2011 Nisan Anneleri

kızlaaarrr kaynatıyorsunuz yine ama ben uyku moduna geçtim.. size iyi geceler ... biz kaçar bebeişleri ve sizleri çooookk

evet canım aynen öyle!

ewt haklsin canm.bu arada simdi farkettm.ayni gun dogum yapacaz senle.

Ewet canım aynı gidiyoruz...Birde benim usg 4 gün önde çıkıyor senin nasıl...Hissediyormusun bebişin hareketlerini...Canım birde bişey soracağım...Ben sanki bebeği aşağıda taşıyorum...Şişlik gibi bişey hissediyorum...Sen ne hissediyorsun...

ay bnde surekli aç gezyrm yaa Meyve yiyorum artık yoksa şişerim diye
ay sorma ya...neler iyiyorum neler...artık kilo almaya başladım hissediyorum tartı yalan demiyo..doktorum ne dicek merak ediyroum vallahi..
evet canım aynen öyle!
:26: Ay ne kadar çok paraymış ya... Hadi imkanı olanlar bi yanada... Imkanı olmayan annelere yap deseler... Ay bence bunu devlet karşılamalı..

Kızlar rahimn bi kısmı göbek deliği hizasında... çıkıcak inş yukarı ki çıkıyoda...inş 24 haftada baya çıkmış olucakmış yukarıya...

Bu haftada rahimin tepe noktası göbek deliği hizasına kadar büyümüştür. Bu dönemden sonra 38. haftaya kadar her hafta yaklaşık 1 santimetre yükselir.

benm son adet tarihimle usg hic uyusmuyo.usg onde gidiyo yani.son adet tarihim 14 temmusdu.usg iki hafta onde benm canm.ewt bebegin hareketletni hissediyorum.amam babamiz hissedemiyo.bende hep asagida hissediyodum.daha yeni bu hafta sanki yukari geldi.ama emin deilim.

Kizlar yaa Ben cok sik acikmaya basladim ozellikle bu saatlerde karnim cok kaziniyo. Hatta. Yine simdi yedim biseyler :) meyve yiyorum AMA bastirmiyor ya da cok kisa bir sure idare ediyor! ne olacak benim halim!!

kizlar yaa ben cok sik acikmaya basladim ozellikle bu saatlerde karnim cok kaziniyo. Hatta. Yine simdi yedim biseyler :) meyve yiyorum ama bastirmiyor ya da cok kisa bir sure idare ediyor! ne olacak benim halim!!

hepimiz bu dertten müzdaribiz cnm... Yiceksin yapa bileceğin bişey yok...hamura yüklenme sen doğru besine karar ver...bol bol salata ye..bak ben napıyorum
normal salata yapıyorum içine beyaz peynir küp küp bide etimek kırıyorum işte güzelce..onu iyiyorum çok acıkırsam tutuyo cnm

offffffffff kizlar ya su kocam tarafimdan biktim artik.ta amerikada bize rahat vermiyolar.sabahtan bu yana sinirden deli oldum.istahim kapandi.kocama anlattim cevap bile verme diyo.ama beni resmen kocamla kavga etmek icin aramiza laf sokuyolar.napiyim sizce.tam bir cingeneler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…