2011 Nisan Anneleri

Slm anneler ben geldim

Çok gıcık ya ne öyle 5 dakika haftalarca bekliyoruz bebişimizi görelim diye 5 dakikada gönderiyorlR geçen ay benim doktorum öyle yaptı sadece bir hafta erken gitmişim diye yüzüme bile bakmadı açık açık ayrıntılı bakmıycam 5 hafta sonra gel dedi çıkarken ağlıycaktım nerdeyse

evet sadece bir kere deneyim dedim devlet hastanesini bir de çok övmüşlerdi özelden farkı yok yeni çok temiz ilgili diye ...hastaneden cıkınca hemen özele randevu aldım daha 20 gün kızımı görmeme sizler babasına benziyo falan diyorsunuz özeniyorum valla ben verdikleri çıktıyı bile bişeye benzetemedim hastaneden geldiğim gün arkadaşlarımız vardı çıktıya baktık hiç birimiz bebeği göremedik bir ara eşim tamam buldum dedi surası kafası falan dedi .. gösterdi resmi şaşı mı bakayım acaba yine göremedim dedim oyle de kaldı

35 ytl muayenee ücreti vermiştim doktoruma o kağıda yazdı.daha snrada radyolog un kağıdnı incelemesi için muayene şart yani.
3 boyutlu ultrasdon içinde 100+5 verdim. 5 cd parası:)
dragos şifa hastanesi

35 ytl muayenee ücreti vermiştim doktoruma o kağıda yazdı.daha snrada radyolog un kağıdnı incelemesi için muayene şart yani.
3 boyutlu ultrasdon içinde 100+5 verdim. 5 cd parası:)
dragos şifa hastanesi

Teşekkür ederim canım
Çok ilgililermiş fiyatıda uygun toplamda 140 TL
belki bende orda yaptırabilirim Bu arada radyaloğun adı ne?

Son düzenleme:
esracığım eski haline dönmeye başladın demek ki çok şükür baksana düğün dernek geziyorsunen büyük maşallah da oğluşunu iyi toparladı kendini
sağol cnm..çok şükür döndüm eski halime... maşallah hiç hissetmiyorum bi ağırlık vermiyo ilk 3 ay verdiği hissi...pamuk gibi yavrum...maşallah...
cnm çok geçmiş olsun... bende geçirdim o hastslığı ama bende ateş yoktu.. belki biraz artmıştır vucut sıcaklığın ateş değildir... multivitamin varsa doktorun verdiği iç..ve bol bol meyve özellikle havuç ve greyfurt tavsiyem cnm...ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞ..
MAŞALLAH BEBİŞİNE YA....bende özledim yavrumu...böyle kiloları arttığını görünce duyunca nasıl mutlu oluyorum.... acaba bizim doktor ayrıntılı yapıcakmı...extra para isticekmi... gereklimi acaba
kankim çok hoş beğendim benim aldığımın bire biri sadece seninkinde cibinlik ver gibi yarı başında..hoş duruyo uygunda tevsiye ederim...

kızlar bnmki ayrıntılı deil bu arada 3 boyutlu ultrason diye geçiyor..
ama ayrıntılı şekilde bakıyorlar.

bambik çoğu hastaneye göre çok uygun bnm gittiğim hastanenin fiyatları.
bide şeker yükleme yaptırdım geçen hafta oda 33 ytl idi.

radyolog bi tane var zaten oda bayan adını tam hatırlamıyorum ama sanırım adı meryem

ben mine hanıma gidiyorum doktor olarak.
ben geçen hafta gitmiştim doktoruma. oda bu önümüzdeki hafta içi yaptırırsın dedi.
bnde o dedikten bi hafta snra yaptırdım hem biraz daha büyümüş oldu hemde 1 hafta arayla tekrar görmüş oldum yavrumu:)
çok memnun kaldım yakın olanlar gidebilir gerçekten.

Çooooookk teşekkür ederim life city'cimm

Aa şeker yükleme zamanı geldimi iyi çıkmıştır inşallah

bu arada 32. haftana geldiğinde ücretsiz olarak yine bakıcam randevu alırsın dedi radyolog uzmanı.
doktorumda yılbaşında gel dedi
ona gittiğimde diğerine randevu alıcam 1 ay önceden almış oluyorum sanırım

bambikk evet 22. haftadan snra yapıyorlarmış. sonucum iyi çıktı neyseki bi sorun yok

Son düzenleme:
ben aradım orda da fiyat 200 liraymış senin yaptırdığın obserik ultrasonmuş offf ya

kızlar hep soruluyo ama bende sorim karnınız sert değilmi malum bebişler büyüdü....desenize artık böyle gezicez kasıla kasıla ahaha oğlum içerde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…