2011 Nisan Anneleri

Slm canım

cnm ben çok çektim bundan dişimi çektircektim hatta sabah 7 de aradım doktoru ama yok dedi..bide aynı dş eti kaşınması vs bi garip ay :85: tuzla gargara yaptım 3 günde anca geçti

geçmiş olsun canım.

kızlar,bence görmeden hiçbirşey almayın.bakın,dokunun...bazı şeyler fotoğraflarda anlaşılmıyo.ben illa görücem,kalın mı,ince mi...?

kızlar oku oku bitiremedim hayırlısı olsun canım gözün aydın
kaçıncı haftada girdin canım dün bir yeri aradım 1-2 hafta sonra girseniz daha iyi gözükür dedi.
Badem yağı kullanıyorum ben.

evet canım ben elevit kullanıyorum birde kan hapı verdi onu da kullanacakmışım
gözün aydın canım hayırlısı olsun

ben geceleri çok dönüyorum bir sağa bir sola ama uykumdan uyanıyorum o derece yani allaha emanet gidiyoruz valla....
ben de yeni badem yağı aldım bendede daha yok maşallah diyeyim nasıl kullanacağım sabah akşam mı acaba
kizlar bende size bisiy soluycem.annemle konustuk telefonda bana bol bol yusuf suresini okumami soledi.bebegimin iyi ahlakli iyi bir evlat olmasi icin ve eli ayagi duzgun saglikli olamsi icin bu sure okunuyomus.sizinde aklinizda bulunsun.
allah kabul etsin. banada biri hamile olduğunu öğrendiğinde bebğinin güzel olmasını istiyosan oku demişti o zaman okumuştum
bu arada eşim aradı simdionu aramıslar sağlık bakanlığından tetanoz asısı için olsammı olmasammı karar veremiyorumcoğu dr önermiyor ama?
bana doktorum olmanda yarar var dedi önlem açısından kaçıncı haftada olunuyor acaba?

arkadaşlar bebişimin cicilerinin resmini çektim fakat nasıl eklicemi bilmiyorum yardımcı olursanız,sizlerle paylaşmak istiyorum.:44:

ya benimde kafam karıştı doktorum bana bir şey dememişti ben sordum olmanda fayda var dedi eline bir şey batar filan dedi iğne çivi kesersin falan dedi bilmiyorum alsammı acaba?
benim sık kullanılanlarımda vardı canım izin ile ilgili yazı
DOĞUM İZNİ

süpermiş valla. inş. 20 ye çıkar

En iyiisi aşı olmak sanırım zararı da yoksa ben bir defa yaptırmsyı düşünüyorum

bizde çok iyiyiz. dün ayrıntılıya girdik. çok şükür sorunumuz yok. bebiş büyümüş. daha ne isterim

gözün aydın canım darısı başımıza,
sana doktorun mu söyledi ne zaman gitmen gerektiğini. bende randevu alcam özel bi hastaneden ama o zamana kadar muayeneye gitmiycem- ayrıntılı usg için en uygun hafta hangi hafta diye merak ediyorum da... yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

ben 20+3 te ayrıntılıya gırdım.5 hafta sonra tekrar muayeneye gtcm ozamn drum bır kez daha bakarız dedı.ondan sonrada daha bakılmaz zaten dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…