2011 Nisan Anneleri

cmleyrtsvr,erenhava,tiancu,_baby,ayca22,mesa,ellot,KEJA,..ERVA..,murun84,empatik_,mili_,babybaby86,300110,
ohoo bayağı kalabalığız :) selam güzel nisan anneleri nasılsınız?

kızlar kaçtır yazıyorum hep kopuyor internet bağlantım bir de tekrar giriyorum en son kendi yazdığımı görüyorum sizin yazdıklarınızı görebilmek için benim yazmam lazım ki sizinkileri görüyorum bir sorun var herhalde
ben şeyi merak ettim izin doğum öncesi 16 doğum sonrası 16 mı onu anlamadım

cmleyrtsvr,erenhava,tiancu,_baby,ayca22,mesa,ellot,KEJA,..ERVA..,murun84,empatik_,mili_,babybaby86,300110,
ohoo bayağı kalabalığız :) selam güzel nisan anneleri nasılsınız?

hoşgeldınn ıyıyız beşbışınle sen nasılsın.nbebışlerın cıcılerı topıgıne baktım bışeyler alasım geldı bırazdan çıkcam dışarı

f5 bı kere tıklayıncadamı baglantı kopuyor.bende de gec yenılenıyor

Huhuuu ben geldiim tekrar Sabahın 7 buçuğunda burdaydım ama sonra dayanamadım tekrar yattım,uyumuşum :)

Ya kızlar ben de şu geçen seneki nisan annelerinin önerileri vardı ya, o topiği bulamıyorum.Yardımcı olabilecek olan var mı?

benim bildiğim şu an yürürlükte toplam 16 hafta izin.
doğum öncesi minimum 3 hafta bırakabiliyorsun(yani 37.haftaya kadar çalışabiliyormuşsun), o durumda doğum sonrası 13 haftan kalıyor...
İnşallah 16 yerine 20 hafta olur da, minnoşlarla daha uzun vakit geçiririz yaaa

naber angelciğim
doğum izninin 16 haftaya çıkması ne zaman yürürlüğe girecek haberin var mı ?
Canım zaten doğum izni 16 hafta.Bizim nette okuduğumuz,işte bu 16 hafta iznimizin 6 aya uzatıldığıdır.Ama bu resmi mi söylentimi o konuda şüphelerimiz var..gebeliğimizin 32. haftasından sonra 16 haftalık iznimiz başlıyor..

ayy şu birden fazla alıntı yapmayı öğrendim ya çok şükür nerdeyse doğurucaz daha yeni öğrendim
landsarc teşekkür ederim
ay cnm sabah sabah güldürdün beni :) çok yaşa sen emi..
arkadaşlar bebişimin cicilerinin resmini çektim fakat nasıl eklicemi bilmiyorum yardımcı olursanız,sizlerle paylaşmak istiyorum.:44:
cnm burdan bakıp ekleyebilirsin..görelim cicilerini ay pek meraklı gördüm kendimi

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

slm kızlar nasıl gidiyor hayat gun geçtikçe büyüdüğümüzü hissdiyormusunuz
kocaman bir evvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeetttttttttttttt

cnm benimde bi tne düşen dolgum vardı ,tam yaptırcaktım hamile kaldıgımı öğrenince yaptırmadım tabi ama benimde ara ara sızlıyor hatta yanındaki dolgulu olanda hafif ağrı yapıypr ama idare etmeye çalışıyorum..gerçi doktora sorup gidebilirsin..benim ilk bebğimde 5,5 aylıkken narkozsuz çok ufak bi işlemle ek koymuştu idarelik..belki öyle bi çözümü vardır.çekeceğine sor hem için rahat etsin hem beki çözümlenir..
birde benim oğlumda yaşadığım sorun şu olmuştu..hamileyken hemilelikten yaptırmadım,sonra doğunca yaptırırım diyorsun ama emzirikende süte geçtiği için yaptırmak sıkıntılı oluyor çünkü 2-2,5sat emzirmeyin iyi olur nakoz kandan çıksın diyorlar.ben işte doğumdan sonra yptırırım dediğim dişi oğlum 8 aylıkken ancak gitmiştim ama diş komple gitmiş sadece duvarları kalmış,dr dedi nerdeydin sen niye bekledin bu kadar..sonrada dolgu yaptı ona ama 2ay geçmeden düştü,çekilmesi gerekiyordu kiiii bu bbeişime hamile oldugumu öğrednim yine kaldı

arkadaşlar konuya dalıym
doğum izimleri 6 aya yükseltecek olan yasa halen mecliste ve çıkmadı ama çıkacak gibi çünkü malum seçim geliyo ben umutluyum 6 aya yükselecektir

ben 20+3 te ayrıntılıya gırdım.5 hafta sonra tekrar muayeneye gtcm ozamn drum bır kez daha bakarız dedı.ondan sonrada daha bakılmaz zaten dedı.

tesekkurler erenhava, ben 21. haftayı doldurup 22'ye doğru gitsem daha iyi olacak gibime geliyor. çünkü pahalı bir yere yaptırıcam, tekrar tekrar ugrasamam. gec olmaz sanırım.

hoşgeldınn ıyıyız beşbışınle sen nasılsın.nbebışlerın cıcılerı topıgıne baktım bışeyler alasım geldı bırazdan çıkcam dışarı

sağol canımcım iyiyz çok şükür.bizde birazdan halamıza gidicez inş..hazırlandık bekliyoruz diğer 2 halamızla babaannemiz gelcek toplaşp gitcez..özlemiş büyük görümcem çağırdı oturmayada..bende bugün bişeyler bakıcam inş ümraniyeden..

evet cnm yardımcı olim hemen http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...leri-2011-annelerine-alisveris-onerileri.html link budur :)

ben bugün tetanoz aşımı oldum. 1 ay sonra da 2. dozu olacaksın dedi sağlık ocağı.
bende ptesi oldum cnm 1ay sonra 2.dozu olucam..dikkatli ol akşama doğru uyuşma ağrı ve acı eşlik edebilir,benim öyle oldu ,bugün geçti nerdeyse ama 2.gün çok kötüydü şişme ve aıc yaptı..kolonyalı pamukla ov demişleri ben öyle yaptım.tabi birde buz ..

Bol karli soguk bir günden,Hepinize sicacik bir merhaba
oyy anam karlı karlı olmuşsunuz siz..burda bugün hava güzel çok şükür ama haftasonu kar beklniyor..bakalım nolcak..

Son düzenleme:
selam herkese çok acil bir sorum var kızlar
sağlık ocakları kaçta kapanıyor ben aşı vurdurucam da ayrıca aşıyı her istediğimiz saatte yaptırabiliyormuyuz yoksa belli bi saatte mi gidilmesi gerek ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…