2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben şimdi doktora gidicem yaa.
Göbeğimde tüylenme oldu, kara kara.
Alayım mı almayayım mı bilemedim.
Doktora karşı ayıp olur mu, yoksa dokunmayıp sorsam mı?

bende de oldu bı ara başka dr gttmıştım alma sakın dedı dogumdan bı sure sonra dokulur dedı benım ablamda da olmuştu gectı dogumdan bı kaç ay sonra

Kızlar ben şimdi doktora gidicem yaa.
Göbeğimde tüylenme oldu, kara kara.
Alayım mı almayayım mı bilemedim.
Doktora karşı ayıp olur mu, yoksa dokunmayıp sorsam mı?

alışkındır bacım onlar ne uğraşcan boşver bence hem danış doktora badem yağımı kullanıyorsun o mu yaptı yoksa

Merhaba kızlar
Dreamer ecem ve idil ismini bende düşünüyorum çok hoşuma gidiyor

Sarissacım benimde göbeğimde çıktı sinir oluyorum doktorlar normal karşılıyor, doğumdan sonra döküleceğini söylüyorlar, ayıp olmaz :13:

Son düzenleme:

karar vermek zor dimi canım ya...Başka ne alternatifler var sende

alışkındır bacım onlar ne uğraşcan boşver bence hem danış doktora badem yağımı kullanıyorsun o mu yaptı yoksa
Badem yağı kullanıyorum da ondan önce de çıkmıştı zaten.
Ama artırdı mı bilmiyorum.

Benimki de öyle kıl gibi.
Bende önceden de vardı da şimdi çoğaldı.
Göğüs ucumdan da çıkıyor.

Son düzenleme:
karar vermek zor dimi canım ya...Başka ne alternatifler var sende

Çok zormuş
Şimâl düşünmüştük ama anlamı hoş değil Kitabı soldan verilenler (cehennemlikler) demekmiş
Eşimde "Nilsu" diyor ama bilemedim sizce nasıl?

Çok sinir bozucu ya

selam canım nasılsın???

iyiyim çok şükür.bebişle bi sıkıntı yok da malum haftasonu çocuklar evde ,ödevler falan...biri ordan çağırır diğeri öbür yandan.nisandan sonra bakçaklar başlarının çaresine.yarına ders bıraksınlar istemiyorum.sınavlarda başladı,allah yardımcım olsun valla

derin güzel canım ya ama insan kimsenin gönlü kırılmasın istiyor işte

Çok zormuş
Şimâl düşünmüştük ama anlamı hoş değil Kitabı soldan verilenler (cehennemlikler) demekmiş

beb beğeniyorum nilsuyu ama en yakın arkadaşımızın eşinin adı nil onun için koymam diyorum
öyle kuzum artık büyükler sanada faydaları olsun azcık hem kardeş kardeş diye tutturuyorlar hemde seni yoruyorlar küçük yaramazlar sizi

Günaydınnn
Bugün 1.30 da randevum var.
Heyecan mı yaptım nedir, erkenden uyandım

Canım hadi bakalım görücen yine bebişini, tadını çıkar....

tiancu neden senden idrar kültürü istedi doktorun?Bende yaptırdım bu ay,benimde birşey çıkmadı ama mesane bakı yapıyor bende,sanırım doğumdan sonra ilaç tedavisi olacağım.

Canım benim hamileliğimin başından beri geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var.Antibiyotik kullandım fayda etmedi.O yüzden tekrar kültür istedi doktorum bakalım üreme var mı diye.Çok şükür yokmuş,ilaç vermedi bu sefer.Bir arkadaşımız iğne kullanmış,bana da iğne verecek diye ödüm kopuyordu ama neyseki bol su içmemi önerdi sadece.Sana da çok geçmiş olsun canım.İnşallah atlatırız biran önce.Bu enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş ya ondan korkuyorum yoksa önemli değil de.

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle dön inşallah.

Çok zormuş

Çok sinir bozucu ya

Ay canım şimal ismini ben de beğeniyorum.Ama ben anlamını arapçada "kuzey" demek diye biliyorum.Senin dediğin anlamını hiiç duymamıştım

slm kızlar kaynatılan konu isim anlaşılan. ben bekarlığımdan beri bii oğlum olursa ismini emir koycam diyodum. eşimle paylaştım bu ismi onunda hoşuna gitti tmm sağlıklı sıhhatli doğsunda koyarız inş dedi. ama bu ara bide semih ismine takıldım bakalım ikisi arasında karar vercez artık. rabbim kucağımıza almayı nasip etsinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…