya karar verdi mi bir insan senden götürdüklerini değil;sana kattıklarını düşünmeli.onları hayata hazırlarken geleceklerinin temelini bebeklikten başlayarak atmalı(manevi anlamda)yani onları herşeyiyle dolu dolu yetiştirmeli.hamileliği,bebeği insan özlüyor mu demişsin.kişiden kişiye değişir tabi...ben anaç bir insanım çocuklarımı ve aile ortamını çok seviyorum.eğer mutluysanız,huzurunuz yerindeyse,çocuklar da büyümüşse,hele hele sizden ısrarla kardeş istiyorlarsa,elinizi taşın altına koyma cesaretini gösterebiliyorsunuz.ben şu an çok özgürüm,çocuklar büyüdü.3.belki beni bi dönem zorlar bilemiyorum,ama sevgnin aşamayacağı engel yoktur bence.hakkında hayırlısı olsun canım.:nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu:47: Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş :47: çok sinirim bozuldu ya:43: Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide :47: Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim :1: Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin :9: Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım:31:

cinsiyet değişimi olunca büyükler kabullenemiyor tatlım bende yaşadım aynı şeyi ama umurumdamı hiiçç te değil çocuk benim çocuğum kimseyi ilgilendirmez

ellere bak nasılda yanağına koymuş yakışıklı benim kızda ellerini hep yumruk yapıyo sinirli bişey mi olacak ne
iyiyiz tatlım bugün vajinamda ve kasığımın alt kısmında kasılmalar var oturuken biraz rahatsız ediyor onun haricinde iyiyiz siz nasılsınız tatlım yakışıklın nasıl

biz iyiyiz canım sen naslsn bebş nasıl...
landsarc bu arada maaşllh oğluşuna :nazar: :nazar:

yakışıklı dimi teyzeleri oğluşum..canım benim hep öyle eller yüzünde biliyormusunuz..
karizma mı yapıyor nedir şimdiden..burnu aynı ben gibi duruyor hatta dr.bile söyledi..
profilden de babası aynı dedi ama ben tam benzetemedim daha..

iyiyiz tatlım yaa,benim sağ gögsümün altında batmalar ağrılar oluyor ara ara..
ani ağrılar kasıklarda oluyor bende de ve dikkat ettim yorulunda ayakta kalınca daha çok oluyor..
hemen bir magnezyum içiyorum iyi geliyor canım.sen kullanmıyormusun..

landsarc canımm ne kadar güzel gözüküyor ya Rabbimin mucizesi gerçekten,daha kese içinde nasıl belli oluyor
eli yüzü,çenesi sağlam kız olduğu çenesinden bile belli oluyor:9::1:

landsarc canımm ne kadar güzel gözüküyor ya Rabbimin mucizesi gerçekten,daha kese içinde nasıl belli oluyor
eli yüzü,çenesi sağlam kız olduğu çenesinden bile belli oluyor:9::1:

yok canım kız değil erkek,ama çenesi sağlam görünüyor evet..gerçekten mucize canım,saol tatlım..

Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu:47: Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş :47: çok sinirim bozuldu ya:43: Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide :47: Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim :1: Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin :9: Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım:31:

kuşum erkek anaları hep böyle yapıyor. oğlunun oğlu olacağını duyunca zil takıp oynayası geliyor. neden? işte soyadı taşıma vs konusu yüzünden. sen ne yaparsan yap bi çoğu da bu zihniyette. şimdi onun aman kimseye söyleme vs demesini kız bebeği istemiyo gibi algılama. demekki erkek torunu olacağını herkese göğsünü gere gere epey bi ballandırarak anlatmış olacakki tersini söylemek biraz zor gelio olabilir. ama ben eminim kızın doğunca da o babannenin sevgisinde pek bi değişiklik olmayacak. ama alınmakta tabii ki haklısın da yine de serinkanlı olmaya çalış. hemen yok bi de beni boşa fln gibi laflar söyleme. boşu boşuna huzurunuzu bozmayın. hem babalar kız çocuklarına daha bi düşkün oluyo. ben bi kaç örneğine tanık oldum. o yüzden böyle eften püften şeylerden ne kendini ne de prensesi üz. yerim onu ben :16:

yakışıklı dimi teyzeleri oğluşum..canım benim hep öyle eller yüzünde biliyormusunuz..
karizma mı yapıyor nedir şimdiden..burnu aynı ben gibi duruyor hatta dr.bile söyledi..
profilden de babası aynı dedi ama ben tam benzetemedim daha..

iyiyiz tatlım yaa,benim sağ gögsümün altında batmalar ağrılar oluyor ara ara..
ani ağrılar kasıklarda oluyor bende de ve dikkat ettim yorulunda ayakta kalınca daha çok oluyor..
hemen bir magnezyum içiyorum iyi geliyor canım.sen kullanmıyormusun..

karizma olcak kesin ay ya artık bende detaylıya gitsemde bu kadar net görebilsem kızımı
magnezyum bende kullanıyorum sadece sancım olunca kullanıyordum eskiden şimdi doktor günde 1 kez kullan hem erken doğumuda engeller dedi kahvaltıdan sonra içiyorum bi tane ama bu sancı olunca çok canım yanıyor

karizma olcak kesin ay ya artık bende detaylıya gitsemde bu kadar net görebilsem kızımı
magnezyum bende kullanıyorum sadece sancım olunca kullanıyordum eskiden şimdi doktor günde 1 kez kullan hem erken doğumuda engeller dedi kahvaltıdan sonra içiyorum bi tane ama bu sancı olunca çok canım yanıyor

ya aslında ben düzenli kullanıyorum sadece böyle ağrı hissettiğim günlerde kullanıyorum..ama hergün alsam mı bende..:44:
1 ayın var canım detaylı için aşağı yukarı,merak etme çabucak geçiyor zaman ama biz sabırsızlanıyoruz tabi..
bu arada bu bu görüntü detaylıdan değil,4b.görüntüden her kontrolümde bunla da bakıyor dr.bunu böyle cdye çekiyoruz..:69:

kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.

selam ; ben geçen gün yaptırdım 20. haftamda tel doz biraz acıyor ama geçer sanırım yan etkisi var mı bilmiyorum dr son gidişimde aşıyı bana hatırlatmıştı yaptırmam gerektiğini söyledi ben de sağlık ocağı ne derse ona güveniyorum ....

Back
X