2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım.. bende de aynı problem vardı ama son tahlilde nispeen iyi çıktı ama son care 7 tane gentamisin iğne verdi doktorum sonra gecti. inşallah geçer seninde cnm..

geçmiş olsun canım.. bende de aynı problem vardı ama son tahlilde nispeen iyi çıktı ama son care 7 tane gentamisin iğne verdi doktorum sonra gecti. inşallah geçer seninde cnm..

Sağol canım.Evet biliyorum senin problemini de.Ama sonunda geçtiğine çok sevindim.Darısı iğnelik olmadan başıma inşallah.

Sağol canım.Evet biliyorum senin problemini de.Ama sonunda geçtiğine çok sevindim.Darısı iğnelik olmadan başıma inşallah.

amin canım inşallah.. birde canım eğer kum dökme ihtimalin varsa ıspanak yeme o azdırırmış sanırım. birde canım bayramda benim midem cok yanıyordu annem bana karbonatlı su içirdi üzerine tahlilim iyi çıktı. sonradanda birisinden karbonatlı suyun iyi geldiğini duydum. geçektnde doğru mudur bilmmem ama ben yinede söliim dedm..

canm karbonatli suyu ben yazdim ama kimse kale almadi.ben ilk gebeligimde bu sekilde atlatmistm.cok faydasi var.

anladım canım.. ben görmemiştim senin yazdıgını bir zararı yoktur dil mi ben yne içsem tekrar olmasın diye..

canm eger idrar yolu enf.gectiyse icmene gerek yok.bana o zamanlar ingiliz bir dr.solemisti ic diye.ben 3 gun ictim sabah ve aksamlari.iyilesmistm sonrada.gercekten faydasini gordm.sennde aklinda olsn.

canm eger idrar yolu enf.gectiyse icmene gerek yok.bana o zamanlar ingiliz bir dr.solemisti ic diye.ben 3 gun ictim sabah ve aksamlari.iyilesmistm sonrada.gercekten faydasini gordm.sennde aklinda olsn.
herkese iyi akşamlar
biraz geçmişi okudum ama hepsine yetişmem mümkün değil. benimde romatizma ağrılarım arttı bu günlerde suan sol dizimde atkı sarılı geziyorum dayanılmaz ağrımaya başladı ilaçda içemiyorum .Bu idrar yolu ile ilgili sanırım bendede bir sorun var sağ tarafımda böbreğimden karnıma doğru olan yan tarafım çok ağrıyor . gelecek hafta doktorumla randevum tahlil istemeyi düşümnüyorum . sizlereki ağrılarda böylemiydi . bu karbonatlı suyu nasıl hazırlıyorsunuz ve ne zaman içiyorsunuz bende içeyim faydası varsa .

iyi akşamlşar arkadaşlar, her şey yolundadır inşallah
slm cnm çok şükür herşey yolunda..inş böylede devam eder..
cnm minoset içebilirsin..doktor sadece bu ağrı kesiciyi verdi..bendede romatizma var içince iyi geliyo çok şükür... sağ tarafta ağrı oluyo bu dönemde büyüyün rahim böbreklere ve mesaneye baskı yapıyo genelde lavaboya gittiğindede ağrıya bilir..bende vardı 2 gün sürdü geçti çok şükür..

canm genelde sag taraf agrilar bobrekle ilgilidir.oda idar yolu ilg.olur.ben bir tatli kasigi karbonati bir su bardagi suyla karistiriyodm,once tahlil yaptir.

canım ben istanbuldayım ama ailem etlik te oturuyo. kardeşim geçen sene orda yaptı normal doğum heralde 1 milyara mal olmuştu epidural oldu.

Merhaba tatli anneler ve bebisler
Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben de oglusumda iyiyiz cok sukur. Bugun tetanoz asimizi olduk. Bi sıkıntı yok simdilik. Bu arada koca gobisimi ve bebisimin cicilerinin resmini eklemek istiyorum. 50 msj olmadan yukleniyo mu?

hayr canım yuklenmyr braz daha yazarsan mesaj doldururuz evel allah evet kızlar yeni göbüşleri ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…