- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.921
hoşbulduk hatunlar...nasılsınız...
hoşbulduk hatunlar...nasılsınız...
kızlaaarrr kaynatıyorsunuz yineama ben uyku moduna geçtim.. size iyi geceler ... biz kaçar bebeişleri ve sizleri çooookk
Sürekli yemek iyiyorum..afedersiniz hazımsızlık sorunum yok... Hep aç geziyorum o yüzden
cnm ben bi düşük yaptım.. öyleyse hiç yanaşmamalıyım bebişe...al yavrunu kucağına bakalım 1 taneyle dura bilirmisin..bide biliyosun tek çocuğun eğitimi daha zor oluyo...toplumda bile farklılıkları belli oluyo cnm...tabi bu senin takdirin..
slm cnm...ilk hamil olduğunu öğrendiğinde yaptımadınmı...ben yaptırdım sanırım..toplu testlerde..bizde yaptırmalımıyız:26:
cnm nasıl yani amniyosentez 2.200 e yapıldı bildiğimiz 2 bin + 2oo tl mi :97:
Kızlar karnımız açıktığında hemen yemeğe yönelmemeliymişiz biraz meyve yeyip bastırmalıymışız...
ewt haklsin canm.bu arada simdi farkettm.ayni gun dogum yapacaz senle.
ay sorma ya...neler iyiyorum neler...artık kilo almaya başladım hissediyorum tartı yalan demiyo..doktorum ne dicek merak ediyroum vallahi..ay bnde surekli aç gezyrm yaaMeyve yiyorum artık yoksa şişerim diye
:26: Ay ne kadar çok paraymış ya... Hadi imkanı olanlar bi yanada... Imkanı olmayan annelere yap deseler... Ay bence bunu devlet karşılamalı..evet canım aynen öyle!
TOPİĞE DAHA FAZLA UĞRAMALISIN...YADA AKTİF OLMALISIN TATLIM... SANIRIM EVET CNM... YAZ BİŞEYLER TOPİĞE ARKA ARKAYA TAMAMLAMAK İÇİN... HEMEN EKLE RESİM CNM.. CİCİMİ EKLİCEKSİN
evet canim hem cicileri hemde kocaman olan gobisimi eklicem. Toplamda on kilo aldim da :)
Ewet canım aynı gidiyoruz...Birde benim usg 4 gün önde çıkıyor senin nasıl...Hissediyormusun bebişin hareketlerini...Canım birde bişey soracağım...Ben sanki bebeği aşağıda taşıyorum...Şişlik gibi bişey hissediyorum...Sen ne hissediyorsun...
kizlar yaa ben cok sik acikmaya basladim ozellikle bu saatlerde karnim cok kaziniyo. Hatta. Yine simdi yedim biseyler :) meyve yiyorum ama bastirmiyor ya da cok kisa bir sure idare ediyor!ne olacak benim halim!!
oh maşallah cnm...bebişini nezaman gördün en son kaç gr olmuş... Tepikliyomu seni... Istersen sen imageshake yükle link olrak ver cnm.. Direk kopyala resim yklemeye bilirsin direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?