2011 Nisan Anneleri

Kızlarrr nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuzz

slm canım ne yapalım şikayetler artıyo sanki git gide ağırlaşıyoruz , bide bizim hareketler o kadar arttı ki yerinde durmuyo bebiş özellikle yüksek sesli bir müzik açınca hemen tekmeliyo çok komik ya bazen sadece hareketlerini hissetmek için açıyorum müziği hemen hareketleniyo eşim çok kısanıyo o ne zaman hissedice acaba çok güzel b, duygu ya

Kızlarrr nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuzz

Hamdolsun tatlım.hafif bir mide yanmam var ama o da işlerin yoğunluğundan kendini çok hissettirmiyor :))sen nasılsın?
# leegorkemm
# daphne06
# ..ERVA..+
# empatik_
# angel74
# pofpof
# funmak+ nasılsınız hanımlar? biz iyiyiz çok şükür enerji depolaması yaptık oğluşumla yedik yedik yedik
ohh.maşallah sübhanallah..afiyet olsun canım..

Esracım maşallah bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
dün burda senin bu mesajını okudum akşamda benim doktor kontrolüm vardı benimde bebiş yaklaşık 10 gün kadar öndeymiş ama doktorum benden şeker yüklemesi istedi normalde 24.haftada yapılıyormuş ama bebeğin büyüklüğünden şüphelenip şimdi yaparsak daha iyi olur dedi, bi sıkıntı olursa erkenden tedbirimizi alırmışız.
Kendimde çok kilo aldım 3 haftada 4 kilo almışım.
Senin doktorun şeker yüklemeden bahsetmedimi? durumlarımız hemen hemen aynı.
Ben yarın yaptırcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz çıksada umarım diyetle çözülür. :44:

# leegorkemm
# daphne06
# ..ERVA..+
# empatik_
# angel74
# pofpof
# funmak+ nasılsınız hanımlar? biz iyiyiz çok şükür enerji depolaması yaptık oğluşumla yedik yedik yedik
Ye tatlım afiyet olsun ikinize de ama abartmayalım ızlar yemeği çünkü son aylarda haftada en az yarım kilo alınıyormuş bunu düşününce dikkat etmek gerekiyor bol bol su süt ve meyve ,

Benim çıkmam lazım kızlar okula gidicem orda internete girebilirsem yazarım tekrar öpüldünüz hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın

:)))) canım öpüldünn... çok sağol...
Peki , var mı başka bilgin tatlım?şurdan burdan duyduğun
Öpüldün canım

wauuuw süpermiş:))) ama ana öğünlerini yazmamışsın beni mahveden akşam eşimle yemekten sonra tatlı,meyve hatta çerez ve türevleri ne bulursak yemek hatta dün midemi üşütmüştüm akşamda böyle abartılı yiyince spazm geçirdim neredeyse bundan sonra karıştırmıycam söz verdim kendime ah birde tutabilsem:26:

Kesinlikle mükemmel. Erkeklerin hiç yaşayamayacağı bir duygu. Bizimki de daha şimdiden babanın hastası. Sesini duyar duymaz hemen tepki veriyor. Toplantılarda da anneyi hiç rahat bırakmıyor e haklı sıkılıyor çocukcağızım

iyi uykular sizede canim.sen simdi gidincekesin kaldirirsin o magzayi anam
cnm vallahi o mağazayı bilmesem acaba derim ama çeşit çok kalite kalite her bütçeye hitep ediyo gerçekten güzel şeylerde var...
cnm siteye öyle basit şeyleri koymuyolar..mağazasında var uygun şeyler genelde sepete koyuyolar..bakarım ama senin beğendiğin varsa sitede mağazaya gidince malına bakarım cnm..
kızlarrrr bu arada fikrinizi alıcammm detaylı usg için KOŞUYOLU GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ya da ÇAMLICA GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ümraniye çevresindekiler hangisi sizce
cnm benim hiç bilmiyorum ya o mühitteyim çouğnluk ama malum ihtiyaç olmayınca...
cnm ben çok çektim bundan dişimi çektircektim hatta sabah 7 de aradım doktoru ama yok dedi..bide aynı dş eti kaşınması vs bi garip ay :85: tuzla gargara yaptım 3 günde anca geçti
cnm vallahi bişey demedi şuanlık... erken diemi acana 21inde gidicem sorarım...bu şeker yüklemesi falan ben tatlı çok az tüketiyorum ama...artık onuda kestim.. onla ilgilimi yoksa vucutlamı alakalı..
cnm ya dikkkat etmeliyiz..doktorum dedi sen istediğin kadar ye bebek kilo alırsa herşekilde alır..bende korkuyodum vicdan yapıyodum düzgün beslenmeyince..ama şimdi dikkat edicem vallahi 1 ay hiç almasam iyidir..bakalım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…