- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.581
Benim devlet hastanesinde ayrıntılı 5 dk sürdü bişey anlamadım doktor baktı hızlı hızlı yardımcısına tek tek soledi aynen soyle
plesanta var
ağırlıgı 340 gr
boyu ay unuttum
Amino... Sıvısı var
kalp dort odacıklı
sanırım bu kadar dı sonra da bana kızn mı oluyor maşallah gelişimi iyi dedi bu kadarcık kısa sürdü
işte bende mesa dediğin gibi bu yüzden devlete gitmek istemiyorum 5 dk sürüp başından savılmak istemiyorum
cnm ankarada hangi hastaneye gidiyosun. bende ankaradayımda.
sen hangi hastaneye gidiyosun
35 ytl muayenee ücreti vermiştim doktoruma o kağıda yazdı.daha snrada radyolog un kağıdnı incelemesi için muayene şart yani.
3 boyutlu ultrasdon içinde 100+5 verdim. 5 cd parası:)
dragos şifa hastanesi
Maşallah ya kocaman olmuşresimlerinden bi tanesi bu:)
sağol cnm..çok şükür döndüm eski halime... maşallah hiç hissetmiyorum bi ağırlık vermiyo ilk 3 ay verdiği hissi...pamuk gibi yavrum...maşallah...esracığım eski haline dönmeye başladın demek ki çok şükür baksana düğün dernek geziyorsunen büyük maşallah da oğluşunu iyi toparladı kendini
cnm çok geçmiş olsun... bende geçirdim o hastslığı ama bende ateş yoktu.. belki biraz artmıştır vucut sıcaklığın ateş değildir... multivitamin varsa doktorun verdiği iç..ve bol bol meyve özellikle havuç ve greyfurt tavsiyem cnm...ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞ..Gunaydin guzel anneler
Umarim herkes iyidir, Ben bugun gune kotu basladim. Bogazlarim agriyo, biraz ates ve halsizlik. Misafirim de gelcek, bakalim dinleniyorum INS toparlarim biran once.
Ben bu hafta oldum tetenoz asisini. 20. Haftadan sonra yapiliyormus Ben 22+3 de oldum. Bence yaptirmak da yarar var!
MAŞALLAH BEBİŞİNE YA....bende özledim yavrumu...böyle kiloları arttığını görünce duyunca nasıl mutlu oluyorum.... acaba bizim doktor ayrıntılı yapıcakmı...extra para isticekmi... gereklimi acabamrb arkadaşlar
dün gittim ve 3 boyutluda tam 50 dk boyunca oğluşumu izledim.
ilk yarım saat vücudunda bi anomali varmı diye baktı doktor. çok şükür bi sorun gözükmüyor dedi.
snrada 20 dk boyujnca falan bebeğimin yüzünü dönmesini bekledik elleriyle kapattı yüzünü ama sonunda gördük. aynı babasına benziyor hehehe:)
çok tatlıydı çok tuhaf oldum onu öyle görünce.
24+2 çıktım dün ultrasona göre.
boyumuz 30 cm olmuş. kilomuzda 682 gr dedi.
snrada gittim oğluşuma hastane çıkışı bi kaç tulum aldım. inş. sağlıklı günlerde giysin diye:)
kankim çok hoş beğendim benim aldığımın bire biri sadece seninkinde cibinlik ver gibi yarı başında..hoş duruyo uygunda tevsiye ederim...http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...arka-park-yatak-yatak-uyku-seti-oneriler.html
kızlar park yatak bakıyorum..arkadaşım almıştı hepsiburadan demin gelmiş.kurmuş çok beğenmiş,fiyatıda uygun bakmak isterseniz..Hepsiburada.com : Yuppy Cibinlikli Lüks Oyun Parkı | Anne / Bebek / Çocuk
bunun morunu almış..kızı olacak kısmetse ocak 16 doğumu..moru harika ya,diğer renkler çok hoşuma gitmedi.erkek için çok alternatif yokbu kırımızı mavi en güzeli sanırım..
resimlerinden bi tanesi bu:)
resimlerinden bi tanesi bu:)
kızlar bnmki ayrıntılı deil bu arada 3 boyutlu ultrason diye geçiyor..
ama ayrıntılı şekilde bakıyorlar.
bambik çoğu hastaneye göre çok uygun bnm gittiğim hastanenin fiyatları.
bide şeker yükleme yaptırdım geçen hafta oda 33 ytl idi.
radyolog bi tane var zaten oda bayan adını tam hatırlamıyorum ama sanırım adı meryem
ben mine hanıma gidiyorum doktor olarak.
ben geçen hafta gitmiştim doktoruma. oda bu önümüzdeki hafta içi yaptırırsın dedi.
bnde o dedikten bi hafta snra yaptırdım hem biraz daha büyümüş oldu hemde 1 hafta arayla tekrar görmüş oldum yavrumu:)
çok memnun kaldım yakın olanlar gidebilir gerçekten.
ben aradım orda da fiyat 200 liraymış senin yaptırdığın obserik ultrasonmuş offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?