2011 Nisan Anneleri

hadi geçmiş olsun canım..ayrıntıda herşeyi görüyrsun değilmi kaşını kulaklarını falan..yaaa benm ayrıntılı usg tarihim tee 16 aralıkta
cimcimenaz ,senin adına da çok sevindim.bi öğretmen arkadaşımda atama bekliyordu hatta kesin gözüyle bakıyorduk hem sınavdan iyi de not almıştı ama ataması olmadı..yalnız Senin için çok sevindim

Napim cnm vallahi doktor dio sen çıtıpıtıydın die şimdi maşallah dolmuş yüzün dio

teşekkur edrim canım bizde çok sevndik eşimle ayrılmadık bide bebiş olnca abaygı zor olacaktı ayrı olmak

Kızlarr ben yine hasta olcam galiba ( Boğazım çok acıyo ve burnum akıyo ve devamlı hapşırıyorum ve ve ve..... (( Of yaaa ben hasta olunca öksürmekten helak oluyorum

canim senin yanlisin ne biliyomusun sen su an 21. haftadasin 20+0 li günlerine girince 21.haftanda oluyosun.orda karistiriyosun sen.ona göre iyice bak ve gec kalma derim ben .öyle degil mi diger arkadaslarda bir yazsin.ben mi yanlisim??
sonuçta bana 6ve 15 aralık arasında olacak diye tarşih verdi ben şuan 20.haftadayım

canim bizim ki 1.4 mm cikmisti unutmadiysam.ama o ayrintili ultrasalda ölcülmüyo ki 11 ila 14. haftalar arasi ölcüldü.ayrintili haftasinda ona bakilmasi icin cok gec.cünkü haftalar ilerledikce ense kalinligi kalinlasiyo.senin kac ölcmüstü ki?
kızlar bi,şey sorucam size ayrıntılı ultrason yapan arkadaşlar bebğin ense kalınlığını kaç ölçtü doktor

Kızlarr ben yine hasta olcam galiba ( Boğazım çok acıyo ve burnum akıyo ve devamlı hapşırıyorum ve ve ve..... (( Of yaaa ben hasta olunca öksürmekten helak oluyorum
tatlım içebilirsen ılık sütün içine pekmez karıştırıp içmeni tavsiye ederim..çok iyi geliyor..hastalığın ilerlemeden keser inş.
bu evimizin önden manzarasi..ya$lilar ülkesi!!!herkesin calistigi,erkenden yattigi,cok az insanin sokaklarda oldugu sevgili memleketimiz:))
Şu İstanbul'un gürültüsünden o kadar bıktım ki valla anlattığın yer cennet gibi geliyor kulağa..ve manzara kartpostallardaki gibi..çok beğendim tatlım..karı da özlemişim

Allah razı olsun canım darısı başına. Evet herşeyini görüyorsun. Bir güzel oluyorki keratalar

aynen benimde canim sikiliyo istekafada bir yere kadar dinlemiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…