2011 Nisan Anneleri

hanımlar eşimin saati yaklaşıyor ben pilav yapıyımda geliyim kendinize iyi bakın sonra görüşürüz öpüyorum:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:

Bebek arabasıyla birlikte alıcağımın şöyle dezavantaş
jları var... çok ağır tek ele taşıya biliyosun bide bebek olunca çok feci oluyo... Zaten en fazla 20 aya kadar bebek koltuğu olarak kullanılıyo... Gerekli belki ama bana çok cazip gelmedi bi noktadan sonra..araba koltuğunu biraz daha büyük alırım işte 36 aya kada kullanılan gibi...ama bu çok hafif ve yüzeyi çok geniş baya yatar bide iri bebek olursa diğerini 6 aya kadar anca kullanılır bunu yürüyene kadar sonrada oturak olarak bile kullanılıyo...bide çok beğendim açıkcası

mantıklı düşünmüşsün canm açıkcası

mantıklı düşünmüşsün canm açıkcası
vallahi cnm beğendiğim için direk karşı fikirlerimi öne sürdüm... ev ana kucağı ağır bastı
mamamı yedim geldim kızlarr çay keyfi yapıyorum..içen buyursun

afiyet olsun cnm...bu zamanda bi dünya yedin sandıydım ama....demek çay keyfi yapıyon şimdi belli oldu

ıyı akşamlar muayenemızı olduk geldık gtmeden kan testı ve ıdrar testı yaptrmıstım sadece ıdrar testınde susuz kaldıgım ortaya çıktı aslında ıçıyorum ama yeterlı degılmış. drum ultrasondan yıne ayrıntılı inceledı rahım agzı kalınlıgına baktı hıç bır sorun yok gayet ıyı dedı.karın agrısı sebebım rahımın genışlemesı ve senın bagırsaklarınn hareketı dedı gaz varmış.karın agrısı bazı durumlarda erken doguma sebep olabılır ama sende boyle bışey gormuyorum dedı.sut ıçmedgım ıçın oluyormuş calsıyum-magnezyum hapımı gunde 2ye çıkardı
kızım 370 gr olmuş bır haftada 50 grm almış ben 1,5 kılo almışım.bugun yıne renklıden gorduk ve aynı babası o an gulme krızıne gırdım gulmekten yaş geldı gozumden suratınn seklı burnu aynı baba ınanamadım

hadi canım gözün aydın.. su iç bari bol bol canım. sevindim birşey olmamasına. gitgide büyüyor kızımız maaşallah baksana:) bu arada cnm sen 1,5 kiloyu 1 haftada mı almıssın orasını anlayamadım..

hnk sağol cnm

kankim kusura bakma yaa beklediğini bilsem daha hızlı olurdun..yemek yerken dizinin izleyemediğim bölümüne denk geldim habere kadar onu izledim tam pc ye geliyordum eymo uyanıp mama deyince ona oyalandım

Eveeet kızlar ben geldim

Bugün karlı soğuk bir kış gününde ayrıntılı usg mize gittik.Cinsiyetimiz artık % 100 belli oldu.Oğluşumuz oluyor. Tatlışoğluma söyleyeyim tabloda kız diye yazıyordu onu değiştirsin bari :)) Şükürler olsun ki herşey çok yolunda, boyumuz 26 cm ve kilomuz da 450 gr.Biraz tombişmişiz:) Dayısı da öyleydi kuzumun 5 kilo doğmuştu, ee oğlan dayıya çeker ne de olsa.Cd mizi aldık, fotolarımızı aldık.Çıkışta artık bir başlangıç yapalım dedik ve birkaç parça birşeyler aldık oğluşuma.Güzel bir gündü.

İnşallah hayırlısıyla doğdukları günleri de görürüz.

maşallah cnm.... gr mı falan iyimi ya... hoş int diyo başkalarının bebişleriyle kıyaslama yapmayın die ama doktor iri olucak diyince az korktumda be..doğumu biraz zor oluyomuş galiba..:26:

cnm benim sen topiğin önde gidenlerinden 1 isin... 100 dan sonra çok heycanlanıcaksın..hoş biz naparız ozaman bilmiyorum :) diyorum ya 2011 i bi karşılayalımda

ewt cnm 2011 ile baslayacak heyecanlarımız. bnm tahmini doğum 8 nisan görülüyor ama içimden bi ses martta gelecek diyor benim. hayırlısı olsun bakalım. aman vaktiyle zamanıyla saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…