2011 Nisan Anneleri

mrb arkadaşlar
dün gittim ve 3 boyutluda tam 50 dk boyunca oğluşumu izledim.
ilk yarım saat vücudunda bi anomali varmı diye baktı doktor. çok şükür bi sorun gözükmüyor dedi.
snrada 20 dk boyujnca falan bebeğimin yüzünü dönmesini bekledik elleriyle kapattı yüzünü ama sonunda gördük. aynı babasına benziyor hehehe:)
çok tatlıydı çok tuhaf oldum onu öyle görünce.
24+2 çıktım dün ultrasona göre.
boyumuz 30 cm olmuş. kilomuzda 682 gr dedi.

snrada gittim oğluşuma hastane çıkışı bi kaç tulum aldım. inş. sağlıklı günlerde giysin diye:)

Maşallah Oğluşuna
ne güzel 50 dakika izlemişsin harika :81:

50 dk mı??? Harika yaa.Ayy maşallah bebişine.Sağlıklı günlerde giysin cicilerini de.

Haftaya 11'in de de bizim ayrıntılımız var bakalım çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum....

sadece nıl de olabılır

Çok karışığız bu ara, bi isim sözlüğü alsak iyi olucak galiba :44:

ben beğeniyorum nilsuyu ama en yakın arkadaşımızın eşinin adı nil onun için koymam diyorum

Beğeniyosun demek kime söylesem çok sosyete kokoş ismi gibi diyolar
Gerçi ben karar verdikten sonra kim ne derse desin ama işte karar veremiyoruz

Ay canım şimal ismini ben de beğeniyorum.Ama ben anlamını arapçada "kuzey" demek diye biliyorum.Senin dediğin anlamını hiiç duymamıştım

Bende kuzey diye biliyodum iyice araştırdım, tam anlamı "sol" demekmiş- Kur'an da şimal isminin geçtiği ayetin manası da kitabı soldan verilenler anlamındaymış

Bende çok severim emir ismini

Gözünaydın canım maşşalah oğluşuna kocaman olmuş
Cicilerini de güle güle giysin

Life-city canım güzel haberler bunlar,maşallah oğluşunaya şimdi 30 cm 682 gr demesi kolay oluyor,sürekli düşünüyorum elimle ölçüyorum,yarım kiloluk süt kutusunu alıyorum elime benim karnımda bunun kadar bişi var diye,göbüşlerimizin büyümesi gayet normal diyorum sonra

selam kızlar bende 2,düzey ultrasonla uğraşıyorum benim gittiğim hastane 300 dedi medicalparkı aradım uzman radyolog yaparsa 75 kadın doğum uzmanı yaparsa 200 tl dediler aklım karıştı birde koşuyolu görüntüleme merkezi varmış orası da 170 tl dedi ne yapıcağımı şaşırdım

2. düzey ultrason ayrıntılı ultrasonla aynı şeymi :44: ben pendik'teki Medicine asya'ya gidiyorum 2 hafta sonra yaptırıcam ama ücretini sormadım

maşallah oğluşuna benimkisi de 432 gr çıktı sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah

ay cnm ne güzel o kadar zaman görmüşsün..buralarda o kadar özen yok yaa,neye gidersen git sadece gerekli oldugu kdar bakıyorlar..keşke imkan olsa bizde seyretsek..maşşallah bebeişine..

bende çıkıyorum kızlar goruşurzzz gelınce yazarım hemen
hadi hayırlı haberlerle dön inş..

bu erkeklerin rahatlığı beni öldürecek..

bende dün kan verdim.sonucunu ptesi alacağım ve tetanozuda vuracaklarmış ödüm kopuyor ya hiç sevmiyorum
Canım merhaba hoşgeldin,Ben de tetanoz aşısı henüz olmadım. 22. haftaya kadarmış sanırım.. Bu hafta Salı günü Doktorla konuşup,haftasonuna kadar aşı olmayı düşünüyorum..
desene ben ucu ucuna yetişiyorum..

cnm yakınında devlet yada üniversite hastanesi yok mu oralarda yaptır. hem üctersiz yapıyolar. oraya vereceğin paraylada bebişinin bii eksiğini alırsın.

Son düzenleme:

Benim devlet hastanesinde ayrıntılı 5 dk sürdü bişey anlamadım doktor baktı hızlı hızlı yardımcısına tek tek soledi aynen soyle
plesanta var
ağırlıgı 340 gr
boyu ay unuttum
Amino... Sıvısı var
kalp dort odacıklı
sanırım bu kadar dı sonra da bana kızn mı oluyor maşallah gelişimi iyi dedi bu kadarcık kısa sürdü

Son düzenleme:
evet arkadaşlar radyoloji uzmanı baktı bnmkine ve çok iyi bi bayandı.
çok uğraştı gerçekten baktı.
ayaklarını bütün kemiklerini tek tek ölçtü ve mesanesinde biraz idrarı var dedi
ayy ne güldük eşimle:)
ben 15 20 dk sürücek diye biliyodum ama uzun sürdü evet.
ablam devlet hastanesinde yaptırmıştı onunki 10 dk bile sürmemiş.

yalnız bnm bugün çok karnım ve belim ağrıyor, korkuttu biraz bni inş. bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…