2011 Nisan Anneleri

Arkadaşlar biz her ay doktora gittiğimizde bakılan ultrason kaç boyutlu oluyor ?Biz her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor,sonra renkli..Sizin söyledikleriniz dahamı farklı oluyor?

hadi ya o kadar heveslendik cnm ... bebişin nasıl peki
Valla yaa ben de o kadar heveslendim.
Bu sefer gerçekten çok uğraştı doktor.
Sağdan bak soldan bak yok.
Bacaklarını alttan, arkadan gayet net görüyoruz ama gerisi yok.
Çok şükür bebişimiz gayet iyi.
270 gram olmuş.
Ben de hava atıyordum 2 kilo aldım sadece diye.
Toplamda 4 kilo olmuş :26:

sarissa arkasını mı döndü çikolata yemedin mi
Çikolatada tatlı da yemiştim giderken.
Zaten uyumuyordu.
Gayet hareketliydi.
kız olma ihtimali yüksak o zaman sarissa

ben sana söylüyeyim kız kızlar geç gösteriyor erkek oldumu pipisini ister istemez gösteriyor kızlar saklıyor dönüyo bişey yapıyorlar benimde senin gibiydi kızım kesinleşti
Hep öyle derler de 7. aya kadar göstermeyip de oğlu olanı da biliyorum ben.
Fark etmez benim için tabii.
Kız çocuklarını çok severim ben.
Hatta hep benden kız annesi olurmuş gibi düşünüyordum ama nedense hamile kaldığımdan beri erkek olacak gibi geliyor.

leegorkemm sen de buradasın hiç sesin cıkmıyo

ay canım benim evet takipteyim geçmişi okudum. bir de malum evdeyim bugün ev işi, yemek derken yazamadım.

ya ben de çarşambaya yaptırcam ayrıntılı ultrason ama herhalde sadece organ incelemesi oluyor ayrıntılı. yüzünü falan görebilecekmiyimki

sen özelde yaptıracan görürsün belki ben devlet hst.gittim bişey anlamadım

Ayrıntılı ultrason fiyatlarından konuşmuşsunuz.Sormayın ben doktorumun özel muayenehanesine gidicem, 250 tl yi vericem Burda genelde özel muayene fiyatları böyle.Daha uyguna da belki bulunur ama doktorumdan da vazgeçmek istemiyorum, çok memnunum çünkü.

ay SARİSSA demek yine göstermedi he nazlı bebişin.Neyse sağlıklı olsunda...Cinsiyetini öğrenip sonradan değişmesinden de iyidir böylesi boşver. E ayrıntılıda artık kaçışı yok

evet hemen hemn herkeste böyle geç görünenler kız çıkıyor.görümcemin 8 aya kadar göstermedi kızı oldu..
Arkadaşlar biz her ay doktora gittiğimizde bakılan ultrason kaç boyutlu oluyor ?Biz her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor,sonra renkli..Sizin söyledikleriniz dahamı farklı oluyor?
o siyah beyaz normal ultrasyon oluyor cnm.renklide 3 yada 4 boyutlu oluyor..ne güzel ya heopinize renkli gösteriyorlarmış ,ben daha hiç görmedim..yok benim gittiğim yerde renkli..ya bu ayrıntılı konusunda benim dr hiçbieşy demedi,bende görmek istiyorum bebişimi ayrıntılı olarak acaba ne yapsam..

bu arada herkese slm güzel anneler..benim kaçak kanki yine yok

benimki sanırım sadece 32.haftada bakıcak ozaman çünkü ona daha çok var dedi..ben geçen gittiğimde sormuştumda..öff bekl babam bekle..

resimlerinden bi tanesi bu:)

ay cnm mmaşallah ne güzel,nerdeyse tüm yüz hatları belli,gerçek görüntüsüne yakın..işte bende böyle görmek istiyorum ama yok bakmıyorlar..sanırım makinesi yok..

merhaba kızlar ben bugün 4 lü yaptırdım bebeğimi renklıde gördüm acayip bir duygu inanın ki hala içim bi tuhaf cd yi tekrar tekrar izleyip duruyorum

İyi akşamlar kızlar:)
Sarissa canım yaaaa göstermemiş senin yaramaz yine.Neyse boşver eninde sonunda öğreneceksin zaten önemli olan sağlıklı olması.Ama kız hemen göstermez derler ne kadar doğru bilmiyorum ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…