Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu

Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş

çok sinirim bozuldu ya

Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide

Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim

Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin

Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım