2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumaktan yazı yazamadım. herkez iyi gibi görünüyor maaşallah allah daim etsin inşallah.migren ve boyun ağrımdan fazla giremiyorum.hareketleri hissetmeye başladığınızda beri daha iyi hissediyosunuzdur heralde.

TOPİĞE DAHA FAZLA UĞRAMALISIN...YADA AKTİF OLMALISIN TATLIM... SANIRIM EVET CNM... YAZ BİŞEYLER TOPİĞE ARKA ARKAYA TAMAMLAMAK İÇİN... HEMEN EKLE RESİM CNM.. CİCİMİ EKLİCEKSİN

EVET EVET ÇOK MUTLU OLUYORUM CNM... İKİNCİ BEBEĞİMDE LİPOSAKŞIN YAPTIRCAM KARIN YAĞIMDAN GÜMBÜR GÜMBÜR HİSSETMİYORUM BANA GELENE KADAR AHAHA AZALIYO...

evet canım benm ilk bebegim muthiş bişeymiş hareketleri hissetmek yaaaa

Yikica cnm bide sıcak su kompresi yap iyi gelir boynuna..malum bişey süremiyorum...dün kuluçkam feci ağrıyodu ağlatıcak kadar..kociş sağolsun 3 kere yaptı sıcak torbayı ısıtıp sabah olmadan geçti çok şükür

hay maaşaallah şimdiden başladın ha guzel valla ilerde doğum hikayesi başlğıda acarız heyecanlandm şimdi

canım benim önceden de ağrırdı sorun var boynumda şimdi dahada arttı. doğumdan sonra bakcaz bi çaresine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…