- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.941
Aleyküm Selam Esra, Hoşgeldin :)slm annecikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm Selam Esra, Hoşgeldin :)slm annecikler![]()
Slm canımslm annecikler![]()
![]()
cnm ben çok çektim bundan dişimi çektircektim hatta sabah 7 de aradım doktoru ama yok dedi..bide aynı dş eti kaşınması vs bi garip ay :85: tuzla gargara yaptım 3 günde anca geçti![]()
Peki , var mı başka bilgin tatlım?şurdan burdan duyduğun
MECLİS KOMİSYONUNDA 20 HAFTAYA ÇIKMASI İÇİN GÖRÜŞMELER VARMIŞ :))) AH KEŞKEEEEEE BU AY HEMEN ÇIKSADA KONUSSAK BİZİM PATRONLA..
Ya kızlar sanki bu doğum izninin artması beni çok etkilemiycek düşününce 20 nisan gibi doğum olur mayıs haziran doğum izni temmuz ağustos bana zaten tatil eğer her koşulda eylülde işe başlamam gerekecek
geçmiş olsun canım.selam kizlar.bende kac gundur bisi yazamiyodum foruma.grip ve oksuruk.surekli yattim.malim bakanda yok.insan ailesinin yoklugunu hissediyo boyle zamanlarda.sizzlerede bulastirmiyim diye hic yazmadim.simdi iyim biras ama oksuruk devam ediyo.pazartesi dr.a gittik.hersey normalmis bebiste iyimis.
Slm canım
Ya kızlar sanki bu doğum izninin artması beni çok etkilemiycek düşününce 20 nisan gibi doğum olur mayıs haziran doğum izni temmuz ağustos bana zaten tatil eğer her koşulda eylülde işe başlamam gerekecek
SEN YİNEDE DUA ET BİZİ BAYAĞI ETKİLER.. MALUM BİZ ÖZEL SEKTÖRDEYİZ :))
kızlar,bence görmeden hiçbirşey almayın.bakın,dokunun...bazı şeyler fotoğraflarda anlaşılmıyo.ben illa görücem,kalın mı,ince mi...?Günaydın tatlişkolar.... Bugün topiği ben açtım sanırım.Boş günüm ama erkenciyim uyuyamadım daha fazla.Eee bünye alışmış. Hamiş olmak zor zanaat
Ya kızlar şu civille ilgili bir arkadaşım da dediki, ben gittim gördüm, girince herşeyi burdan alır çıkarım diye düşündüm ama bazı şeyleri çok ince kalitesiz dedi.% 100 pamuk yazıyomuş ama herşey alınmazmış.Ben sadece içine giydirmek için zıbın falan aldım birkaç tane o kadar dedi. Kafamı karıştırdı. Esracım sen git bir bak bakalım.Sen beğenirsen sipariş veririm birkaç tane.Burda ankarada civil mağazası olmadığı için gidip bakma şansım yok.Ancak netten bakabiliyorum.
Peki , var mı başka bilgin tatlım?şurdan burdan duyduğun
MECLİS KOMİSYONUNDA 20 HAFTAYA ÇIKMASI İÇİN GÖRÜŞMELER VARMIŞ :))) AH KEŞKEEEEEE BU AY HEMEN ÇIKSADA KONUSSAK BİZİM PATRONLA..
Slm canım
İnşallah çıkar canım ben çok üzülüyorum ilk yıl bebek ve annenin güven dönemi bir arada kalmaları lazım
kızlar,bence görmeden hiçbirşey almayın.bakın,dokunun...bazı şeyler fotoğraflarda anlaşılmıyo.ben illa görücem,kalın mı,ince mi...?
Haklsını giyim konusunda ben de sadece internette bakarak alamam doğrusu
kızlar oku oku bitiremedim hayırlısı olsun canım gözün aydınselam kızlar bugün bizim de randevumuz vardı , bir aydır görmüyodum özlemişim canım kızımı
herşey normalmiş çok şükür gayet sağlıklı dedi doktorumuz 477 kilo olmuş 26 cm
yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falanbir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
bir de elevit yeterli dedi tekrar yazmadı sadece kan ilacı verdi ve artık sırt üstü yatmak yookesracım senin kuzuna da maşallah
![]()
kaçıncı haftada girdin canım dün bir yeri aradım 1-2 hafta sonra girseniz daha iyi gözükür dedi.kızlaar ben geldimm
malesef 1 haftadır yoktum kayınvalidem ameliyat oldu onunla ilgilendik.
bugünde kontroıle götürdük doktor eski hayatına dönebilirsin dedi.
geçmiş olsun canım
bizde geçen hafta 2.düzey ultrasona girdik şükürler olsun sağlıklıymış bebeğim.
cuma günü kontrolümüz var ayrıca şeker taramasıda yapılcak.inşallah bişi çıkmaz.
sizlerde ne var ne yok güzel anneler?
Badem yağı kullanıyorum ben.
evet canım ben elevit kullanıyorum birde kan hapı verdi onu da kullanacakmışımiyi akşamlar hanımalar ay iyi ki varsınız aklıma ne gelirse soruyorum sağolun cevapsızda bırkamıyorsunuz,dün doktora gittim kalsiyum eksikliğinden dolayı bana suda eriyen arbos kalsiyum ve D3 vitamini ve kan hapı verdi. bende sormayı unutmuşum acaba bu vitaminleri kullanırken eleviti de kulanacakmıyım yoksa onu bırakayım mı çünkü elevitte bütün vitaminler var?
gözün aydın canım hayırlısı olsunkızlarr merhaba,
biz de ayrıntılıdan geldik. daha önce yazmıştım 3 lü test yerine sadece kandaki afp me bakılmıştı ve biraz riskli bulmuştu doktor. Çok şükür gayet iyiymişiz. Herşey yolundaymış. Herhangi bir risk de yok. Bebişim 510 gram ve 25 cm diKendi doktorumun yönlendirdiği birine gittik ve kendi doktorum dediği gibi o da ne kadar hareketli, çok cilveli olacak ona göre isim bulun dedi.
Halbuki biz Duru düşünüyorduk, doktor Duru olmaz bu kız acaip hareketli dedi
Baya güldük. Maşallah kuzuma
Çok mutlu oldum.
Bu arada iyi haberlerle dönen tüm arkadaşların sevincini paylaşıyorum. Henüz gitmeyen ama gün sayanların ise güzel haberlerini bekliyorum![]()
selam kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyz çok şükür ben bişiy sorcam ben çatlaklar için badem yağı kayısı yağı birde kakao yağı aldım badem yağını birde kayısı yağını kullanıyorum ama çok ilginçtir aldığım kakao yağı donuyo neden bilememdim sizlere sorayım dedim kullanaıpta aynı şey başına gelen varmı birde kullandığınız kakao yağının yada bütün yağların markalarını bana yazarmısınız.
doktorum en iyisi phytolartie dedi eczaneye gittim ordaki kızda ben 38 kilo almıştım bunu kullandım çatlak olmadı dedi fiyatı 65 tl bana pahalı geldi bende badem yağı aldım
ben geceleri çok dönüyorum bir sağa bir sola ama uykumdan uyanıyorum o derece yani allaha emanet gidiyoruz valla....kızlar annemin sürekli tembih ettiği..ve beni doğururken sorun yaşadığı konuyu sizinle paylaşmakyı bi borc bilirim
yattığınız zaman kendi etrafınızda dönmeyin.. yani sağa ordan sola direk dönüş yapmayın...mümkünse biraz doğrulun oturma pozisyonunda sonra sağdan sola yada tersi dönüş yapın...artık bebişlerin kordonu yerli seviyede..benim 2 defa kordon dolanmış boynuma.. öyle olunca doğum yapmaya çalışırken annem kordonda içerden çekiyomuş... şükür doğmuşum ama hafif moralmışım... bu konuda dikkatli olursak en azından daha iyi olur.
ben de yeni badem yağı aldım bendede daha yok maşallah diyeyim nasıl kullanacağım sabah akşam mı acabacanim ben 21.haftamdayim.bu dr.gorusmemizde usg ye girmedik.usg icin 27.sinde randevumuz var.o zaman yazarim gelismeleri.grip ve oksuruk icin ilac yazdi ama kullanmiyorum.bitki cayi felanda onerdi onlari kullaniyorum.ha canim bu arada dr.m catlak icin herhangi bisiy kullanma dedi.bende catlak yok simdilik amma kullanmami onermedi.hic bisiyin faydasi olmazmis.catlaklar genelde genetikmis.onlenmesi imkansizmis.bebisim gobek hizasindaymis.simdiye kadar yapilan tahlillerimin sonucu cikmis hepsi normalmis.ayrintili usg sonucumda normal cikmis.daha genis detaylarimi 27.sinde yazarim bebekle ilgili.boyunu kilosunu felan.
allah kabul etsin. banada biri hamile olduğunu öğrendiğinde bebğinin güzel olmasını istiyosan oku demişti o zaman okumuştumkizlar bende size bisiy soluycem.annemle konustuk telefonda bana bol bol yusuf suresini okumami soledi.bebegimin iyi ahlakli iyi bir evlat olmasi icin ve eli ayagi duzgun saglikli olamsi icin bu sure okunuyomus.sizinde aklinizda bulunsun.
bana doktorum olmanda yarar var dedi önlem açısından kaçıncı haftada olunuyor acaba?bu arada eşim aradı simdionu aramıslar sağlık bakanlığından tetanoz asısı için olsammı olmasammı karar veremiyorumcoğu dr önermiyor ama?
ayy şu birden fazla alıntı yapmayı öğrendim ya çok şükür nerdeyse doğurucaz daha yeni öğrendim
landsarc teşekkür ederim
arkadaşlar bebişimin cicilerinin resmini çektim fakat nasıl eklicemi bilmiyorum yardımcı olursanız,sizlerle paylaşmak istiyorum.:44:
ya benimde kafam karıştı doktorum bana bir şey dememişti ben sordum olmanda fayda var dedi eline bir şey batar filan dedi iğne çivi kesersin falan dedi bilmiyorum alsammı acaba?canım ben de doktoruma sordum zararı olmaz olsan da olur olmasan da olur dedi çok önemsemedi, ama olursan da devamı gelmesin sadece tek doz aşı ol ikincisini üçüncüsünü kesinlkle yaptırma dedi ben de hala yaptırmadım karar veremiyorum
ya benimde kafam karıştı doktorum bana bir şey dememişti ben sordum olmanda fayda var dedi eline bir şey batar filan dedi iğne çivi kesersin falan dedi bilmiyorum alsammı acaba?
süpermiş valla. inş. 20 ye çıkar
naber angelciğim
bizde çok iyiyiz. dün ayrıntılıya girdik. çok şükür sorunumuz yok. bebiş büyümüş. daha ne isterim![]()
Slm canım
bence de canım herkes senın gıbı degıl bıızm dogum ıznının 1 gun bıle uzamasına ihtiyacımız var
herhalde olmak daha iyi bende doktora 1 doz mu olayım dedim 2 ol dedi bilmiyorum neden 2 olunuyor?En iyiisi aşı olmak sanırım zararı da yoksa ben bir defa yaptırmsyı düşünüyorum
gözün aydın canım darısı başımıza,
sana doktorun mu söyledi ne zaman gitmen gerektiğini. bende randevu alcam özel bi hastaneden ama o zamana kadar muayeneye gitmiycem- ayrıntılı usg için en uygun hafta hangi hafta diye merak ediyorum da... yardımcı olursanız sevinirim kızlar..