- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.621
Yine öğrenemedik cinsiyetimizi :84:
Arkadaşlar biz her ay doktora gittiğimizde bakılan ultrason kaç boyutlu oluyor ?Biz her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor,sonra renkli..Sizin söyledikleriniz dahamı farklı oluyor?
Valla yaa ben de o kadar heveslendim.hadi ya o kadar heveslendik cnm ... bebişin nasıl peki
Çikolatada tatlı da yemiştim giderken.sarissa arkasını mı döndü çikolata yemedin mi
kız olma ihtimali yüksak o zaman sarissa
Hep öyle derler de 7. aya kadar göstermeyip de oğlu olanı da biliyorum ben.ben sana söylüyeyim kız kızlar geç gösteriyor erkek oldumu pipisini ister istemez gösteriyor kızlar saklıyor dönüyo bişey yapıyorlar benimde senin gibiydi kızım kesinleşti
leegorkemm sen de buradasın hiç sesin cıkmıyo
ay canım benim evet takipteyim geçmişi okudum. Bir de malum evdeyim bugün ev işi, yemek derken yazamadım.
Ya ben de çarşambaya yaptırcam ayrıntılı ultrason ama herhalde sadece organ incelemesi oluyor ayrıntılı. Yüzünü falan görebilecekmiyimki
sen özelde yaptıracan görürsün belki ben devlet hst.gittim bişey anlamadım
Ay biraz da merak olsun yaa.
Yüzünü de tam görürsek doğumda sürpriz bir şey kalmaycak.
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
evet hemen hemn herkeste böyle geç görünenler kız çıkıyor.görümcemin 8 aya kadar göstermedi kızı oldu..Valla yaa ben de o kadar heveslendim.
Bu sefer gerçekten çok uğraştı doktor.
Sağdan bak soldan bak yok.
Bacaklarını alttan, arkadan gayet net görüyoruz ama gerisi yok.
Çok şükür bebişimiz gayet iyi.
270 gram olmuş.
Ben de hava atıyordum 2 kilo aldım sadece diye.
Toplamda 4 kilo olmuş :26:
Çikolatada tatlı da yemiştim giderken.
Zaten uyumuyordu.
Gayet hareketliydi.
Hep öyle derler de 7. aya kadar göstermeyip de oğlu olanı da biliyorum ben.
Fark etmez benim için tabii.
Kız çocuklarını çok severim ben.
Hatta hep benden kız annesi olurmuş gibi düşünüyordum ama nedense hamile kaldığımdan beri erkek olacak gibi geliyor.
o siyah beyaz normal ultrasyon oluyor cnm.renklide 3 yada 4 boyutlu oluyor..ne güzel ya heopinize renkli gösteriyorlarmış ,ben daha hiç görmedim..yok benim gittiğim yerde renkli..ya bu ayrıntılı konusunda benim dr hiçbieşy demedi,bende görmek istiyorum bebişimi ayrıntılı olarak acaba ne yapsam..Arkadaşlar biz her ay doktora gittiğimizde bakılan ultrason kaç boyutlu oluyor ?Biz her gittiğimizde önce siyah beyaz bakıyor,sonra renkli..Sizin söyledikleriniz dahamı farklı oluyor?
bu arada 32. haftana geldiğinde ücretsiz olarak yine bakıcam randevu alırsın dedi radyolog uzmanı.
doktorumda yılbaşında gel dedi
ona gittiğimde diğerine randevu alıcam 1 ay önceden almış oluyorum sanırım
bambikk evet 22. haftadan snra yapıyorlarmış. sonucum iyi çıktı neyseki bi sorun yok
resimlerinden bi tanesi bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?