- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.581
canmmm çok tatlı bu
evet cnm bende ptesi yaptrmıştım akşama doğru şişti,uyuşma ağrı acı yaptı ,2.gnde berbattı,3.gün tamamen geçti..geçmiş olsun..
çok sağol canım benm içimi rahatlattın valla
ooo ben koydum geldim bacım pilavıhanımlar eşimin saati yaklaşıyor ben pilav yapıyımda geliyim kendinize iyi bakın sonra görüşürüz öpüyorum:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
evde heryere taşırsın canım dönencelerde epey ilgisini çeker yaramazınEv için ama alıcam sanırım bunu
Bebek arabasıyla birlikte alıcağımın şöyle dezavantaş
jları var... çok ağır tek ele taşıya biliyosun bide bebek olunca çok feci oluyo... Zaten en fazla 20 aya kadar bebek koltuğu olarak kullanılıyo... Gerekli belki ama bana çok cazip gelmedi bi noktadan sonra..araba koltuğunu biraz daha büyük alırım işte 36 aya kada kullanılan gibi...ama bu çok hafif ve yüzeyi çok geniş baya yatar bide iri bebek olursa diğerini 6 aya kadar anca kullanılır bunu yürüyene kadar sonrada oturak olarak bile kullanılıyo...bide çok beğendim açıkcası
mamamı yedim geldim kızlarr çay keyfi yapıyorum..içen buyursun
vallahi cnm beğendiğim için direk karşı fikirlerimi öne sürdüm... ev ana kucağı ağır bastımantıklı düşünmüşsün canm açıkcası
mamamı yedim geldim kızlarr çay keyfi yapıyorum..içen buyursun
kızlar şaka maka bizim bbişin doğuma 118 gün kalmıs bugün farkettim ay çok heyecanlı:))
ıyı akşamlar muayenemızı olduk geldıkgtmeden kan testı ve ıdrar testı yaptrmıstım sadece ıdrar testınde susuz kaldıgım ortaya çıktı aslında ıçıyorum ama yeterlı degılmış. drum ultrasondan yıne ayrıntılı inceledı rahım agzı kalınlıgına baktı hıç bır sorun yok gayet ıyı dedı.karın agrısı sebebım rahımın genışlemesı ve senın bagırsaklarınn hareketı dedı gaz varmış.karın agrısı bazı durumlarda erken doguma sebep olabılır ama sende boyle bışey gormuyorum dedı.sut ıçmedgım ıçın oluyormuş calsıyum-magnezyum hapımı gunde 2ye çıkardı
kızım 370 gr olmuş bır haftada 50 grm almış ben 1,5 kılo almışım.bugun yıne renklıden gorduk ve aynı babası o an gulme krızıne gırdım gulmekten yaş geldı gozumden suratınn seklı burnu aynı baba ınanamadım
vallahi cnm beğendiğim için direk karşı fikirlerimi öne sürdüm... ev ana kucağı ağır bastı
afiyet olsun cnm...bu zamanda bi dünya yedin sandıydım ama....demek çay keyfi yapıyon şimdi belli oldu
hadi canım gözün aydın.. su iç bari bol bol canım. sevindim birşey olmamasına. gitgide büyüyor kızımız maaşallah baksana:) bu arada cnm sen 1,5 kiloyu 1 haftada mı almıssın orasını anlayamadım..
ıyı akşamlar muayenemızı olduk geldıkgtmeden kan testı ve ıdrar testı yaptrmıstım sadece ıdrar testınde susuz kaldıgım ortaya çıktı aslında ıçıyorum ama yeterlı degılmış. drum ultrasondan yıne ayrıntılı inceledı rahım agzı kalınlıgına baktı hıç bır sorun yok gayet ıyı dedı.karın agrısı sebebım rahımın genışlemesı ve senın bagırsaklarınn hareketı dedı gaz varmış.karın agrısı bazı durumlarda erken doguma sebep olabılır ama sende boyle bışey gormuyorum dedı.sut ıçmedgım ıçın oluyormuş calsıyum-magnezyum hapımı gunde 2ye çıkardı
kızım 370 gr olmuş bır haftada 50 grm almış ben 1,5 kılo almışım.bugun yıne renklıden gorduk ve aynı babası o an gulme krızıne gırdım gulmekten yaş geldı gozumden suratınn seklı burnu aynı baba ınanamadım
cnm benim sen topiğin önde gidenlerinden 1 isin... 100 dan sonra çok heycanlanıcaksın..hoş biz naparız ozaman bilmiyorum :) diyorum ya 2011 i bi karşılayalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?