- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.001
bencede doktorun dediğini yap. işte ben 21+6 idim. sen de yaklaşık 22'2 olacaksın yakın yani. 24 te de oluyordur belki de doktorlarımızı kızdırmamak lazım
saol canım ben yine doktorun dediğini yapayım insanın kafasını karıştırıyorlar belki de randevusu doluydu bana öyle söyledi ben ben 22. haftada girmem lazım deyince 23. haftaya randevu vereyim dedi.yani ne dedikleri belli değil...
bencede doktorun dediğini yap. işte ben 21+6 idim. sen de yaklaşık 22'2 olacaksın yakın yani. 24 te de oluyordur belki de doktorlarımızı kızdırmamak lazım
kızlar ben bir de badem yağını soracaktım aslında günde 2 kez mi sürüyosunuz
çıkıcam da hast. doğum öncesi eğitim programına katılıcam
bilen varsa acil cvp yazarmısınız?
canım ben yağı gunde 1 kez suryrm bir kez de normal nemlendirici krem suruyorum
doktora giden arkadaşlar maşallah bebişleriniz sağlıklı.allahım esirgesin.gözünüz aydın kızlar.
als canım ben bebe yapı kullanıyrm genelde sabah akşam veya günde 1 kez kullanmaya çalışıyrm.çünkü kaşıntım çok fazla ve pul pul dökülmalerim fazla
skorpion canım ya o fotograf sizin orası mı?? Bayıldım bayıldım harikaaa...
cimcime canım gitmişsin okuluna,herşey yolunda gitmiş hadi gözün aydın.
esra ilahi canım ya güldürdün beni.Yemek listesini sıralamışsın :))
teşekkür ederim tatlımm eşimle yemek yiyerek kutladım öğlen atamamı
Oh afiyet olsun.Yarasınnn löp löp et olsun dermişimmmmm :)))))) Şaka şaka :))))))
leegorkem tatlım gozn aydın yaa kendi derdimden geçmişi anca okuyrm maaşalh kızına herseyinin ii olmasına çok sevindimbence duru ismi gayet guzel
Ayyy bayıldımmmm...Hemen sipariş verelimmmm harikaaa...
gözün aydin canim gecmisi okumadim o yüzden gözümden kacti herhalde..cimcimenaz arkadas yazinca anladim.
çok sağol arkadaşımçok yazılınca arada atlanabiliyor. çok şükür rahat bir nefes aldık babasıyla.
sağol canım valla 2 haftadır içimi kemiren canavarı dün nihayet atlattım:)duru ismi güzel ama gerçekten çok fazla var. son 1 ayda sadec 1 hastanenin kayıtlarında 10 tane duru bebek varbakalım hayırlısı nasip neyse o olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?