- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.961
cmleyrtsvr,erenhava,tiancu,_baby,ayca22,mesa,ellot,KEJA,..ERVA..,murun84,empatik_,mili_,babybaby86,300110,
ohoo bayağı kalabalığız :) selam güzel nisan anneleri nasılsınız?
kızlar kaçtır yazıyorum hep kopuyor internet bağlantım bir de tekrar giriyorum en son kendi yazdığımı görüyorum sizin yazdıklarınızı görebilmek için benim yazmam lazım ki sizinkileri görüyorum bir sorun var herhalde
ben şeyi merak ettim izin doğum öncesi 16 doğum sonrası 16 mı onu anlamadım
herhalde olmak daha iyi bende doktora 1 doz mu olayım dedim 2 ol dedi bilmiyorum neden 2 olunuyor?
kızlar kaçtır yazıyorum hep kopuyor internet bağlantım bir de tekrar giriyorum en son kendi yazdığımı görüyorum sizin yazdıklarınızı görebilmek için benim yazmam lazım ki sizinkileri görüyorum bir sorun var herhalde
ben şeyi merak ettim izin doğum öncesi 16 doğum sonrası 16 mı onu anlamadım
Canım zaten doğum izni 16 hafta.Bizim nette okuduğumuz,işte bu 16 hafta iznimizin 6 aya uzatıldığıdır.Ama bu resmi mi söylentimi o konuda şüphelerimiz var..gebeliğimizin 32. haftasından sonra 16 haftalık iznimiz başlıyor..naber angelciğim
doğum izninin 16 haftaya çıkması ne zaman yürürlüğe girecek haberin var mı ?
ay cnm sabah sabah güldürdün beni :) çok yaşa sen emi..ayy şu birden fazla alıntı yapmayı öğrendim ya çok şükür nerdeyse doğurucaz daha yeni öğrendim
landsarc teşekkür ederim
cnm burdan bakıp ekleyebilirsin..görelim cicileriniarkadaşlar bebişimin cicilerinin resmini çektim fakat nasıl eklicemi bilmiyorum yardımcı olursanız,sizlerle paylaşmak istiyorum.:44:
kocaman bir evvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeettttttttttttttslm kızlar nasıl gidiyor hayat gun geçtikçe büyüdüğümüzü hissdiyormusunuz
Günaydın anneler nasılsınız,
Ben son bi kaç haftadır diş ağrısı çekiyorum diş etlerim çok hassaslaştı her fırçalamamda diş etlerim kanıyor bir de sanki son güzlerde ağız kokusu var gibi yani ben öyle hissediyorum vitaminlerimi düzenli kullanıyorum ve hergün süt içiyorum anlamadım bi türlü aranızda bu sorunu yaşayan var mı ne yapmam lazım diş doktoruna görünmelimiyim
iyilik canım senden ne haber :)))naber angelciğim
doğum izninin 16 haftaya çıkması ne zaman yürürlüğe girecek haberin var mı ?
[ımg]http://img829.imageshack.us/img829/9773/dsc01347d.jpg[/ımg]bol karli soguk bir günden,hepinize sicacik bir merhaba
[ımg]http://img829.imageshack.us/img829/9773/dsc01347d.jpg[/ımg]bol karli soguk bir günden,hepinize sicacik bir merhaba
ben 20+3 te ayrıntılıya gırdım.5 hafta sonra tekrar muayeneye gtcm ozamn drum bır kez daha bakarız dedı.ondan sonrada daha bakılmaz zaten dedı.
Merhabaaaaaaaa..... :))) siz kar içindesiniz biz istanbulda cam açık oturuyoruz :)))
hoşgeldınnıyıyız beşbışınle sen nasılsın.nbebışlerın cıcılerı topıgıne baktım bışeyler alasım geldı bırazdan çıkcam dışarı
evet cnm yardımcı olim hemen http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...leri-2011-annelerine-alisveris-onerileri.html link budur :)Huhuuu ben geldiim tekrarSabahın 7 buçuğunda burdaydım ama sonra dayanamadım tekrar yattım,uyumuşum :)
Ya kızlar ben de şu geçen seneki nisan annelerinin önerileri vardı ya, o topiği bulamıyorum.Yardımcı olabilecek olan var mı?
bende ptesi oldum cnm 1ay sonra 2.dozu olucam..dikkatli ol akşama doğru uyuşma ağrı ve acı eşlik edebilir,benim öyle oldu ,bugün geçti nerdeyse ama 2.gün çok kötüydü şişme ve aıc yaptı..kolonyalı pamukla ov demişleri ben öyle yaptım.tabi birde buz ..ben bugün tetanoz aşımı oldum. 1 ay sonra da 2. dozu olacaksın dedi sağlık ocağı.
oyy anam karlı karlı olmuşsunuz siz..burda bugün hava güzel çok şükür ama haftasonu kar beklniyor..bakalım nolcak..Bol karli soguk bir günden,Hepinize sicacik bir merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?