- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.021
banada bugün tekrar arayıp sordum 22.haftaya kadar yapılıyor dedi,ama hem internette hemde burdaki arkadaşlar 23.haftaya kadar dediler
Gözün yadın canım ben de söylemeden geçmeyeyim
skorpion canım ya o fotograf sizin orası mı?? Bayıldım bayıldım harikaaa...
cimcime canım gitmişsin okuluna,herşey yolunda gitmiş hadi gözün aydın.
esra ilahi canım ya güldürdün beni.Yemek listesini sıralamışsın :))
sağol canım valla 2 haftadır içimi kemiren canavarı dün nihayet atlattım:)duru ismi güzel ama gerçekten çok fazla var. son 1 ayda sadec 1 hastanenin kayıtlarında 10 tane duru bebek varbakalım hayırlısı nasip neyse o olacak.
skorpion canım ya o fotograf sizin orası mı?? Bayıldım bayıldım harikaaa...
cimcime canım gitmişsin okuluna,herşey yolunda gitmiş hadi gözün aydın.
esra ilahi canım ya güldürdün beni.yemek listesini sıralamışsın :))
Napim cnm vallahi doktor dio sen çıtıpıtıydın die şimdi maşallah dolmuş yüzün dio
canim 21+0 ile 21+6 arasi 22. hafta sayiliyor ya.belkide onla ilgili bir yanlis anlasilma olmus olabilir aranizda.
hadi geçmiş olsun canım..ayrıntıda herşeyi görüyrsun değilmi kaşını kulaklarını falan..yaaa benm ayrıntılı usg tarihim tee 16 aralıkta
cimcimenaz ,senin adına da çok sevindim.bi öğretmen arkadaşımda atama bekliyordu hatta kesin gözüyle bakıyorduk hem sınavdan iyi de not almıştı ama ataması olmadı..yalnız Senin için çok sevindim
bu evimizin önden manzarasi..ya$lilar ülkesi!!!herkesin calistigi,erkenden yattigi,cok az insanin sokaklarda oldugu sevgili memleketimiz:))
sonuçta bana 6ve 15 aralık arasında olacak diye tarşih verdi ben şuan 20.haftadayım
kızlar bi,şey sorucam size ayrıntılı ultrason yapan arkadaşlar bebğin ense kalınlığını kaç ölçtü doktor
tatlım içebilirsen ılık sütün içine pekmez karıştırıp içmeni tavsiye ederim..çok iyi geliyor..hastalığın ilerlemeden keser inş.Kızlarr ben yine hasta olcam galiba( Boğazım çok acıyo ve burnum akıyo ve devamlı hapşırıyorum ve ve ve..... (( Of yaaa ben hasta olunca öksürmekten helak oluyorum
Şu İstanbul'un gürültüsünden o kadar bıktım ki valla anlattığın yer cennet gibi geliyor kulağa..ve manzara kartpostallardaki gibi..çok beğendim tatlım..karı da özlemişimbu evimizin önden manzarasi..ya$lilar ülkesi!!!herkesin calistigi,erkenden yattigi,cok az insanin sokaklarda oldugu sevgili memleketimiz:))
hadi geçmiş olsun canım..ayrıntıda herşeyi görüyrsun değilmi kaşını kulaklarını falan..yaaa benm ayrıntılı usg tarihim tee 16 aralıkta
cimcimenaz ,senin adına da çok sevindim.bi öğretmen arkadaşımda atama bekliyordu hatta kesin gözüyle bakıyorduk hem sınavdan iyi de not almıştı ama ataması olmadı..yalnız Senin için çok sevindim
Çok güzel gerçekten ama arada kafa dinlemek için.Devamlı kalırsam ben sıkılırım orda
canim karismak gibi olmasin ama pekmez bir demir yapici süt ve süt ürünleriyle tüketimi icindeki bütün demiri öldürüyor.mümkünse portakal suyuyla tüketilmeli..gerci hastaligi icin yazdin ama.bal karistirsanda öksürüge iyi geliyo.bilginize
tatlım içebilirsen ılık sütün içine pekmez karıştırıp içmeni tavsiye ederim..çok iyi geliyor..hastalığın ilerlemeden keser inş.
haklisin istanbulda cok gürültülü ama(
Şu İstanbul'un gürültüsünden o kadar bıktım ki valla anlattığın yer cennet gibi geliyor kulağa..ve manzara kartpostallardaki gibi..çok beğendim tatlım..karı da özlemişim
selam ellot,ve esrayagmur hepinizi beklerim bu manzayaya..buyrun gelin bize karrr keyfi yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?