2011 Nisan Anneleri

Sorun olmamasına sevindim canım

ben aradım orda da fiyat 200 liraymış senin yaptırdığın obserik ultrasonmuş offf ya
ne kadar çok çeşit var :44:

benimki 3 boyutluya gerek yok 2,düzey yaptır dedi 2.düzey daha kapsamlıymış damarları bile belli oluyormuş bence 2,düzey yaptırmak daha mantıklı geldi 3 boyutluya bide 2,düzeye ayrı ayrı para veremem ucuz değiller zati
bnde doktoruma 2. düzeyi yaptırayım dedim
doktorumda biraz daha bekle ve 3 boyutluyu yaptır hemde yüzünü görmüş olursun fln demşti.

selam kızlar....
arada bi yazıyorum ama takipteyim sürekli..
fgüney; bende senin gibi 2. düzey usg fiyatı araştırıyorum.
sen ne zaman yaptırıcaksın. ben daha karar veremedim ne zaman yaptıracağıma.

hımm ikisinden birini seçmek gerekir tabi.
anneden bebeğe giden iki damar varmış. ikiside güzel fln dedi. göbek kordonundaki kan akımınada baktı
bebeğin beslenmesine bakıyormuş damarlarda.

Son düzenleme:
canım ben 22,haftamda yaptırıcam koşuyolu görüntüleme de yaptırıcam sanırım aslında senle beraber yaptırsak aynı yerde fiyatı indirirler bana haber versen iyi olur
170 dediler en son ama 2 kişi 150 yapabilirler belki
selam kızlar....
arada bi yazıyorum ama takipteyim sürekli..
fgüney; bende senin gibi 2. düzey usg fiyatı araştırıyorum.
sen ne zaman yaptırıcaksın. ben daha karar veremedim ne zaman yaptıracağıma.

Kız isimlerinden hoşuma giden 2 ismi paylaşmak isterim..belki bi fikir olur sizin için..

begüm asya
kavin duru------
beren asya
------ İKİZ İSİMLERİ..

Son düzenleme:
Kız isimlerinden hoşuma giden 2 ismi paylaşmak isterim..belki bi fikir olur sizin için..

begüm asya
kavin duru------
beren asya
------ İKİZ İSİMLERİ..

ASYA ismini ben de çok beğeniyom cnm bugün abim yanına da kuran da birşey koysan öbür dünyada allah affetmek için bir sebep ararken bu ismi olabilir dedi kafam karıştı hiç 2 isim düşünmemiştim

Arkadaşlar biz her ay doktora gittiğimizde bakılan ultrason kaç boyutlu oluyor ?Biz her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor,sonra renkli..Sizin söyledikleriniz dahamı farklı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…